Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(hollie @ 2020 05 14, 11:05)
<p>Levis yra siandien -30%?</p>

vel nedaug truksta,junkites 4u.gif
Atsakyti

kokią nuolaidą jums reebok šiandien duoda?

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2020 05 14, 08:43)
<p>Labas rytas. Patarkit, kokį berniukų ir mergaičių dydį atitinka nike dydis s? Rūbų ilgis man tiks, nes esu neaukšta. Ar tilpčiau į girls ar boys xl su 90 cm klubais?  Patraukė mane prie vaikiškų spalvų šį rytą  wub.gif Vasara artėja, nusibodo juoda ir balta biggrin.gif O be naujų rūbų sportuoti nėra ūpo, nauji nike kedasai graudžiai į mane rytais žiūri hihihi.gif</p>

Adidas ir Nike berniukų XL galiu pakomentuoti, mano bernas nešioja, tai man su 163cm ūgiu rankovės ilgokos, o šiaip nešioju S-M , tai džemperiai kaip tik. Jums su grynu S gali būt didoki..

Mergaitės, kaip yra su VANS sportbačių dydžiais, pirkt kokį nešioja?? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krystiana: 14 gegužės 2020 - 11:17
Merginos, gal kas patars, jei nešioju 36,5, tai adidas falcon modelio reikia 5,5?
Atsakyti
DISNEY
nedaug truksta iki free shipo

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
RL turite koki papildoma koduka?
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2020 05 14, 04:16)

Mergaitės, kaip yra su VANS sportbačių dydžiais, pirkt kokį nešioja?? rolleyes.gif

as perku vaikui vans tokio pat dydzio kaip ir nike batus, dydziai atitinka ju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2020 05 14, 13:05)
as perku vaikui vans tokio pat dydzio kaip ir nike batus, dydziai atitinka ju  4u.gif

Aaačiū 4u.gif
Nupirktumėt iš SHOES.COM?
O gal kas kitur užmatėt gerų VANS kainų ax.gif
Atsakyti
o adidas papildma nuolaida dar nuo raudonų kaina?
Man reikia sportbačių treniruotėms į salę, neišsirenku, reikia patogių. Gal kuri turit kokius ir galėtumėt parekomenduoti.
Atsakyti
Dėkoju už siuntą, gavau jau belk gėrių, tai vyrui columbia džemperis xxl tiko maloniai laisvas, svarbiausia ne trumpas, nes jis aukštas pas mane ir ilgarankis, tik gail spalva ne žydra, o tamsi mėlyna, bet pats audinys koks malonus aišku ir kaina juokinga buvo smile.gif TH bliuska vyrui su užtrauktuku priekyje, kur komanda navy siūlė po 12 dol, xl aukštam ir tiko. Tik pirmą kartą tokius suglamžytus rūbus gavau, net keista buvo. Dabar yra vilčių, kad ir columbia striukė vyrui tiks smile.gif atkeliauja.
Sūnui ėmiau batus tokius rudus odinius po 9 dol, perry ellis firma, aišku dideli, aš net galiu nešiot, bet kokie lengvi, vidus toks gelinis.
Dukrai Belk lemenė ir striukė labai stilingos gražios.

Ačiū už sugaudytus gėrius ir už Jūsų triūsą!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 14 gegužės 2020 - 12:27
ar jums atidaro DILLARDS? antra diena noriu ieiti... nu niekaip negaliu,ieskociau priezasciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2020 05 14, 13:33)
ar jums atidaro DILLARDS? antra diena noriu ieiti... nu niekaip negaliu,ieskociau priezasciu smile.gif

Ir vakar, ir siandien veikia smile.gif
Atsakyti