Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Kirisama @ 2020 05 20, 14:09)
Turbūt gyvenime nesapnavom, kad paltukai gali tiek kainuoti biggrin.gif

Tikrai taip. As ta proga ta rozini su kapisonu uzsakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2020 05 20, 15:16)
Turiu omenyje, rankiniu būdu išvalau, nes ir piktžolių priauga, vien išplovimo neužtenka unsure.gif

nuo piktžolių mes chemija purškiam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 05 20, 15:20)
nuo piktžolių mes chemija purškiam  unsure.gif

O kokią? Efektinga, nes bandžiau vienokią, pusę nugelto pusę toliau žaliuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2020 05 20, 15:17)
Tikrai taip. As ta proga ta rozini su kapisonu uzsakiau smile.gif

as mamai pilka smile.gif
Atsakyti
Mamos kur perkate rieducius vaikams, dukra uzsimane, bet noris, kad na minkstai vaziuotu realu rast kaza iki 50 eur? skelbiu praziurejau nera dydziu mum 38 reikia ir idealu , akd dar diditus iki 40 kokio :)

Buvo turejus is maximos sato, isaugti ir pas kita seimininka jau, bet taip normaliai ir nepoavaziavo su jais :unsure:
nes dabar cia randu http://www.sportvisi...educiai/vaikams
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2020 05 20, 14:07)
ačiū, ant greitųjų kodo neradau. Na pajamiau, jei spės nupirkti. Jaučiu bus per mažas. Antra savaitė metu svorį, tai jau prisipirkau per mažų rūbų  doh.gif

Man perleisit jeigu 2 ar 0 ėmėte biggrin.gif O tai aš prieš tris valandas krepšį pasiruošiau ir man paskambino, tai ir liko pamirštas. Tikiuosi kas nors liks iki pirkimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2020 05 20, 11:14)
Kur šiuo metu pigiausiai RapidLash serumas?

https://www.walmart....3?selected=true
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2020 05 20, 15:29)
O kokią?  Efektinga, nes  bandžiau vienokią, pusę nugelto pusę toliau žaliuoja unsure.gif

oj čia vyro reik klaust, jis skirtingų rūšių herbicidus naudoja. Jei gerai suprantu, dar viskas priklauso nuo piktžolių rūšies. Veją irgi bent sykį purškia per sezoną, kad graži būti. Bet irgi stebi kas pradeda augti. Dabar dobiliukai pradėjo lysti, tai sakė su jais vėl reiks kitų herbicidų biggrin.gif nes pernai dobiliuko nei vieno nebuvo.
matyt Jūsų naudotas herbicidas buvo skirtas būtent tai pusei, kuri nugelto biggrin.gif o va tų kitų neveikia. Pas mus su kaimynų patvoriu taip, vis lenda žolės. Nupurški su vienu, dalis nugelsta, nunyksta, kiti sužaliuoja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2020 05 20, 15:33)
Mamos kur perkate rieducius vaikams, dukra uzsimane, bet noris, kad na minkstai vaziuotu realu rast kaza iki 50 eur? skelbiu praziurejau nera dydziu mum 38 reikia ir idealu , akd dar diditus iki 40 kokio smile.gif

Buvo turejus is maximos sato, isaugti ir pas kita seimininka jau, bet taip normaliai ir nepoavaziavo su jais unsure.gif
nes dabar cia randu http://www.sportvisi...educiai/vaikams

aš pirkau šiuos: https://slides.lt/ri...s-blackred.html

brangesni nei 50 Eur, bet tikrai ne vieniems metams, o dar ir sesei liks. Riedučių instruktorė rekomendavo juos.

Dar sako Decathlon neblogi, ten iki 50 Eur galima tikrai rasti.
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.finishline.com
www.guessfactory.com - 20%
www.abercrombie.com
www.coachoutlet.com
www.nyandcompany.com
www.joesnewbalanceoutlet.com - 10$ nuo 100$
www.victoriassecret.com - 30/20%
www.jcrewfactory.com - 60%
www.anntaylor.com - 70%
www.aliceandolivia.com
www.dillards.com
www.uniqlo.com
www.sierra.com
www.asos.com - 20%
www.yoox.com
www.32degrees.com
www.rosetasty.com - 20%
www.ralphlauren.com - 30%
www.baublebar.com
www.samsonite.com
www.dkny.com - 30%
www.6pm.com
www.walmart.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopdisney.com
www.childrensplace.com-$10 nuo $40

PREKES MUSU GROZIUI

www.swansonvitamins.com - $10 nuo $60
www.gorgioarmanibeauty.com
www.bathandbodyworks.com
www.fragranceshop.com - 30%
www.yesstyle.com
www.iherb.com - 10%
www.vitacost.com - 10%
www.puritan.com - 20%
www.pharmaca.com

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 05 20, 15:50)
Papildyta:
aš pirkau šiuos: https://slides.lt/ri...s-blackred.html

brangesni nei 50 Eur, bet tikrai ne vieniems metams, o dar ir sesei liks. Riedučių instruktorė rekomendavo juos.

Dar sako Decathlon neblogi, ten iki 50 Eur galima tikrai rasti.

man kaip tik vaikui reikia rieduciu , prizadejom gimtadienio proga iki 120 eur , tai jei sie geri , dar geriau , Jus tokia kaina ir pirkot ar buna geresne kaina , kodai kokie nuolaidos ?
Berods Jus ir raset apie rieduciu mokykla kazkada , kad Pilaitej yra , o kur ???
ieskojau ieskojau neradau , vaikas nori lankyt ir ka rekomenduojat gal koki treneri konkretu , grupines treniruotes ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 20 gegužės 2020 - 15:13
mergaitės, su 85-86 cm per krūtinę ir 90 cm užkepaliu, kokio dydžio reikia J Crew factory paletuko? Ūgis 164 cm
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 05 20, 16:37)
mergaitės, su 85-86 cm per krūtinę ir 90 cm užkepaliu, kokio dydžio reikia J Crew factory paletuko? Ūgis 164 cm

teoriskai 2 Regular reiktu. Mano klubai 92 cm ir platus peciai, tai man 4 tip top.
Atsakyti