Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(LaimingaMergina @ 2020 05 20, 16:42)
teoriskai 2 Regular reiktu. Mano klubai 92 cm ir platus peciai, tai man 4 tip top.

aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2020 05 20, 15:33)
Mamos kur perkate rieducius vaikams, dukra uzsimane, bet noris, kad na minkstai vaziuotu realu rast kaza iki 50 eur? skelbiu praziurejau nera dydziu mum 38 reikia ir idealu , akd dar diditus iki 40 kokio smile.gif

Buvo turejus is maximos sato, isaugti ir pas kita seimininka jau, bet taip normaliai ir nepoavaziavo su jais unsure.gif
nes dabar cia randu http://www.sportvisi...educiai/vaikams

MES tokius pirkom, visai faini, minksti ratukai, prasididina, dar ziemai galima perdaryti i paciuzas 4u.gif https://www.senukai....;src=searchnode
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2020 05 20, 16:42)
teoriskai 2 Regular reiktu. Mano klubai 92 cm ir platus peciai, tai man 4 tip top.

cray.gif cray.gif cray.gif as su 90 krutine ir 92 klubais 2 dydi paemiau, didesniu nebuvo unsure.gif tikejausi tilpti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulix @ 2020 05 20, 16:57)
cray.gif  cray.gif  cray.gif  as su 90 krutine ir 92 klubais 2 dydi paemiau, didesniu nebuvo unsure.gif tikejausi tilpti doh.gif

Čia dar individualiai ir nuo kūno sudėjimo priklauso, pečių pločio ir pan. Turėtume tilpti 4u.gif Aš 89cm klubais laisvai toliau, dar laisvas (city coat). Krūtinę senai matavusi. Rūbus perku 0 dažniausiai, nebent mažinti tada 2, tai per krūtinę laisvas, esant reikalui, galiu ir prisidengti.
Jeigu apie tą rožinį su kapišonu, galėsite man pasiūlyti, jei jau netiks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 20 gegužės 2020 - 16:09
QUOTE(evvva @ 2020 05 20, 16:08)
man kaip tik vaikui reikia rieduciu  , prizadejom gimtadienio proga iki 120 eur , tai jei  sie geri , dar geriau , Jus tokia kaina ir pirkot ar buna geresne kaina , kodai kokie nuolaidos ?
  Berods Jus ir raset apie rieduciu mokykla kazkada  , kad Pilaitej yra , o kur  ???
ieskojau ieskojau neradau , vaikas nori lankyt ir ka rekomenduojat gal koki treneri konkretu , grupines treniruotes ?

Buvo pamokos viršuliškėse, kur anksčiau Prizma buvo. Ten nauja ervdę atsidarė. O pamokas rengė rodos riedėk.lt
Aš pirkau šita kaina, kiek domėjausi, būtent šiems riedučiams niekada niekur nuolaidų nebūna.

QUOTE(JMD @ 2020 05 20, 16:37)
mergaitės, su 85-86 cm per krūtinę ir 90 cm užkepaliu, kokio dydžio reikia J Crew factory paletuko? Ūgis 164 cm

Aš su tokiais matmenimis imu 0. 2 dydžio turbūt neturiu nieko. Bet gal dabar imčiau 2, nes visko norisi didesnio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 05 20, 16:37)
mergaitės, su 85-86 cm per krūtinę ir 90 cm užkepaliu, kokio dydžio reikia J Crew factory paletuko? Ūgis 164 cm

As 00 turiu. Krutine 82, siauri peciai, buvau uzsisakiusi 0 tai buvo ilgos rankoves, ugis 163.
Tiesa, turiu likusisus dar ismatavimus to paltuko 0 dydzio (jei reiks 00 ismatuosiu)
po pažastimis 46, rankovė nuo pažasties 48, ilgis nugaroje nuo apykakles 84
rankoves ilgis nuo kaklo 71, nuo pazasties 48.5.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 20 gegužės 2020 - 16:42
QUOTE(irmulix @ 2020 05 20, 16:57)
cray.gif  cray.gif  cray.gif  as su 90 krutine ir 92 klubais 2 dydi paemiau, didesniu nebuvo unsure.gif tikejausi tilpti doh.gif

Jei bus mažas, mano kolegei perleisit
Atsakyti
RL 30%, nedaug truksta iki free ship
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 05 20, 17:34)
RL 30%, nedaug truksta iki free ship

30paoildoma? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2020 05 20, 19:22)
30paoildoma? bigsmile.gif

Taip, minusuoja krepsy

ASOS
vartotojo įkelta nuotrauka

BLOOMINGDALES

BROOKBROTHERS

GAP

HM

LEVIS turime 25% koda, galioja ir sale

OLD NAVY tik sinadien sios sukneles po 8$

RALPH LAUREN

SAKSOFF5TH

SHOP.SAMSONITE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 20 gegužės 2020 - 18:38
Gal kas esat pirkę potterybarn kailinę kuprinę? Įdomu kaip nešiojasi? Nes paprastas tai išskalbi ir kaip naujos. Galvoju reik rugsėjo pirmai ruoštis unsure.gif

Ir kur biški ugtelėjusiems galima rast kuprinių? Didžioji potterybarn jau išaugo unsure.gif dabar su jcrew auksine vaikščiojo, bet man nepatinka, kad nėra spec skyriaus gertuvei. Reikia tokios funkcionalesnės, bet tuo pačiu stiliovos biggrin.gif nes bet kas nebetinka.
Atsakyti
Ačiū kas pasidalinot dėl riedučių paėmė šiuos, tik mūsų juodi su salotine žalia, matavo paprastesnius, bet labai koja krypavo ir garsas riedant, o šie smagiai ir dydis reguliuojas iki 40.5,'bet man su 41 ir geri bigsmile.gif išbande na sako rieda labai smagiai ir gaunas jau smile.gif

O juo perka kaip....kol mes mąstem prie mūsų 4 poras nupirko ir dar šniūrais į parduotuvę. Jei laikys 4 m. Tai bus liuks :-)http://www.sportvisi...m...cturers[86]
Atsakyti