Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2019 02 02, 22:35)
Oj, man nuo push up isterinis juokas ima  biggrin.gif

Kad te nieko nera jokio puso viduj biggrin.gif tik kietesnis ir tiek, bet lb patogus.
Atsakyti
QUOTE(babilone @ 2019 02 02, 21:46)
Kad te nieko nera jokio puso viduj biggrin.gif tik kietesnis ir tiek, bet lb patogus.

Esu turėjus juokingą istoriją su CK pushup'u biggrin.gif Žodžiu, draugė užmatė kažkokį CK liemenuką laaabai gera kaina, jos mėgstamiausias push up, bet dydis mano , ir įtikino, kad man be jo ne gyvenimas biggrin.gif ok, užsisakiau... o mes kaip tik su kompanija ruošėmės į kelionę. Atėjo tas mano paponėšis , draugė, kuri dalina kitoj temoj, kažkodėl nutarė, kad aš jo labai laukiu ir paėmė mano prekytę į kelionę, nors skridom tik su rankiniu bagažu biggrin.gif žodžiu, išpakuoju aš tą daiktą biggrin.gif ir suprantu, kad vietos papams tai nėr biggrin.gif ten ištisas vienas didelis push upas biggrin.gif tokie pridėtiniai blynai biggrin.gif rezultatas įspūdingas, bet eina sau, kaip su protezais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 02 02, 22:52)
Esu turėjus juokingą istoriją su CK pushup'u  biggrin.gif Žodžiu, draugė užmatė kažkokį CK liemenuką laaabai gera kaina, jos mėgstamiausias push up, bet dydis mano , ir įtikino, kad man be jo ne gyvenimas biggrin.gif ok, užsisakiau... o mes kaip tik su kompanija ruošėmės į kelionę. Atėjo tas mano paponėšis , draugė, kuri dalina kitoj temoj, kažkodėl nutarė, kad aš jo labai laukiu ir paėmė mano prekytę į kelionę, nors skridom tik su rankiniu bagažu  biggrin.gif žodžiu, išpakuoju aš tą daiktą  biggrin.gif ir suprantu, kad vietos papams tai nėr  biggrin.gif ten ištisas vienas didelis push upas  biggrin.gif tokie pridėtiniai blynai biggrin.gif  rezultatas įspūdingas, bet eina sau, kaip su protezais  biggrin.gif

Toki as is Victoria Secret buvau gavus, sesei perleidau, ji smulkesne, tai jautes kaip sex bomba, bet kazkodel tik karta uzsidejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 02 02, 22:52)
Esu turėjus juokingą istoriją su CK pushup'u  biggrin.gif Žodžiu, draugė užmatė kažkokį CK liemenuką laaabai gera kaina, jos mėgstamiausias push up, bet dydis mano , ir įtikino, kad man be jo ne gyvenimas biggrin.gif ok, užsisakiau... o mes kaip tik su kompanija ruošėmės į kelionę. Atėjo tas mano paponėšis , draugė, kuri dalina kitoj temoj, kažkodėl nutarė, kad aš jo labai laukiu ir paėmė mano prekytę į kelionę, nors skridom tik su rankiniu bagažu  biggrin.gif žodžiu, išpakuoju aš tą daiktą  biggrin.gif ir suprantu, kad vietos papams tai nėr  biggrin.gif ten ištisas vienas didelis push upas  biggrin.gif tokie pridėtiniai blynai biggrin.gif  rezultatas įspūdingas, bet eina sau, kaip su protezais  biggrin.gif

hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif
Atsakyti
Timberland vyram gal nieko dar off taiko
https://www.timberla...FlAX9cUY#hero=0
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 02 02, 21:55)

Nežvenk, galėjau tiesiai į Mulen Ružą varyt darbintis ax.gif Dar turiu, galiu duot panešiot, naujas visai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babilone @ 2019 02 02, 21:56)
Timberland vyram gal nieko dar off taiko
https://www.timberla...FlAX9cUY#hero=0

53,99$ ju kaina su kodu

LOFT 50% sale, nedaug truksta iki free ship
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 02 02, 23:16)
53,99$ ju kaina su kodu

LOFT 50% sale, nedaug truksta iki free ship

Moterims is big kids
https://www.nordstro...-kid?color=BLUE
Papildyta:
QUOTE(babilone @ 2019 02 02, 23:24)

Dar tokie 7,5 d.
https://www.nordstro...color=CRABAPPLE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babilone: 02 vasario 2019 - 22:35
QUOTE(Gafsa @ 2019 02 02, 23:56)
Nežvenk, galėjau tiesiai į Mulen Ružą varyt darbintis  ax.gif Dar turiu, galiu duot  panešiot, naujas visai  ax.gif

Žvengiu, nes man buvo panaši istorija, tik atvirkščiai 😂
Pirmais metais kai pradejau pirkt iš Jav, gal prieš kokius 8 metus, žiū visos perka iš VS kažkokį stebūklą (.)(.) bigsmile.gif galvoju reik ir man bandyt, čia SM jos kažkaip ir vadino tuos paponešius “stebūklais”, o kitos buvo be siūlių, lyg “skūrinės” rolleyes.gif tai man tas stebūklas tikrai tiko, ten buvo pailginimai papildomi apsukt aplink šonkaulius, petnešos, vien žo, man stebūklas tikrai.
Papasakojau draugei gyvenančiai Jav, tai ta irgi nusipirko tenai, atskrenda ji vasarą pas mane su dovanomis, sako pasiimk savo tas paduškas biggrin.gif 😂 didesnės nesamones nemačiau, barzda remiasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 02 vasario 2019 - 22:32
https://www.ralphlau...mp;webcat=Women
Papildyta:
QUOTE(sollo @ 2019 02 02, 22:31)
Žvengiu, nes man buvo panaši istorija, tik atvirkščiai 😂
Pirmais metais kai pradejau pirkt iš Jav, gal prieš kokius 8 metus, žiū visos perka iš VS kažkokį stebūklą (.)(.)  bigsmile.gif  galvoju reik ir man bandyt, čia SM jos kažkaip ir vadino tuos paponešius “stebūklais”, o kitos buvo be siūlių, lyg “skūrinės”  rolleyes.gif  tai man tas stebūklas tikrai tiko, ten buvo pailginimai papildomi apsukt aplink šonkaulius, petnešos, vien žo, man stebūklas tikrai.
Papasakojau draugei gyvenančiai Jav, tai ta irgi nusipirko tenai, atskrenda ji vasarą pas mane su dovanomis, sako pasiimk savo tas paduškas  biggrin.gif  😂 didesnės nesamones nemačiau, barzda remiasi lotuliukas.gif

Va va , teisingas posakis- tavo šlamštas- mano svajonė biggrin.gif
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.ae.com
www.macys.com
www.belk.com
www.uniqlo.com
www.finishline.com
www.lordandtaylor.com
www.loftoutlet.com