Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(sollo @ 2019 02 02, 23:31)
Žvengiu, nes man buvo panaši istorija, tik atvirkščiai 😂
Pirmais metais kai pradejau pirkt iš Jav, gal prieš kokius 8 metus, žiū visos perka iš VS kažkokį stebūklą (.)(.)  bigsmile.gif  galvoju reik ir man bandyt, čia SM jos kažkaip ir vadino tuos paponešius “stebūklais”, o kitos buvo be siūlių, lyg “skūrinės”  rolleyes.gif  tai man tas stebūklas tikrai tiko, ten buvo pailginimai papildomi apsukt aplink šonkaulius, petnešos, vien žo, man stebūklas tikrai.
Papasakojau draugei gyvenančiai Jav, tai ta irgi nusipirko tenai, atskrenda ji vasarą pas mane su dovanomis, sako pasiimk savo tas paduškas  biggrin.gif  😂 didesnės nesamones nemačiau, barzda remiasi lotuliukas.gif

Nu jo , tas " stebuklas " ir man labai patiko wub.gif ir modelis ( jei silikono per daug buvo , galima išsiimti ) ir medžiaga wub.gif ir kodėl jų nebegamina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2019 02 02, 22:31)
Pirmais metais kai pradejau pirkt iš Jav, gal prieš kokius 8 metus, žiū visos perka iš VS kažkokį stebūklą (.)(.)  bigsmile.gif  galvoju reik ir man bandyt, čia SM jos kažkaip ir vadino tuos paponešius “stebūklais”, o kitos buvo be siūlių, lyg “skūrinės”  rolleyes.gif  tai man tas stebūklas tikrai tiko, ten buvo pailginimai papildomi apsukt aplink šonkaulius, petnešos, vien žo, man stebūklas tikrai.
Papasakojau draugei gyvenančiai Jav, tai ta irgi nusipirko tenai, atskrenda ji vasarą pas mane su dovanomis, sako pasiimk savo tas paduškas  biggrin.gif  😂 didesnės nesamones nemačiau, barzda remiasi lotuliukas.gif

Ojeeee man teta pradžioj pirko. Ir pirmieji us pirkiniai buvo iš vs. Tai aš tiek tų balkonų prisipirkau blink.gif man taip gražu intike buvo. Tada maudymkių. Padružkė užrodė. Sako kokia tu dūra, kaip tu neperki iš vs maudomų. Tai buvo 2005 metai. Tai maudomai buvo labai gražūs,bet kai gavau papinykus nukritau, lupau tas paduškas velniop.
Atsakyti
https://shop.mango.c.../bags_c18162733

Ar perkate?
Atsakyti
O man iš RL vientiso mauduko nedidelės paduškėlės išsilaksto nuo vandens. Eina sau, nežinojau pleže, kaip sukaišiot į vietą, o dar ir susilankstė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 02 03, 01:14)
O man iš RL vientiso mauduko nedidelės paduškėlės išsilaksto nuo vandens. Eina sau, nežinojau pleže, kaip sukaišiot į vietą, o dar ir susilankstė biggrin.gif

balsuuuu hihihi.gif thumbup.gif 🤣 aš vaizdžiai visad perimu 😅 ir JMD -balkonai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 02 vasario 2019 - 23:29
QUOTE(Gafsa @ 2019 02 02, 22:56)
Nežvenk, galėjau tiesiai į Mulen Ružą varyt darbintis  ax.gif Dar turiu, galiu duot  panešiot, naujas visai  ax.gif

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

QUOTE(sollo @ 2019 02 02, 23:31)

esu ir as nusipirkus.... 😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Merginos, o kokia gavosi Timberlandu is crew kaina? Idomu, ar jie labai sunkus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusiausvyra @ 2019 02 02, 22:48)

perkame

labai laukiu PURITAN su -30%
truputi dar truksta kremuku,prisijunkit
https://www.puritan....ty-cream-015479
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2019 02 03, 10:16)
Merginos, o kokia gavosi Timberlandu is crew kaina? Idomu, ar jie labai sunkus  4u.gif

~1,1 kg. kelios skirtingu dydziu poros svertos tai tikslaus svorio nepasakysiu 😊
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 02 03, 09:21)
~1,1 kg. kelios skirtingu dydziu poros svertos tai tikslaus svorio nepasakysiu 😊

Aciu, panasiai taip ir isivaizdavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2019 02 02, 23:28)
balsuuuu  hihihi.gif  thumbup.gif  🤣 aš vaizdžiai visad perimu 😅 ir JMD -balkonai lotuliukas.gif

Nu bent man su jais marškiniai vos susisegdavo, kai paprastai laisvi plevėsuodavo biggrin.gif

Beje tie įdėklai man per trešą iš uniqlo sportinės liemenėlės per pažastis išlakstė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif paskui kraštelius prisiuvau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 03 vasario 2019 - 10:00