Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kaciora @ 2020 10 31, 09:04)
Merginos, ar šiems Hand Sanitizer'iams būna dar kokios nors papildomos nuolaidos, ar čia skaitosi jau pigu?  smile.gif
https://www.bathandb...hand-sanitizers

As menesi stebiu, tai nebuvo
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2020 10 31, 07:54)
<p>Labas rytas. Pagaliau ir aš gavau prekes. Jcrew megztuko spalva  wub.gif Į maudymuką jaučiu netilpsiu, bet labai gražus ir spalvos, kaip foto. Kors kelnytės superinės už juokingą kainą iš Belk, nežinau ar tilpsiu  lotuliukas.gif Nekrenta svoris, priaugtas per karantiną. Kapsulės miegui vyrui - bus ramesnis  mirksiukas.gif Ačiū visai komandai, jūs nuostabios  4u.gif </p>

Idomu kokios kelnes? ax.gif Nuoroda gal galite ikelti? Aisku ir kitos nuorodos butu ne pro šal mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2020 10 31, 08:22)
<p>Koks lengviausias būdas nuimti magnetą? Gavau kelnes su pritvirtinimu, pirmas kartas   biggrin.gif Parduotuvių, kurios turėtų tokią įrangą mano mieste nėra. Maxima tik brangesnius butelius yra sumagnetinusi. Būsiu labai dėkinga už patarimus. Kažkas dalijosi patirtimi, kad su dideliu magnetu galima nuimti. Ar tikrai tai veikia? Važiuočiau ieškoti to didelio magneto.</p>

Aš buvau gavusi džinsus su magnetu, tai vyras pats nugnybo atsargiai su kažkoku instrumentu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2020 10 31, 10:06)
As menesi stebiu, tai nebuvo

Aš irgi stebiu jau senokai, todėl ir kilo klausimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2020 10 31, 09:04)
Merginos, ar šiems Hand Sanitizer'iams būna dar kokios nors papildomos nuolaidos, ar čia skaitosi jau pigu?  smile.gif
https://www.bathandb...hand-sanitizers

nuo pavasario kiek pirkom niekad jiems nebuvo akcijos,nebent butu galima pirkti kai buna $10 nuo $40 nuolaida,bet vienos rusies galima pirkti tik po 2 vnt. ir shipas butu $6
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2020 10 31, 07:54)
<p>Labas rytas. Pagaliau ir aš gavau prekes. Jcrew megztuko spalva  wub.gif Į maudymuką jaučiu netilpsiu, bet labai gražus ir spalvos, kaip foto. Kors kelnytės superinės už juokingą kainą iš Belk, nežinau ar tilpsiu  lotuliukas.gif Nekrenta svoris, priaugtas per karantiną. Kapsulės miegui vyrui - bus ramesnis  mirksiukas.gif Ačiū visai komandai, jūs nuostabios  4u.gif </p>

Bandykit protarpini valgyma. Labai pasiteiisnes reiikalas 👍
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2020 10 31, 10:35)

Bandėt? Kokio valandom valgote? Aš anksčiau nevalgiau pusryčių, tai realiai kaip protarpinis badavimas gaudavosi, bet negaliu pasakyt ar veiksminga buvo. Gal ką ne taip dariau 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 31 spalio 2020 - 10:05
gal galite parekomenduoti vitavino C seruma veidui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2020 10 31, 09:35)

Man atvirkščiai, kai valgau 2 k per diena, svoris auga, kai kas 3 h va jau 3 kg numečiau per 1,5 mėn. Aišku, vakarais nevalgau, neužkandžiauju, bet ir alkana nesijaučiu. Nėr kančios.
Atsakyti
gal yra Vitacost koks kodas
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2020 10 31, 10:35)

Kiek laikotes, koks rezultatas?

QUOTE(spygliz @ 2020 10 31, 11:03)
Bandėt? Kokio valandom valgote? Aš anksčiau nevalgiau pusryčių, tai realiai kaip protarpinis badavimas gaudavosi, bet negaliu pasakyt ar veiksminga buvo. Gal ką ne taip dariau 😁

Aš nuo vasario pradžios. Man labai pasiteisino. Nes jokie porcijų mažinimai, sh nevalgymai ar nevalgymai vakare - nepadėjo.

Bet čia yra griežtas reikalas, kai yra nevalgymo valandos - tikrai negalima nieko, tik vanduo, ar žolelių arbata. Dar kava be cukraus. Ir mažiausiai 16 valandų.

Tik tau nelabai to reikia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2020 10 31, 11:08)
Man atvirkščiai, kai valgau 2 k per diena, svoris auga, kai kas 3 h va jau 3 kg numečiau per 1,5 mėn. Aišku, vakarais nevalgau, neužkandžiauju, bet ir alkana nesijaučiu. Nėr kančios.

PB nesusijęs su valgymo dažnumu. Valgai ką nori, kiek nori. Tik, aišku, reikia vis tiek kalorijų deficito. Kai kurie sako, kad net būtinai pavalgyti daug ir sočiai. Aš tą visada darau prieš 16 valandų. Gult einu labai vėlai ir jokių problemų vakare nebūna.
Žo, sunku yra, kaip visada, pirmos dienos.
Junkis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(big-friend @ 2020 10 31, 12:08)
gal galite parekomenduoti vitavino C seruma veidui 4u.gif

Sitas sako geras
https://www.sephora....p400259:product
Atsakyti