Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Lux @ 2020 10 31, 16:46)
Dėkoju komandai, kad mane puošia  wub.gif  4u.gif  wub.gif
CK striukė, Fossil akiniai, AT kelnės, MK batai, Fossil rankinė, Skagen laikrodis

Labai Lux liuks bigsmile.gif wub.gif good.gif !
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2020 10 31, 18:01)
Labai Lux liuks  bigsmile.gif  wub.gif good.gif !

drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif

Batų tokių noriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 31 spalio 2020 - 17:06

vartotojo įkelta nuotrauka

CK striukė, Fossil akiniai, AT kelnės, MK batai, Fossil rankinė, Skagen laikrodis

Nu bais graži ponĖ 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2020 10 31, 18:46)

Kaip žavingai Lux atrodote wub.gif

P.S. Galėtų SM padaryti, kad būtų galima žinutes like'inti kaip kokiam FB ar IG biggrin.gif
Atsakyti
HM nuolaidos kodo jokio nėra ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2020 10 31, 17:27)
Kaip žavingai Lux atrodote wub.gif

P.S. Galėtų SM padaryti, kad būtų galima žinutes like'inti kaip kokiam FB ar IG biggrin.gif

Toj naujoj versijoj galima laikinti biggrin.gif tik man ta versija nepatinka baisiai, tai nenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2020 10 31, 16:53)

Sephoroje Laneige lupu kaukes labai populiarios [url=https://www.sephora.com/product/laneige-dream-wonder-gift-set-P460833?icid2=products%20grid:p460833]sitas set gaunasi gera kaina

Gal kas noretu jungtis / dalintis sias kaukes? Man uztektu vienos pabandymui?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 10 31, 20:07)
Toj naujoj versijoj galima laikinti  biggrin.gif tik man ta versija nepatinka baisiai, tai nenaudoju.

Oj net nežinojau rolleyes.gif aš tik su sena versija draugauji, ta nauja man nepatinka doh.gif
Atsakyti

Aciu Jums 4u.gif wub.gif

QUOTE(rapoja @ 2020 10 31, 17:51)
HM nuolaidos kodo jokio nėra ?  smile.gif

-15%
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2020 10 31, 08:22)
<p>Koks lengviausias būdas nuimti magnetą? Gavau kelnes su pritvirtinimu, pirmas kartas   biggrin.gif Parduotuvių, kurios turėtų tokią įrangą mano mieste nėra. Maxima tik brangesnius butelius yra sumagnetinusi. Būsiu labai dėkinga už patarimus. Kažkas dalijosi patirtimi, kad su dideliu magnetu galima nuimti. Ar tikrai tai veikia? Važiuočiau ieškoti to didelio magneto.</p>

Aš youtube radau video kaip nuimti, vyras turejo paplušėtti ,bet nusiėmė puikiai , skirtingo tipo apsaugos, skirtingai nuima, kažkurį nuėmėm su šakute smile.gif 4u.gif
https://www.youtube....s from clothes
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2020 10 31, 12:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="swarcas" data-cid="72728301" data-time="1604128253"><div><p>Aš buvau gavusi džinsus su magnetu, tai vyras pats nugnybo atsargiai su kažkoku instrumentu... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Gal galit paklausti, kaip tas instrumentas vadinasi?  hmm.gif  biggrin.gif ačiū</p>

Su žnyplinėm replėm nugnybo... biggrin.gif
Atsakyti
Nordstromrack dar nepirkot? Bijau, kad vyras liks be batu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 31 spalio 2020 - 19:12