Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Madam V @ 2020 11 09, 08:55)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rudaplauke" data-cid="72732852" data-time="1604887335"><p>Spalio 30 dienos siuntos paskaiciavimai baigti vartotojo įkelta nuotrauka</p></blockquote><p> Dėkui, viena iš sąskaitų už kepures ir movą vyrui. Pas mus šalna buvo. Vyras mėgsta kepures. Labai jų laukiu, nes tuoj išsitrauks iš garažo darbinę ir išeis į darbą.  lotuliukas.gif </p>

Parodykit, kokias pirkot 4u.gif
Atsakyti

o as negavau ne vienos saskaitos :D 

Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2020 11 09, 09:10)
Ar viskam 50%?

Excludes Today Only Deals, 2 Days Only Deals, giftcards, face masks, shipping & taxes

LANDSEND truksta 2$ iki free ship
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 11 09, 09:01)
aš naudoju PizzApp, labai geras appsas  biggrin.gif  pasirenki picos tipą (Neapolietišką arba Roman), tada picų skaičių, picos dydį, mielių tipą, kurį naudos ir tiksliai gramų tikslumu viską sumeta.

Bet šiaip pagrindinė taisyklė - 65 proc. miltų ir 35 proc. vandens, tada šiek tiek druskos ir sausų mielių dedų priklausomai nuo kiekio. Jei miltų kilogramas, tai apie 3-4 gr.
Miltai tik 00 malimo, tai yra specialiai picoms.
Ir tešlą brandinu šaldytuve kelias dienas. Jei neturiu laiko ir ekspromtu sugalvoju gaminti, tada kambario temperatūroje brandinu.
tada taip, mano vyras mėgsta picas, jau atkalė visus temperatūrų niuansus, greit kepa smile.gif
o tavo vaikis kartais ne su oranžiniu/raudonu šalmu? Šiandien merginas savo nuvežiau į mokyklą, kaip tik atskrido vienas mano ūgio pradinukas su elektriniu paspirtuku, pro mokyklos vartelius nestabdęs įlėkė  biggrin.gif kaip tik apie taviškį pagalvojau biggrin.gif

Papildyta:
Nežinau kaip Norfa, bet Maxima prekiauja Texas anglimis. Čia tos, apie kurias kalbėjo, kad geros smile.gif

Žalia striuke? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 11 09, 11:16)
Žalia striuke?  unsure.gif

mačiau tik oranžinį/raudoną šalmą ir kad mano ūgio biggrin.gif striukės nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 11 09, 10:26)
mačiau tik oranžinį/raudoną šalmą ir kad mano ūgio biggrin.gif striukės nepamenu.

Jo šalmas neoninis. Gaus velnių grįžęs už lakstymą biggrin.gif
Atsakyti
[quote=linamog,2020 11 09, 12:02]
Excludes Today Only Deals, 2 Days Only Deals, giftcards, face masks, shipping & taxes

Su kokiu kodu?

FORYOU netaiko unsure.gif
Atsakyti
Baikit apie tas pizzas, valgyt noriu, dirbt negaliu, pilvas groja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 11 09, 10:01)

Nežinau kaip Norfa, bet Maxima prekiauja Texas anglimis. Čia tos, apie kurias kalbėjo, kad geros smile.gif

mes šitas perkam
https://www.bbqshop....reca-10-kg.html

man jos fainesnės negu Texas
Atsakyti
QUOTE(rasamal @ 2020 11 09, 10:33)

Su kokiu kodu?

FORYOU netaiko unsure.gif

Jums ir negali taikyti, nes sistema turi matyti, kad bus apmokama su GAP korta ax.gif
Atsakyti

Parodykit, kokias pirkot 4u.gif

Atsakyti
Prisijunkit prie coach. Dar 3 val. galioja papildoma 20 proc. nuolaida 4u.gif
Atsakyti