aš naudoju PizzApp, labai geras appsas

pasirenki picos tipą (Neapolietišką arba Roman), tada picų skaičių, picos dydį, mielių tipą, kurį naudos ir tiksliai gramų tikslumu viską sumeta.
Bet šiaip pagrindinė taisyklė - 65 proc. miltų ir 35 proc. vandens, tada šiek tiek druskos ir sausų mielių dedų priklausomai nuo kiekio. Jei miltų kilogramas, tai apie 3-4 gr.
Miltai tik 00 malimo, tai yra specialiai picoms.
Ir tešlą brandinu šaldytuve kelias dienas. Jei neturiu laiko ir ekspromtu sugalvoju gaminti, tada kambario temperatūroje brandinu.
tada taip, mano vyras mėgsta picas, jau atkalė visus temperatūrų niuansus, greit kepa
o tavo vaikis kartais ne su oranžiniu/raudonu šalmu? Šiandien merginas savo nuvežiau į mokyklą, kaip tik atskrido vienas mano ūgio pradinukas su elektriniu paspirtuku, pro mokyklos vartelius nestabdęs įlėkė

kaip tik apie taviškį pagalvojau
Papildyta:
Nežinau kaip Norfa, bet Maxima prekiauja Texas anglimis. Čia tos, apie kurias kalbėjo, kad geros