Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Dabartė @ 2020 11 06, 15:12)
Ačiū komandai už siuntinuką 

QUOTE(lola.lola @ 2020 11 07, 06:14)
Ačiū Ačiū, komanda 4u.gif

QUOTE(MAdene @ 2020 11 07, 06:23)
<p>Ačiū už pirkinukus, siuntima ir padalinima💐💐💐

QUOTE(geliuke @ 2020 11 07, 10:05)
Ačiū už siuntinuką, merginos!

aciu jums wub.gif 4u.gif

Spalio 30 dienos siuntos paskaiciavimai baigti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 09 lapkričio 2020 - 04:03

netraukia pūkų 4u.gif
Papildyta:
Daug metų neperku nieko LT., lyginu su JAV dydžiais 4u.gif
Šiaip aš mėgstu laisvus rūbus.
Treningų viršus laisvo modelio, o timpas reikia žiūrėti pagal kojų storumą. Jei plonos, galima dydžiu mažesnes imti.

Dekui, supratau. Pirksiu savo usa dydį.  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas. Ar bananarepublic būna didesnė nuolaida nei 50 proc? Noriu megztuko, bet tirpsta dydžiai  :D 

Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2020 11 09, 05:02)
aciu jums  wub.gif  4u.gif
Spalio 30 dienos siuntos paskaiciavimai baigti  4u.gif

jau lauksim dezuciu
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2020 11 09, 05:02)
Spalio 30 dienos siuntos paskaiciavimai baigti  4u.gif

unsure.gif tik viena mazyte saskaita blink.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 11 09, 07:35)
unsure.gif tik viena mazyte saskaita  blink.gif

Aš dvi, tikėjaus dar vaiko treningai bus unsure.gif gerai, kad karantinas biggrin.gif ajtų pliks biggrin.gif
Atsakyti
Tai tiems kamadams malkos nebetinka, ane? Reikia anglių būtinai?
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2020 11 09, 09:02)
Tai tiems kamadams malkos nebetinka, ane? Reikia anglių būtinai?

netinka reikia anglių.

Beje kažkas rašė, kad jų specialiai reik kažkur ieškot, aš maximoj arba norfoj perku pakuotes po 10 kg labai geros tos anglys.
Atsakyti
QUOTE(*Juka* @ 2020 11 08, 23:13)
Jei nesunku, gal galite pasidalinti picos pado receptu.  ax.gif Ačiū  smile.gif  4u.gif

aš naudoju PizzApp, labai geras appsas biggrin.gif pasirenki picos tipą (Neapolietišką arba Roman), tada picų skaičių, picos dydį, mielių tipą, kurį naudos ir tiksliai gramų tikslumu viską sumeta.

Bet šiaip pagrindinė taisyklė - 65 proc. miltų ir 35 proc. vandens, tada šiek tiek druskos ir sausų mielių dedų priklausomai nuo kiekio. Jei miltų kilogramas, tai apie 3-4 gr.
Miltai tik 00 malimo, tai yra specialiai picoms.
Ir tešlą brandinu šaldytuve kelias dienas. Jei neturiu laiko ir ekspromtu sugalvoju gaminti, tada kambario temperatūroje brandinu.

QUOTE(keistuole @ 2020 11 09, 00:16)
žinai, kai pagrindiniam kepėjui picos nieko vertas maistas, tai matyt ir atsiranda krūva priežasčių su jomis neprasidėt

tada taip, mano vyras mėgsta picas, jau atkalė visus temperatūrų niuansus, greit kepa smile.gif

QUOTE(JMD @ 2020 11 09, 08:39)
Aš dvi, tikėjaus dar vaiko treningai bus  unsure.gif gerai, kad karantinas  biggrin.gif ajtų pliks  biggrin.gif

o tavo vaikis kartais ne su oranžiniu/raudonu šalmu? Šiandien merginas savo nuvežiau į mokyklą, kaip tik atskrido vienas mano ūgio pradinukas su elektriniu paspirtuku, pro mokyklos vartelius nestabdęs įlėkė biggrin.gif kaip tik apie taviškį pagalvojau biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2020 11 09, 09:37)
netinka reikia anglių.

Beje kažkas rašė, kad jų specialiai reik kažkur ieškot, aš maximoj arba norfoj perku pakuotes po 10 kg labai geros tos anglys.

Nežinau kaip Norfa, bet Maxima prekiauja Texas anglimis. Čia tos, apie kurias kalbėjo, kad geros smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Madam V @ 2020 11 09, 06:04)
<p>Labas rytas. Ar bananarepublic būna didesnė nuolaida nei 50 proc? Noriu megztuko, bet tirpsta dydžiai  biggrin.gif </p>

Sveiki, buna, ir gan daznai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2020 11 08, 23:10)
www.oldnavy.com-50%

Ar viskam 50%?
Atsakyti

Spalio 30 dienos siuntos paskaiciavimai baigti 4u.gif

Dėkui, viena iš sąskaitų už kepures ir movą vyrui. Pas mus šalna buvo. Vyras mėgsta kepures. Labai jų laukiu, nes tuoj išsitrauks iš garažo darbinę ir išeis į darbą.  :lol: 

Atsakyti