man iš džinsų tai jaunuoliams iš Levi arba AE per akcijas, nes gali susikomplektuot šikną ir kojų ilgį, nes maniškis kūdas, bet kojos ilgos (čia apie vyriškus dydžius jau kalbu)
QUOTE(keistuole @ 2020 11 18, 10:37)
o kur vaikui 13 metų rūbų ieškot, kai ūgis jau per 170, o sudėjimas dar vaikiškas?
Vaikiški jau striuki, vyriški kaip maišai
tai vat tragedija kazkokia kai dabar vaikai tokie dideli , ta pati dilema kai desimtmetei rubus jau turiu pirkt suaugusiuju skyriui , perku , parduodu, grazinu- gaunas
QUOTE(Carlin @ 2020 11 18, 08:24)
Kur dešimtmetėms ilgesnes striukes perkat žiemai? kad būtų ne tik gražios ir stilingos, bet dar ir šiltos.
Mano 11-metė pernai nešiojo J.Crew tokią (šiemet turi tokią pat, tik kitos spalvos):

Pernai metų nuotrauka (panelė - 10m., striukės dydis - 14m.)
QUOTE(keistuole @ 2020 11 18, 10:37)
o kur vaikui 13 metų rūbų ieškot, kai ūgis jau per 170, o sudėjimas dar vaikiškas?
Aš net nevalingai nukreipiau akis į tavo profilį kuris čia toks užaugo, nes pamenau, kad kažkuriuos beveik kartu gimdėm
O jei į temą, tai aš savo aukštai kūdenai panelei GAP slim perku. Iš visur kitur iškrenta. Bernam, mačiau, irgi slim yra. Ar jau iš ten irgi išaugo?
QUOTE(JMD @ 2020 11 18, 13:22)
galiu patikinti, kad tikrai nera. gaila pinigu tokiems rubams. geriau 1 firminius dzinsus, kad ir uz brangiau turet ir uzteks. vaikui pagal ugi reikia vyrisko S. galiu 3 tokius kaip jis sukist.
Neziurejote PULL&BEAR? Seniau sunui ten rasdavome tinkamesniu veriantu.
QUOTE(vjolanta @ 2020 11 18, 13:10)
Neziurejote PULL&BEAR? Seniau sunui ten rasdavome tinkamesniu veriantu.
Pull&Bear tikrai galima rasti kudenom
QUOTE(juratela @ 2020 11 18, 12:15)
Pritariu. HM džinsai su pamušalu irgi tragiški. Po skalbimo susigarbanoja, o pamušalas sutrumpėja, nors skalbiu 30°. Jcrew turi analogiškus, ir skalbiu ir netgi džiovinu džiovyklėje ir vistiek kaip nauji.
HM kaip pasiseka kolekcija nupirkti. Dukra is suaugusiu turi ne vienus dzinsus, tai kai kurie basiai issitampe ir nusinesiojo (pirkit musu pardej ir UK), o yra kurie devisi puikia, nenubluko, neisitampe, nors skalbiami daznai
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2020 11 18, 13:00)
O nežiūrėjot Reserved ?
QUOTE(ciurlionis @ 2020 11 18, 13:40)
Ar galiu atsiusti uzsakyma dar
kur perkate ausines?