Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(evvva @ 2020 11 18, 13:35)
tai vat tragedija kazkokia kai dabar vaikai tokie dideli , ta pati dilema kai desimtmetei rubus jau turiu pirkt suaugusiuju skyriui , perku , parduodu, grazinu- gaunas  doh.gif Gerai i mokykla uniforma tinka  biggrin.gif  Rubai kurie tinka ant pirstu galima suskaiciuot ...

Pas mane irgi tokia pat problema, kad savo pilnesnei devynmetei (ūgis 152) internetu beveik nieko negaliu pirkti.. verysad.gif
Atsakyti
Mergaitės, ryte siunčiau Nordstromrack užsakymą, bet negavau jokio patvirtinimo. Pakartočiau jei kažkur paklydo ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2020 11 18, 14:13)
kur perkate ausines?

kokias?
Atsakyti
[quote=gėlužė,2020 11 18, 08:48]
Vistik nusprendziau parduoti šią nes jauciu nelabai kur ir uzsidesiu.
8 dydis, kaina reikia paziureti, nes uz visas kruvoje moketa:))
vartotojo įkelta nuotrauka
[/quote]
[/quote]
gal kas galite pasiūlyti tokią 0,2 ar4 dydzio, bet geriausia būtų 2 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2020 11 18, 13:16)
O abercrombie, nieko neturi?

iš kids jau irgi paskutinį dydį baigia išaugti

QUOTE(evvva @ 2020 11 18, 13:35)
tai vat tragedija kazkokia kai dabar vaikai tokie dideli , ta pati dilema kai desimtmetei rubus jau turiu pirkt suaugusiuju skyriui , perku , parduodu, grazinu- gaunas  doh.gif Gerai i mokykla uniforma tinka  biggrin.gif  Rubai kurie tinka ant pirstu galima suskaiciuot ...

kažkaip vis galvojau, kad su mergaitėm lengviau, moteriški nuo mažesnių dydžių prasideda, tai ir pritaikyti lengviau.
Labiausiai tai su batais vargau, vaikiški dažniausiai kokia 38 baigiasi, o vyriški 42 prasideda, bet jau kai 42 perkopė viskas paprasčiau pasidarė.

QUOTE(Milagra @ 2020 11 18, 13:53)
Aš net nevalingai nukreipiau akis į tavo profilį kuris čia toks užaugo, nes pamenau, kad kažkuriuos beveik kartu gimdėm biggrin.gif Atrodo gi tik vakar lotuliukas.gif Paskui pagalvojau, kad gi ir maniškiai jau panašūs smile.gif Ne veltui sako, kad svetimi vaikai greitai auga biggrin.gif Va ką reiškia, kai į SM retai užsuki.

O jei į temą, tai aš savo aukštai kūdenai panelei GAP slim perku. Iš visur kitur iškrenta. Bernam, mačiau, irgi slim yra. Ar jau iš ten irgi išaugo?

vienas iš dvynių jau praktiškai mane ūgiu prisivijo smile.gif
o dar nori būt beprotiškai gražus stilingas ir t.t., aš džiaugiuosi ką nors radus. o jis sako nea netinka
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 11 18, 15:39)

Bang ir jbl
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2020 11 18, 15:52)
Bang ir jbl

Aš tokias ausines pirkau. Puikios, tik kaina buvo pigesnė..... 4u.gif
https://www.jbl.com/...r...art=1&sz=16

Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2020 11 18, 14:52)
Bang ir jbl

vaikui Kaledom nupirkau sitas, kad uysikabintu uy jo lokatoriu ir begiodamas nepamestu biggrin.gif tik buvo pigesnes

https://www.jbl.com/...dphones#start=1
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2020 11 18, 14:47)
iš kids jau irgi paskutinį dydį baigia išaugti
kažkaip vis galvojau, kad su mergaitėm lengviau, moteriški nuo mažesnių dydžių prasideda, tai ir pritaikyti lengviau.
Labiausiai tai su batais vargau, vaikiški dažniausiai kokia 38 baigiasi, o vyriški 42 prasideda, bet jau kai 42 perkopė viskas paprasčiau pasidarė.
vienas iš dvynių jau praktiškai mane ūgiu prisivijo smile.gif
o dar nori būt beprotiškai gražus stilingas ir t.t., aš džiaugiuosi ką nors radus. o jis sako nea netinka

na vyriški prasideda 39 dydžiu, žinoma nėra jų daug,bet basas tikrai nevaikšioja, o kai vaikai mėgėjai sportinius batus nešioti, tai iš vis problemos nematau. Mano vyro 39 dydžio koja, o ir sūnaus tokia, taigi galima rast. Beje, aulinukai clarks faini.O dėl rūbų, tai irgi yra to pasirinkimo nemažai jaunimo pardėse, žinoma kokybė ten nėra ypatinga, bet kai rūbai ilgai nenešiojami, tai nebrangiai nupirkus, negaila ir išmest. Beje, RL iš vaikų skyriaus mano vyras nešioja štampuotą pavasarinę striukę (174 ūgis), tinka ir rankovės nepertrumpos.
Atsakyti
O gal kas pirkę JBL ar kitokias ausines triukšmo slopinimui?
Kažin šios būtų geros triukšmo slopinimui ar yra ir geresnių?
https://www.jbl.com/...UNE750BTNC.html
Reikia trečiokui. Gal dar kainos geresnės pavyktų sulaukti, nes kol kas kaina beveik ta pati kaip pas mus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 18 lapkričio 2020 - 15:04
QUOTE(regal @ 2020 11 18, 14:58)
na vyriški prasideda 39 dydžiu, žinoma nėra jų daug,bet basas tikrai nevaikšioja, o kai vaikai mėgėjai sportinius batus nešioti, tai iš vis problemos nematau. Mano vyro 39 dydžio koja, o ir sūnaus tokia, taigi galima rast. Beje, aulinukai clarks faini.O dėl rūbų, tai irgi yra to pasirinkimo nemažai jaunimo pardėse, žinoma kokybė ten nėra ypatinga, bet kai rūbai ilgai nenešiojami, tai nebrangiai nupirkus, negaila ir išmest. Beje, RL iš vaikų skyriaus mano vyras nešioja štampuotą pavasarinę striukę (174 ūgis), tinka ir rankovės nepertrumpos.

vasarai ecco basutes pirkau moteriskas. nes ta vaiko pedute plona plona.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 11 18, 16:10)
vasarai ecco basutes pirkau moteriskas. nes ta vaiko pedute plona plona.

aš irgi moteriškus pirkdavau, nes jie siauresni
Atsakyti