Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2020 11 26, 05:42)
Aš dyson absolute v10. Fantastiškas daiktas. Siurblys iš namų net iškeliavo.

Aš ką tik savo Dyson V6 senuką pakeičiau į Dyson V8 Absolute (na V10 man visgi per brangus) ir kaifuoju, žymiai tylesnis, manevringas....konteineris leingviau išsikrato....turiu plaunant Thomas su vandens filtru, ištraukių 2 kart metuose kai plaunu kilimus ir baldus....vsio

man tai Dyson tikras atradimas, kasdien naudoju, vis kžkur tai katės, tai dukros plaukai, tai trupiniai. O svarbiausia pralėkei per kelias minutes ir atgal padėjai, na kaip patogu, net nespėju susinervinti, nes siurbti nekenčiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rimaitytetyte @ 2020 11 25, 20:20)
Jaučiu ir aš mesiu visus tuos kotus ir antgalius, vyrui sakysiu "reik BERNIUKŲ"😁  .

a kas ten per kotai?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2020 11 25, 21:50)
Tokia:
https://mobile.pigu....een?id=20642355
Man labai vertas- šuo, katinai, silikoninis kraikas pabėga vis netyčia po gabaliuką- baisu, jei užlipi  rolleyes.gif

aš tokią turiu jau antrą. Pirmoji tarnavo 7erius metus. Kai neturi jokios, nerealus daiktas. Kai pirkau antrą, parduotuvėje buvo ir Dyson, pasiėmiau į rankas, pirmiausia man nepatinka jų dizainas. Apie siurbimą nesiginčysiu, turėtų juk brangesnis geriau siurbti, ilgiau laikyti akumuliatorius. Labai patogu, kad Electrolux siurblys šviečia ten, kur siurbia - labiau matosi dulkės ir visokie plaukai ir šita funkcija labai reikalinga. Išsisiurbiu su siurbliukiu savo nemažą mašiną.
Atsakyti
o RL neatsigavo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2020 11 26, 09:04)
aš tokią turiu jau antrą. Pirmoji tarnavo 7erius metus. Kai neturi jokios, nerealus daiktas. Kai pirkau antrą, parduotuvėje buvo ir Dyson, pasiėmiau į rankas, pirmiausia man nepatinka jų dizainas. Apie siurbimą nesiginčysiu, turėtų juk brangesnis geriau siurbti, ilgiau laikyti akumuliatorius. Labai patogu, kad Electrolux siurblys šviečia ten, kur siurbia - labiau matosi dulkės ir visokie plaukai ir šita funkcija labai reikalinga. Išsisiurbiu su siurbliukiu savo nemažą mašiną.

Man tai irgi pagal kainą gerai- nieko mandro kai nereik, tik va čia ir dabar prašluot (nors vaikai tai ir kambarius siurbia, tingi kitą siurblį imti). O ta lempelė tai gerai, atrodo va tik tą vietą pasiurbsiu truputį, o čia kai pašviečia, žiūrėk jau ir konteineris pilnas smile.gif ir iš kur tiek dulkių ...
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2020 11 26, 09:11)
Pas mane toks pat.Irgi neturiu priekaištų 😊.

O kažin tie XIAOMI daug prastesni?
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 11 26, 10:20)

i sodyba planuojam pirkti, kai nusipirksim galesiu pakomentuot smile.gif manau kad prastesni bus bet ne prasti smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 26 lapkričio 2020 - 09:24
https://www.kiehls.c...ack-friday.html
Starting at 11 p.m. on Thursday, November 26th, you’ll score 50% off the 28ml Avocado Eye Cream for one day only (today $25, normally $50).
jei noresiu iš avocado serijos, gal galima dabar atsiųsti, nes matau akcija prasidės 11 p.m., tai nelabai žinau kurią čia valandą pagal mus?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 11 26, 10:22)
i sodyba planuojam pirkti, kai nusipirksim galesiu pakomentuot smile.gif manau kad prastesni bus bet ne prasti smile.gif biggrin.gif

Turiu neilgai dar Xiaomi S5 Max , bet visai gerai ir išsiurbia ir išplauna☺
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2020 11 26, 09:06)
o RL neatsigavo?  4u.gif

na gal kaip ir...bet Rudaplauke gales tik nupirkti

https://www.nordstro...?sort=price_asc

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 26 lapkričio 2020 - 10:02

Turiu neilgai dar Xiaomi S5 Max , bet visai gerai ir išsiurbia ir išplauna☺

As irgi S5 turiu, labai pasiteisino šitas pirkinys  :super: 

Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 11 26, 09:20)

Oi aš tai nežinau ,nesu čiupinus xiaomi,negaliu palyginti smile.gif Prieš perkant dar zylę žiūrėjau,visai nieko pasirodė.Bet išsirinkom dysoną ir dabar lb gerai ax.gif
Atsakyti