Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2020 11 29, 22:25)
Taigi smird 🙄😁

Nieks nesmird. biggrin.gif Sakau gi, sausu sampunu issipurskiat kai pradeda riebaluotis. As dabar kas 5 dienos tik plaunu. Mano kirpeja irgi taip daro ir pataria. Zymiai maziau riebaluojasi nei anksciau. Siaip instagrame prisiziurejau vienos ilgaplaukes lietuvaites is Jav patarimu, tai tikrai man padeda, bet kantrybes reikia: po truputi didinti tarpus tarp plovimu..
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2020 11 29, 21:43)
Nieks nesmird.  biggrin.gif Sakau gi, sausu sampunu issipurskiat kai pradeda riebaluotis. As dabar kas 5 dienos tik plaunu. Mano kirpeja irgi taip daro ir pataria. Zymiai maziau riebaluojasi nei anksciau. Siaip instagrame prisiziurejau vienos ilgaplaukes lietuvaites is Jav patarimu, tai tikrai man padeda, bet kantrybes reikia: po truputi didinti tarpus tarp plovimu..

Man tokiai misija neįmanoma turbūt. Man turi gurgždėt nuo švaros viskas. O nuo to sauso šampūno jaučiu iki žaizdų nusikasyčiau. Čia tom ilgaplaukėm gal ir taip, bet pvz kai aš po treniruotės išeinu kaip po dušo ir neplaut galvos 😱 kapiec
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 29 lapkričio 2020 - 21:48
Sausas šampūnas blogiau nei plovimas...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 11 29, 22:48)
Man tokiai misija neįmanoma turbūt. Man turi gurgždėt nuo švaros viskas. O nuo to sauso šampūno jaučiu iki žaizdų nusikasyčiau. Čia tom ilgaplaukėm gal ir taip, bet pvz kai aš po treniruotės išeinu kaip po dušo ir neplaut galvos 😱 kapiec

Mano galva siaip labai jautri, tokia seborejine, daug sampunu netinka, ypac naturaliu, o vat sausas nealergizuoja. Sportuoju ir as kasdien, begioju. Suprakaitavus tipo galima vandeniu be priemoniu plaut, bet man kazkaip neprireike. Per karantina namuose pabandziau, man visai patiko, nes jau plaukai buvo labai stipriai prareteje reikejo kazka daryt
Atsakyti
Sausas šampūnas ekstra priemonė, kai reik trumpam papurint plaukus ir nėra galimybės išsiplaut. Su juo po kelių valandų neįmanoma būt- visi jie turi kvapą ir jaučiasi biggrin.gif bandžiau ne vieną, baisu pagalvot kaip reikėtų keletą dienų pabūt jo neišplovus biggrin.gif
Papildyta:
Kažkaip kiek prisimenu atvejų, kai kas nors sakydavo, kad retai galvą plauną, nes nu gi nesiriebaluoja dažnai, neva nesimato... nu matosi, tikrai matosi biggrin.gif
Suprantu, kai nereik eit į žmones, gal ir galima namie pratupėt dieną kitą, gal ir plaukui sveikiau, nu bet neapsigaudinėkim, kad nesimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 11 29, 22:09)
Sausas šampūnas ekstra priemonė, kai reik trumpam papurint plaukus ir nėra galimybės išsiplaut. Su juo po kelių valandų neįmanoma būt- visi jie turi kvapą ir jaučiasi biggrin.gif bandžiau ne vieną, baisu pagalvot kaip reikėtų keletą dienų pabūt jo neišplovus biggrin.gif

sausą šampūną mano viena draugė labai gyrė, sako, kad ją kelis kartus per savaitę gelbėja, nereikia galvos plauti, plaukai puručiai. Pabandžiau tą jos išgirtąjį: man visų pirma baisiai smirda, persekioja visur tas kvapas, bijodavau į liftą lipt. O plaukų purumo neišgaudavau, plius nubalindavo mano plaukus, atrodydavau pusiau žila (bandžiau ir su spalva pirkt - dar blogiau). Po to sauso šampūno panaudojimo man nepaliaujamai kirbėdavo mintis, kaip greičiau galvą išsiplaut ir normaliai atrodyti, ir nejaust to sunkumo ir smarvės plaukuose.
Atsakyti
Tas retesnis plovimas tinkamas manau tik ilgaplaukėms ir toms kurių plaukas sausesnis. Po plaukų iššukavimo paprastu šepečiu (tangle teezer ar pan.) reikia dar peršukuoti nuo šaknų su šerno šerių šepečiu, kad sebumas pasiskirstytų visam plaukui. Ir taip šukuot kasdien ryte, vakare, o ne kai jau sukritę sruogomis nuo riebalo biggrin.gif
Sausas šampūnas labiau maskavimo priemonė nei šampūnas pagal savo funkciją.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 11 29, 20:18)

Neperkame Paulos, nepraleidzia jie musu uzsakymu

Geriau junkites prie Rack su 30% biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 11 29, 22:41)
Neperkame Paulos, nepraleidzia jie musu uzsakymu

Geriau junkites prie Rack su 30%  biggrin.gif

Ką pirkt? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2020 11 29, 22:45)
Ką pirkt?  bigsmile.gif  biggrin.gif

Siandienos trendas saules akiniai, as akis i Moschino sweatshirts pakabinusi
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 11 29, 22:57)
Sausas šampūnas blogiau nei plovimas...

Pritariu, ten gryna chemija blink.gif
Atsakyti
Aš kaip tik vasarą stebėjau, kaip mano dukterėčia irgi taip plaukus gerino, plaudama tik kartą į savaitę. Tikrai nesmirda, atrodė irgi ponormaliai, ji taip darė, kol po dekreto grįžo darban. Irgi labai džiaugiasi, kad sustiprėjo plaukai. Aišku, netepė ir jokiom putom, aliejukais bla bla..
Aišku, kieno plaukai - kaip karčiai, tai kam čia tie išbandymai ax.gif
Atsakyti