Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Aš galiu neplaut kelias dienas, nes vaikštau supintais, tos kurios nešioja palaidus, neįsivaizduoju kaip neplaut kasdien, man panesiojus diena palaidus fsio, neįmanoma. Plius nenaudoju jokių lakų, putų, aliejų ir pan, oda labai sausa sukuoju ryte ir ispynus vakare. Plaukais nesiskundžiu 😁 jei plaučiau kasdien, nusikasyciau negyvai nuo odos sausumo.. Ir tikrai nei susiriebaluoja, nei smirda 🤣 kiekvienam kitaip bet bent jau pagal mano plaukus, tai tikrai padeda ne kasdienis plovimas. P. S. Neturiu nei vieno suskilinejusio plauko galiuko. Plaukai iki juosmens.
8f8d1e04009189a3ced8fc000d71345b665.jpg

:wub:  :wub:  :wub: 

Atsakyti
Spygliz, plaukai neįtikėtino grožio bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Spygliuk, wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Spygliz, negaliu nepagirti-nuostabūs plaukai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 11 30, 06:59)
Gafsa, kokia aš tau dėkinga už tą skalbenkės rekomendaciją 😁😁😁😁 išdergiau vakar pūkinę striukę, šiand einu su švaria, išskalbta, sausa ir puria  wub.gif  ir vakar dar savo kašmyrus nuo pernai metų refrešinau. Jau kaip kvepia  wub.gif megztiniai minkštučiai minkštučiai.

Idomu kokia skalbykle, imeskit nuoroda. Kaip tik ieskau dziovykles, bet metausi, gal geriau skalbykle kartu su dziovykle- tada isskalbia , issdziovina ir isimi, nereikia perdedineti rubu i dziovykle.
Atsakyti
Ačiū visoms uz gražius žodžius. 99 proc aisku duoda genetika. Bet su netinkamom priemonėm, gali labai nualint.kirpikloj lankausi kartą per metus nukerpa 30-40cm ir vėl metams rami. Nedazau, nes dar zilus tik du rado 🙄 bet kirpėja sakė aš tau nedazysiu, nes dienos neužteks 🤣 taip kad tikiuosi greit neprazilt dar 😁
Papildyta:
QUOTE(lomute @ 2020 11 30, 09:51)
Idomu kokia skalbykle, imeskit nuoroda. Kaip tik ieskau dziovykles, bet metausi, gal geriau skalbykle kartu su dziovykle- tada isskalbia , issdziovina ir isimi, nereikia perdedineti rubu i dziovykle.

2 in 1 tu skalbykliu minusas, kad negali džiovinti tiek kiek išskalbei. Jei yra galimybė turėt 2 mašinas tikrai tik atskiras pirkti siūlyčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 30 lapkričio 2020 - 08:57
vartotojo įkelta nuotrauka

Victorias Secret -30%

reikia poros chalatui,gautusi po $24.50
https://www.victoria...p;collectionId=

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 11 30, 09:59)
Ačiū visoms uz gražius žodžius. 99 proc aisku duoda genetika.  Bet su netinkamom priemonėm, gali labai nualint.kirpikloj lankausi kartą per metus nukerpa 30-40cm ir vėl metams rami. Nedazau, nes dar zilus tik du rado 🙄 bet kirpėja sakė aš tau nedazysiu, nes dienos neužteks 🤣 taip kad tikiuosi greit neprazilt dar 😁

Atrodo, kaip dažyti bigsmile.gif
Atsakyti
Spyglyz nu ir plaukų grožis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 30 lapkričio 2020 - 09:08
spygliz, ne karta jau sakius esu NEREALUS plaukai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

As pirkciau usa 9 d tokius baltus arba juodus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2020 11 30, 10:11)
spygliz, ne karta jau sakius esu NEREALUS plaukai wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

As pirkciau usa 9 d tokius baltus arba juodus ax.gif

o man marskiniu tartan rasto reikia prie ju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 11 30, 06:48)
Aš galiu neplaut kelias dienas, nes vaikštau supintais, tos kurios nešioja palaidus, neįsivaizduoju kaip neplaut kasdien, man panesiojus diena palaidus fsio, neįmanoma. Plius nenaudoju jokių lakų, putų, aliejų ir pan, oda labai sausa sukuoju ryte ir ispynus vakare. Plaukais nesiskundžiu 😁 jei plaučiau kasdien, nusikasyciau negyvai nuo odos sausumo.. Ir tikrai nei susiriebaluoja, nei smirda 🤣 kiekvienam kitaip bet bent jau pagal mano plaukus, tai tikrai padeda ne kasdienis plovimas. P. S. Neturiu nei vieno suskilinejusio plauko galiuko. Plaukai iki juosmens.

Tikrai ispudingi plaukai! Spalva atrodo kaip dazyta wub.gif
Tai jau rekomenduokit plauku galiuku seruma koki ar kita stebukla biggrin.gif
Atsakyti