ar columbia pal butu papildoma nuolaida?
QUOTE(ciurlionis @ 2020 11 30, 13:54)
O sakykit kokia ten galutinė kvepalų kaina, kiek dar minusuoti nuo kainos,kur parašyta PRICE WITH CUPON ?
QUOTE(krystiana @ 2020 11 30, 12:24)
O sakykit kokia ten galutinė kvepalų kaina, kiek dar minusuoti nuo kainos,kur parašyta PRICE WITH CUPON ? 
Nuo pradines kainos -37%
QUOTE(rimaitytetyte @ 2020 11 30, 13:38)
Spygli, tavo oda kaip supratau kad sausa, su sausiaodė, kurią tu kaukę ėmei ir tau patiko?🤔
emiau avocado
Kas dėl zeroid klausėt, tai mano pats pačiausias kremas zeroid soothing cream. Oda mano labai lepi, kapiliarai arti, linkusi kištis, alergizuoti, sausėti, tai kiek visko išbadyta šis kremas tikrai geriausiai tiko. Pvz. čia visų mylimas khiels jautriai ir linkusiai kimštis odai netinka dėl ekstraktų ir komedogeniškų aliejų sudėtyje.
zeroid iš amerikos siunčiantis, kai yra ekstra nuolaida, gaunasi beveik dvigubai pigiau nei Lietuvoje
žiemai dar šį po kremu tepu - hydrating ampuole
zeroid iš amerikos siunčiantis, kai yra ekstra nuolaida, gaunasi beveik dvigubai pigiau nei Lietuvoje
QUOTE(spygliz @ 2020 11 30, 14:38)
emiau avocado
https://www.kiehls.c.../...fl. oz. Jar cia jau galutinė kaina ar dar bus -30
QUOTE(kriisti @ 2020 11 30, 14:49)
per gerai
QUOTE(Nonono @ 2020 11 30, 12:25)
Kazi ar imanoma youthteory 6g kolagena rast pigiau nei cia? Gal kas kur kitur uzmatet? https://www.walmart....ablets/39453814
Pažiūrėkit luckyvitamin,ten dar su kodu papildoma nuolaida yra
QUOTE(TrioSSS @ 2020 11 30, 13:14)
ar columbia pal butu papildoma nuolaida?
papildomos neturime,tik puslapio nuolaidos
QUOTE(spygliz @ 2020 11 30, 09:02)
Mano irgi tokia.
Bet tai plaukai
Aš kas antrą dieną plaut galiu sau leist tik kai iš namų dirbu. Bet jei einu kažkur tai ir plaunu kasdien. Plaukas plonas, riebaluojasi tragiškai atrodo neplauti.
pamiršau ko norėjau paklaust, kaip ten RL, nupirkot kažką su nuolaida ?
QUOTE(Argija @ 2020 11 30, 14:39)
Kas dėl zeroid klausėt, tai mano pats pačiausias kremas zeroid soothing cream. Oda mano labai lepi, kapiliarai arti, linkusi kištis, alergizuoti, sausėti, tai kiek visko išbadyta šis kremas tikrai geriausiai tiko. Pvz. čia visų mylimas khiels jautriai ir linkusiai kimštis odai netinka dėl ekstraktų ir komedogeniškų aliejų sudėtyje.
žiemai dar šį po kremu tepu - hydrating ampuole
Aciu visoms už patarimus:)
Junkitės ANNTAYLOR - kodas CYBER ir kai kam dar lyg WELCOME 10 proc pritaiko
Reik ,kad nupirktų,reik kompanijos