Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Breath @ 2020 11 30, 10:19)
Tikrai ispudingi plaukai! Spalva atrodo kaip dazyta  wub.gif
Tai jau rekomenduokit plauku galiuku seruma koki ar kita stebukla biggrin.gif

as nenaudoju ax.gif tik sampunas balzamas ir kartais kauke mirksiukas.gif siuo metu amika zalias mano favoritas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 11 30, 06:59)
Gafsa, kokia aš tau dėkinga už tą skalbenkės rekomendaciją 😁😁😁😁 išdergiau vakar pūkinę striukę, šiand einu su švaria, išskalbta, sausa ir puria  wub.gif  ir vakar dar savo kašmyrus nuo pernai metų refrešinau. Jau kaip kvepia  wub.gif megztiniai minkštučiai minkštučiai.

kaip refreshinot? as turiu, jauciu, tokia pacia skalbianke, idomu kokia programa refreshina? garu? dar tik menesi naudoju, isbandziau visko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 30 lapkričio 2020 - 09:44
QUOTE(lomute @ 2020 11 30, 09:51)
Idomu kokia skalbykle, imeskit nuoroda. Kaip tik ieskau dziovykles, bet metausi, gal geriau skalbykle kartu su dziovykle- tada isskalbia , issdziovina ir isimi, nereikia perdedineti rubu i dziovykle.

Du viename gerai tada, kai nėr vietos. Ir mažas pliusas, skalbyklėj kvapo jokio. Jei turit vietos, imkit dvi.
Atsakyti
Idomu kokia skalbykle, imeskit nuoroda. Kaip tik ieskau dziovykles, bet metausi, gal geriau skalbykle kartu su dziovykle- tada isskalbia , issdziovina ir isimi, nereikia perdedineti rubu i dziovykle.

Jei turit vietos, tikrai ne. Vien apie laiko sąnaudas pagalvokit. Tarkim patalynę skalbiant kiek viskas truks, o čia perdėjai į džiovyklę ir toliau skalbi.
Atsakyti

aš turiu 2in1, deje perdėt nereikia, bet nuiimt reikia, nes jei visą kiekį džiovinsit ištrauksite garmoškę rūbų 4u.gif aš vietos neturiu, todėl pirkome 2in1 electrolux. Aš esu patenkinta, yra pūkų filtras ir heat pump. Barngoka ji, bet verta savo kainos, man negaila nei vieno euro 4u.gif
https://www.electrol...dryer/ew9w249w/ mano ši.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 30 lapkričio 2020 - 10:40
Kas nespejo visi dylai vienoje vietoje 4u.gif

https://www.kiehls.c...skincare-deals/

Spygliau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2020 11 30, 09:43)
kaip refreshinot? as turiu, jauciu,  tokia pacia skalbianke, idomu kokia programa refreshina? garu? dar tik menesi naudoju, isbandziau visko  biggrin.gif

yra funkcija FreshScent, turiu ta firmini kvapa, tai mmmmmm kaip kvepia.
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2020 11 30, 08:59)
Ačiū visoms uz gražius žodžius. 99 proc aisku duoda genetika.  Bet su netinkamom priemonėm, gali labai nualint.kirpikloj lankausi kartą per metus nukerpa 30-40cm ir vėl metams rami. Nedazau, nes dar zilus tik du rado 🙄 bet kirpėja sakė aš tau nedazysiu, nes dienos neužteks 🤣 taip kad tikiuosi greit neprazilt dar 😁
Papildyta:

2 in 1 tu skalbykliu minusas, kad negali džiovinti tiek kiek išskalbei. Jei yra galimybė turėt 2 mašinas tikrai tik atskiras pirkti siūlyčiau.

ujjjj gauruota tu biggrin.gif grozis wub.gif tas pražilimas greičiau paveldimumas. Mano močiutė balta kaip obelis, mano mama pražilo 20-ies, mano irgi jau koks 25 proc plauku ypač smilkiniai žili. Manau būsiu tokia pat obelėlė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 11 30, 06:48)

wub.gif OMG kokie grazus plaukuciai 4u.gif

skustis plaukais ir negaliu ju daug stori ir ilgi , iki juosmens nesiodavau , pries pora metu nauja kirpeja vietoj 10 prasomu cm 30 cm ilgio nureze , ot man sokas buvo ....aisku su trumpais nelikau beeet, bet paskui apsipratau ir zymiai lengviau tvarkytis jau iki juosmens nelaikau ,pakerpu vis .

Mano jautri galvos oda ,vietomis sausoka .Priemones atidziai renkuosi .Paskutinis atradimas Zeroid , labai patinka turiu si rinkinuka.

https://www.atopalm....dle_p/00104.htm

Ir aplamai Zeroid kosmetika patinka, visa linija veidui nupirkau, kunui losjona .Dukra paaugle ir tepasi . Oda buvo dexidrauota stipriai , neseniai man dare tyrima del odos dregmes balanso , tai rezultatas dregmes trukumas atstatytas. Naudojau Zeroid kosmetika saziningai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 30 lapkričio 2020 - 11:23
QUOTE(kriisti @ 2020 11 30, 10:13)
aš turiu 2in1, deje perdėt nereikia, bet nuiimt reikia, nes jei visą kiekį džiovinsit ištrauksite garmoškę rūbų 4u.gif  aš vietos neturiu, todėl pirkome 2in1 electrolux. Aš esu patenkinta, yra pūkų filtras ir heat pump. Barngoka ji, bet verta savo kainos, man negaila nei vieno euro 4u.gif
https://www.electrol...dryer/ew9w249w/ mano ši.

bet aš niekada neprikišu tos mašinos iki maximumo. didžiausias kiekis, kokį esu skalbus 3,5kg. Aš tiek rūbų neturiu biggrin.gif
Atsakyti

O gal galėtumet parekomenduoti priemones iš zeroid paauglei?  :wub:

Oda, ypač nosis inkstiruota, spuogeliu atsiranda, bet jie ne raudoni ir ne ypatingai skausmingi. Ačiū  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 11 30, 12:17)
yra funkcija FreshScent, turiu ta firmini kvapa, tai mmmmmm kaip kvepia.

Kas čia toks? bigsmile.gif

Aš galvą plaunu kartą per savaitę ir nesmirdžiu tikrai, - nerūkau, virtuvėj nedirbu biggrin.gif
Mano oda ir plaukai tikrai labai labai sausi+labai daug jau žilų, o jie savaime dar šiurkštesni+šviesinami nuolat. Juos suriebaluot yra ką veikt ax.gif
Atsakyti
ka naudojate is zeroid?
Atsakyti