Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

JMD krosonams tešlą pati darai, ar šaldytą? nes aš ant durniaus pabandziau iį bemielės sluoksniuotos kaip skanu tai vaikai pastoviai prašo dabar :)
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2020 12 01, 09:50)
Galite atsiųsti į Gargždus😊

jau suvalgem blink.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2020 12 01, 09:55)
JMD krosonams tešlą pati darai, ar šaldytą? nes aš ant durniaus pabandziau iį bemielės sluoksniuotos kaip skanu tai vaikai pastoviai prašo dabar smile.gif

šyryt nupirkau, paprastai darau pati. bet darbe nėr kada su tešlom žaist biggrin.gif
Atsakyti
Nubuko pasiltinti Palladium gera kaina

Ecco juoduliai

Australia Luxe odiniai su avikailiu 90$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 01 gruodžio 2020 - 10:15
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2020 12 01, 09:54)
Genetika tai tikrai. Va, kojiplaukius plaunu kasdien, šveičiu su pikta rugože ir nė viens nei suplonėjo, nei išretėjo, reik ravėt  biggrin.gif

turiu keturias dukras, visų plaukai tokie skirtingi, kad nėra ką lygint. Vienos itin ploni, šviesūs šviesūs, retai plaunu, bet zarazos netankėja.
o kitos tankūs tankūs, stori, dažniau plaunami. O dar kitos...  biggrin.gif

JMD
, mmm, kaip šitie kruasanai dabar man tiktų prie kavos  wub.gif
užsimaniau

genetika tikrai. aš tikrai plaukais nesiskundžiu. ir galvojau, kad jau mano vaikis bus su gražia kupeta plaukų kaip mano tėtis, juodais, blizgančiais banguotais plaukais. Ir mano didžiam nusivylimui, deja deja.... bet plaukai labai labai vidutiniai. nėra jie prasti, bet labai nepaklusnūs ir skystoki.
Atsakyti
Clinique rinkiniai su 50% nuolaida
Atsakyti
gal kas turite tokia ar pan RL striuke, ar verta dėmesio ir kaip dydziai, su 102 per krutinę XL ko gero geriausia?
https://www.nordstro...751?color=BLACK
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 12 01, 10:26)
gal kas turite tokia ar pan RL striuke, ar verta dėmesio ir kaip dydziai, su 102 per krutinę XL ko gero geriausia?

Dydi max L, nors as ir apie M pagalvociau.
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2020 12 01, 10:48)
Sveiki, imkit 8. As nesioju 37, turiu -6. Bigiu sudralint, jauciu reikia imti, vakar galvojau galvojau , jauciu imsiu. biggrin.gif

jūs dar pasitikrinkit dėl tų dydžių- nešioju EU36/USA6, ir australia antrus metus nešioju 6 dydį- bet tokie tip top- gal net vos laisvesnių norėtųsi...
Atsakyti
Mano 38, AL nesioju US 7, bearpawu irgi US 7
Atsakyti
SIERRA nedaug truksta iki free ship
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2020 12 01, 10:55)
JMD krosonams tešlą pati darai, ar šaldytą? nes aš ant durniaus pabandziau iį bemielės sluoksniuotos kaip skanu tai vaikai pastoviai prašo dabar smile.gif

Visai puse bedos šaldyti Adelle kruasanai, tikrai valgomi, iskepa greit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 12 01, 11:26)

Turiu,labaii patinka smile.gif tik jau ne XL,su 110per (.)(.) turiu XL
Atsakyti