Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2020 12 01, 11:07)
genetika tikrai. aš tikrai plaukais nesiskundžiu. ir galvojau, kad jau mano vaikis bus su gražia kupeta plaukų kaip mano tėtis, juodais, blizgančiais banguotais plaukais. Ir mano didžiam nusivylimui, deja deja.... bet plaukai labai labai vidutiniai. nėra jie prasti, bet labai nepaklusnūs ir skystoki.

Bet kaip Vaikinui, tai ar daugiau ar mažiau tų plaukų.., , sakyčiau ūgis svarbiau wub.gif Yra tos neteisybės ant svieto. Dažnai bernai būna ilgom tankiom blakstienom, net pavydas ima.
Pas mus visos ilgaplaukes, tai jei kur būnam ir kas pagiria, visad MV sako, taip jų plaukai tai į mane ir visi pradeda iš karto juoktis, nes vyras gerokai praplikęs, plaukus vos ne plikai kerpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona'11 @ 2020 12 01, 12:21)
Turiu,labaii patinka smile.gif tik jau ne XL,su 110per (.)(.) turiu XL

Sveiki.m o koks ilgis jos?norėčiau normalios iki kelių.m bet įtariu ši trumpa bus.
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2020 12 01, 13:26)
kas turite ir galite pakomentuoti Rainforest striukes: dydis, kokybe
su 96 per krutine S uztektu?
https://www.nordstro...734?color=BLACK
4u.gif

Tam Norde jau galetu baigtis nuolaidos, nes as irgi kadiena ten lendu ir galvoju, kad kai tokia nuolaida ,tikrai man dar kazko reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2020 12 01, 13:26)
kas turite ir galite pakomentuoti Rainforest striukes: dydis, kokybe
su 96 per krutine S uztektu?
https://www.nordstro...734?color=BLACK
4u.gif

Pirkau sūnui. Tikrai nemažinta. Atitiko dydį. Labai kokybiška, šilta ir nesunki sąlyginiai. Neperpuciama vėjo. Labai sūnus patenkintas.
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2020 12 01, 12:50)
Tam Norde jau galetu  baigtis nuolaidos, nes as irgi kadiena ten lendu ir galvoju, kad kai tokia nuolaida ,tikrai man dar kazko reikia  biggrin.gif

Tai jau ir baigesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 01, 13:14)
Iki ir rimi tikrai buna, saldikliuose.
Ir lietuvisku buna, Lietuvos kepejas gamina.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2020 12 01, 12:42)
Bet kaip Vaikinui, tai  ar daugiau ar mažiau tų plaukų.., , sakyčiau ūgis svarbiau  wub.gif  Yra tos neteisybės ant svieto. Dažnai bernai būna  ilgom tankiom blakstienom, net pavydas ima.
Pas mus visos ilgaplaukes, tai jei kur būnam ir kas pagiria, visad MV sako, taip jų plaukai tai  į mane ir visi pradeda iš karto juoktis, nes vyras gerokai praplikęs, plaukus vos ne plikai kerpa  biggrin.gif

jooooo, blakstienos nesveiko ilgio. ir tokios riestos garbanotos kapiec. kad man nors pusę tų jo blaksčių biggrin.gif man tai pagailėjo nagų ir blakstienų biggrin.gif ir dar nerealaus mėlynumo akys. nei mano nei tėvo nėr tokios spalvos. o gal kad mažas dar biggrin.gif
Atsakyti
Gal Ralph Lauren jau gyvas netyčia? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2020 12 01, 13:31)
Gal Ralph Lauren jau gyvas netyčia?  bigsmile.gif  4u.gif

Deja
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 12 01, 13:42)

tai reik suprast jus asmeniskai uzbanino unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 01, 13:50)
tai reik suprast jus asmeniskai uzbanino  unsure.gif