QUOTE(linamog @ 2020 12 01, 14:53)
Panasu i tai
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 01, 15:05)
Apmokejau gauta vienintele saskaita, tikiuosi, kad visos mano gerybes kitoj siuntoj jau bus kuriu laukiu.. kazkaip labai kudai si karta, Dzemuskinai, prasysiu tikriausiai iki kitos siuntos pasaugot
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 01, 13:14)
Iki ir rimi tikrai buna, saldikliuose.
Ir lietuvisku buna, Lietuvos kepejas gamina.
Ir lietuvisku buna, Lietuvos kepejas gamina.
Lietuvos kepejų firmos Lidle būna, tikrai skanūs
QUOTE(spygliz @ 2020 12 01, 14:02)
Pirkau sūnui. Tikrai nemažinta. Atitiko dydį. Labai kokybiška, šilta ir nesunki sąlyginiai. Neperpuciama vėjo. Labai sūnus patenkintas.
O modelis neatrodo truputį senoviškai, nes kur ant modelio tai man tokia dėduliška
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 12 01, 15:20)
atsiprasau, tai jau NORDE nera papildomos 30 proc nuolaidos?
Taip, nebera
klausimas ne į tema, bet kadangi daug galvotų moterų čia:)
kokia šiuo metu patogiausia platforma nuotoliniams bendravimui : su atgalinio ryšio galimybe, ir vartotojų skaičius gali viršyti ir 100 interesntų vienu metu....
man artimiausias dabar ZOOM, vaikai naudoja, atrodo visai patogu, bet kai nesusidūriau...
kokia šiuo metu patogiausia platforma nuotoliniams bendravimui : su atgalinio ryšio galimybe, ir vartotojų skaičius gali viršyti ir 100 interesntų vienu metu....
man artimiausias dabar ZOOM, vaikai naudoja, atrodo visai patogu, bet kai nesusidūriau...
QUOTE(linamog @ 2020 12 01, 16:38)
Taip, nebera
Tai kaip dabar gyvensim?
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 12 01, 16:45)
klausimas ne į tema, bet kadangi daug galvotų moterų čia:)
Arba offisai teams pratforma