Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2020 12 06, 06:57)
Aš tau kiekvieną. Kartais net 3 išeina, o po svg sodyboj ir 4-5 🤣

net nelabai suprantu kaip fiziškai taip įmanoma, juk programa sukas apie porą val, ir jei 7 išvažiuoji į darbą 18 val grįžti, o dar naktį miegi, tai nebelieka laiko, kada tiek kartu užkraut ir iškraut mašiną.

Pati skalbiu kasdien, bet man jau kartais problema ir 2 ciklai, nes tiesiog ne visad pavyksta suspėt
Atsakyti
Mano quick mišrių programa sukasi 48 min, 2 val nebent medvilnė ant 60 laipsnių, su mirkymu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2020 12 06, 11:07)
Mano quick mišrių programa sukasi 48 min, 2 val nebent medvilnė ant 60 laipsnių, su mirkymu blink.gif

Nebūtinai, mano standartinė visų rūšių programa 1.48 trunka, o jei dar pasirenku didesnį rūbų nešvarumo lygį arba dėmių atpažinimo funkciją uždedu iškart virš 2 val.
Vilna ir šilkas tik 40 min skalbiasi pas mane, taip pat yra atskirai power wash 50 min. ir dar viena 30 min programa.
Netgi marškiniai, kur su garų funkcija virš valandos skalbiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 06 gruodžio 2020 - 10:23
QUOTE(spygliz @ 2020 12 06, 06:57)
Aš tau kiekvieną. Kartais net 3 išeina, o po svg sodyboj ir 4-5 🤣

O kiek jūs elektros išnaudojat?
Aš skalbiu naktimis, o džiovinu ryte. Išnaudojam po 900-1000kilovatu. Galvoju, kaip galima būtų pataupyti, tai pradėjau nuo dziovykles. Storesnių bliuzonu ar šiaip ko nededu į dziovykle, dziaunu palėpėje. Aišku skalbiniai ne tokie minkšti, bet jau pirmą mėnesį sutaupiau 300-200kilovatu.
džiovyklė ta pati populiarioji.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 06, 11:21)
Nebūtinai, mano standartinė visų rūšių programa 1.48 trunka, o jei dar pasirenku didesnį rūbų nešvarumo lygį arba dėmių atpažinimo funkciją uždedu iškart virš 2 val.
Vilna ir šilkas tik 40 min skalbiasi pas mane, taip pat yra atskirai power wash 50 min. ir dar viena 30 min programa.

Bet aš tą ir norėjau pasakyt - nebūtinai visos sukasi po 2 val smile.gif Mano ilgi skalbimai tik patalynei ir rankšluosčiams, bet jų juk kasdien neskalbiam ax.gif
Aš labai tvardausi kasdien neskalbt, bet, jei reikia, pravarau ir tuos 2-3 skalbimus, bet man didesnė problema sulaukt, kada džiovyklė išdžiovins ir laiku išimti sulankstyti.

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 06, 12:21)

kas čia per funkcija? blink.gif išplauna dėmes iš tikrųjų? skalbimo mašina spėju miele kokia?
mano senoji AEG jau kokia 18 metų skalbia kaip bitė, pradedu norėt, kad užsilenktų biggrin.gif
skalbiu tik savaitgaliais kokius tris skalbimus - balti skalbiniai, spalvoti ir tamsūs, aišku būna visokios striukės, patalynės, bet ne kiekvieną savaitę tikrai.
Atsakyti
Kur internetu pas mus žiūrėt zodiako ženklo pakabukų (sidabrinių,auksinių) ax.gif 4u.gif ?

Reiktų labiau TOKIO ,su tokiu ženklu rolleyes.gif Dukra norėtų,tai reikia kažkokio jaunatviško,ne solidaus wink.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 06 gruodžio 2020 - 11:22
Kam reik dovanos greitai, ir nėr laiko laukt iš usa, variantas https://www.5-erdves.lt/?u=inga
Atsakyti
Bet tai iš kur tiek rūbų nešvarių? Taip išeina, kad dvi skalbimo mašinos kiekvieną dieną turi būti supurvinamos. Nebent patalynę plaunat kas dieną po miego. Arba rankšluosčius. Suprantu dar keistuolė, tai pas ją vaikų kiek daugiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 06 gruodžio 2020 - 11:30
QUOTE(keistuole @ 2020 12 06, 11:03)
net nelabai suprantu kaip fiziškai taip įmanoma, juk programa sukas apie porą val, ir jei 7 išvažiuoji į darbą 18 val grįžti, o dar naktį miegi, tai nebelieka laiko, kada tiek kartu užkraut ir iškraut mašiną.

Pati skalbiu kasdien, bet man jau kartais problema ir 2 ciklai, nes tiesiog ne visad pavyksta suspėt

Aš skalbiu viena kart uzsidetus rūbus, visada, negaliu uzsidet jau nesiotu, tokiems dedu 1.02 val ciklą, patalynė rankšluosčiai 2 val ciklas, vilna 48 min. Aš dabar dirbu iš namų, o vyras visada iš namų. man ne bėda, surusiuoju ir prasuka jisai 😁
Plius rusiuoju spalvas. Juodi, balti, spalvoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 06 gruodžio 2020 - 11:32
QUOTE(spygliz @ 2020 12 06, 12:30)
Aš skalbiu viena kart uzsidetus rūbus, visada, negaliu uzsidet jau nesiotu, tokiems dedu 1.02 val ciklą, patalynė rankšluosčiai 2 val ciklas, vilna 48 min.  Aš dabar dirbu iš namų, o vyras visada iš namų. man ne bėda, surusiuoju ir prasuka jisai 😁
Plius rusiuoju spalvas. Juodi, balti, spalvoti.

Dabar suprantu, kodėl pas tave toks kiekis rūbų. Bet tai kur tamstos ekologija umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 06, 11:16)
Kam reik dovanos greitai, ir nėr laiko laukt iš usa, variantas https://www.5-erdves.lt/?u=inga

Turiu būtent Ingos nemažai papuošalų. Jie nerealūs, labai rekomenduoju wub.gif
Atsakyti