Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Tutti @ 2020 12 06, 15:55)
Rūbus keičiam kas dieną, neįsivaizduoju, kaip galima tuos pačius rūbus nešiot, nu kelias dienas dar gal, bet ilgiau tai ne. Šiandien, va dar pagalves skalbiu, norisi miegoti ant šviežių, kvepiančių 😀 🙂 tai irgi susideda keli skalbimai per dieną

Gal kas jau gavot paskaičiavimus už HM kur pirkom su 40 proc nuolaida?

Na kai eini į darbą, tai žinoma, arba vasarą irgi suprantama. Bet treningų tai jau kasdien nekeičiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2020 12 06, 15:55)
Rūbus keičiam kas dieną, neįsivaizduoju, kaip galima tuos pačius rūbus nešiot, nu kelias dienas dar gal, bet ilgiau tai ne.

o tai ir megztinius, džinsus kas dieną skalbiate? Tarkim meriną, kašmyrą? aš tai neįsivaizduoju, ką reikia daryt, kad džinsai arba megztiniai susipurvintų biggrin.gif gal sportuojat su jais unsure.gif
arba pavyzdžiui suknelės, sijonai, vilnonės kelnės, tie patys kašmyro treningai. Man tai gaila rūbų kas dieną juos skalbti. Nekalbu apie apatinius, maikutes ir pan.
Kašmyrus išvis kartą į sezoną turbūt skalbiu, nusivelku, pakabinu ant pakabos tvarkingai ir kaip nauji. Išskyrus kašmyrines kelnes, jas dažniau plaunu, bet tik todėl, kad keliai išsimuša, norisi, kad formas atgautų.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 06, 16:20)
o tai ir megztinius, džinsus kas dieną skalbiate? Tarkim meriną, kašmyrą? aš tai neįsivaizduoju, ką reikia daryt, kad džinsai arba megztiniai susipurvintų biggrin.gif gal sportuojat su jais  unsure.gif
arba pavyzdžiui suknelės, sijonai, vilnonės kelnės, tie patys kašmyro treningai. Man tai gaila rūbų kas dieną juos skalbti. Nekalbu apie apatinius, maikutes ir pan.
Kašmyrus išvis kartą į sezoną turbūt skalbiu, nusivelku, pakabinu ant pakabos tvarkingai ir kaip nauji. Išskyrus kašmyrines kelnes, jas dažniau plaunu, bet tik todėl, kad keliai išsimuša, norisi, kad formas atgautų.

Neturiu kašmyrų unsure.gif rūbus perku tik tokius, kuriuos galėčiau dažnai skalbti ir lengvai prižiūrėti. Džinsų ir megztinių neskalbiu po kiekvieno nešiojimo, dar žiūrint kaip nešioji, jei iki parduotuvės ar kavinės nubėgt, tai juo, bet visą dieną atbuvus būtinai skalbiu.
Atsakyti

QUOTE(Carlin @ 2020 12 06, 17:13)
o dėl elektros rinkos liberalizavimo, tai net prisijungiau pažiūrėt kiek dabar moku ir kiek mokėsiu nuo naujų, tai bent jau pagal mano turimus dabartinius tarifus ir tai, kam sudariau 24 mėn. sutartį, mokėsiu tikrai mažiau. Aišku, mėnesio sąskaitoje tas skirtumas tikrai nebus didelis.

o boze doh.gif , aš gi sutarties dar nepasirašiau, bet tai kaip išsirinkt? visi brangiau, nei dabar siūlo, su kuo sudarėt sutartį? man dar reik, kad galėčiau nutraukt bet kada, nes irgi planuojam saulės baterijas.
Atsakyti
Netrukus desiu UNIQLO, galima jungtis, toliau vel ON, ON, ON, CASH, CASH, CASH biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 06 gruodžio 2020 - 15:58
Aš kažkaip labai mažai skaičių gaunu 🙄 svarbiausi HD atėjo, bet kiti kažkaip pastrigę 😳
Atsakyti
O čia kokią karštą diskusiją pradėjot ..
Beje postus apie Jūsų turimų skalbimo mašinų funkcijas ir privalumus vyrui garsiai perskaičiau , nes jaučiuosi vargšė, mano elekroliuxas pirktas prieš 13 metų, kai į namą atsikėlėm.. ir nieko daugiau nedaro tik skalbia, grežia ir nebuvo sugedęs .. kaip ja atsikratyt ax.gif

Aš irgi gavau tik vieną sąskaitą, kaži HM ateis iki Kalėdų ? ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 06 gruodžio 2020 - 16:20
Sveikos, kai visos pirko, nereikejo, dabar prisireike gooses. Kur geriausiu kainu galima tiketis?
Atsakyti
QUOTE(Mur. @ 2020 12 06, 17:17)
Sveikos, kai visos pirko, nereikejo, dabar prisireike gooses. Kur geriausiu kainu galima tiketis?

Vienintelis kelias kuris pasiteisina- CG puslapy atsidaryt oficialių atstovų sąrašą, juose prisiregistruot naujienlaiškiams ir kasdien tikrint, ar neduoda kokio kodo.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 06, 17:21)
Vienintelis kelias kuris pasiteisina- CG puslapy atsidaryt oficialių atstovų sąrašą, juose prisiregistruot naujienlaiškiams ir kasdien tikrint, ar neduoda kokio kodo.

4u.gif o gal pamenate, kokia gera kaina buvo klasikinio modelio? Pas mus Lt 950 berods
Atsakyti
QUOTE(Mur. @ 2020 12 06, 17:26)
4u.gif o gal pamenate, kokia gera kaina buvo klasikinio modelio? Pas mus Lt 950 berods

Kas yra klasikinis modelis?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 06, 17:28)
Kas yra klasikinis modelis?

Nu jo, paziurejau CG kiek ten modeliu 😀 Shelburne parka turejau omenyje.
Atsakyti