Silko skara 9.90$
Didele juoda odine Coach rankine per peti 79$
QUOTE(Mur. @ 2020 12 06, 17:33)
Nu jo, paziurejau CG kiek ten modeliu 😀 Shelburne parka turejau omenyje.
Buvo -50%
QUOTE(*Kamelija* @ 2020 12 06, 16:27)
o boze
, aš gi sutarties dar nepasirašiau, bet tai kaip išsirinkt? visi brangiau, nei dabar siūlo, su kuo sudarėt sutartį? man dar reik, kad galėčiau nutraukt bet kada, nes irgi planuojam saulės baterijas.

Aš su Electrum sudariau, pigiau nei dabar moku. Aišku, tas skirtumas yra gal ne pilnas centas. Sutartis 24 mėn., kadangi pirmą mėnesį man duos 40 nuolaidą, tai nutraukus anksčiau laiko, reiks tuos 40 grąžinti. Bet tai čia smulkmena, skaitau

O dar renkate saksoff5th vaikiškus rūbus su nuolaida?
VS nedaug truksta iki free ship
QUOTE(Mur. @ 2020 12 06, 17:17)
Sveikos, kai visos pirko, nereikejo, dabar prisireike gooses. Kur geriausiu kainu galima tiketis?
QUOTE(Mur. @ 2020 12 06, 17:33)
Nu jo, paziurejau CG kiek ten modeliu 😀 Shelburne parka turejau omenyje.
Man su shelburne jau šaltoka, bet aš nesu rodiklis 🤣🤭 pirkau prieš 2 metus su 30 off kai kitos su 50 off nusipirko. Bet tokių nuolaidų nebemaciau niekad...
QUOTE(spygliz @ 2020 12 06, 18:15)
Man su shelburne jau šaltoka, bet aš nesu rodiklis 🤣🤭 pirkau prieš 2 metus su 30 off kai kitos su 50 off nusipirko. Bet tokių nuolaidų nebemaciau niekad...
Nebūtum užrodžius, kitos išvis būtume likę be nieko.
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 06, 18:19)
Nebūtum užrodžius, kitos išvis būtume likę be nieko.
Va va 🤣 greitosios spėjo prisigaudyt. Būčiau gobsa, nebūčiau rodzius 🤣🤣🤣🤣 kai pati brangiau mokejau
QUOTE(*Kamelija* @ 2020 12 06, 15:27)
o boze
, aš gi sutarties dar nepasirašiau, bet tai kaip išsirinkt? visi brangiau, nei dabar siūlo, su kuo sudarėt sutartį? man dar reik, kad galėčiau nutraukt bet kada, nes irgi planuojam saulės baterijas.

Vyras pasirašė pusmečiui su perlu , o po to sakė, žiūrės. Is principo nepasirašinėjo su igničiu, kuris pasiūlė apie 15 proc didesnes kainas nei mokam dabar, o siaip tai sakė , pas visus labai panašūs pasiūlymai
Sveikos
Gal kuri is Jusu turite nusipirkusi Naujus ir nenesiojate? Reikalingi butent sie juodi su blizgesiu US9 dydis? Pasiulykite i A.Z., aciu
Ar gal zinote, kur galima dabar uzsisakyti geresne kaina nei dabar cia si 99,99? Pati kazkada esu pirkusi su nemaza nuolaida, o dabar staigiai sesei prireike
https://www.offbroad...bat-boot/252008

Ar gal zinote, kur galima dabar uzsisakyti geresne kaina nei dabar cia si 99,99? Pati kazkada esu pirkusi su nemaza nuolaida, o dabar staigiai sesei prireike

https://www.offbroad...bat-boot/252008
QUOTE(swarcas @ 2020 12 06, 16:46)
O dar renkate saksoff5th vaikiškus rūbus su nuolaida?
Viska renkam