Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2020 12 09, 10:35)
taip biggrin.gif nemačiau, kad t-shirt biggrin.gif pati blondinė, nieks nekaltas  unsure.gif
mane kažkaip tie rankogaliai ir visas fasonas apgavo, buvau įsitikinus, kad ten džempas biggrin.gif

As irgi dabar studijuoju foto, atrodo grynai kaip storokas dzemperis

QUOTE(JMD @ 2020 12 09, 10:35)
Labas rytas suraitytas

Lina, Jūs nuostabi, ačiū! biggrin.gif  wub.gif
ir dar ačiū tai, kuri nupirko mano daiktulį su nuolaida  wub.gif sutaupiau  wub.gif beliko suvyniot ir Kalėdų Seniui įduot  biggrin.gif

Ir Eglei irgi ačiū, kuri mane visada įsileidžia  biggrin.gif

Aciu jums ax.gif
Atsakyti

Sveikos, merginos, aš šiandien savo milžinišką maišą pasiimsiu. Labai laukiu :)

Kiek keistokas klausimas: ieškojau kažko gražaus ir pradėjau domėtis senovine juvelyrika - ar nupirktumėte iš etsy? 

Atsakyti

Peterthomas tik tam auksiniam nuolaida? Gal taiko ir kitiems kremams. Labai panorau vieno kremuko  :D O ta kaukė su auksu gera? Kažkaip mažai pasisakiusių apie ją

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 09, 10:35)
taip biggrin.gif nemačiau, kad t-shirt biggrin.gif pati blondinė, nieks nekaltas  unsure.gif
mane kažkaip tie rankogaliai ir visas fasonas apgavo, buvau įsitikinus, kad ten džempas biggrin.gif

Lygiai taip pat kai ziurejau tada kai buvo ideta nuoroda pamaniau. Po to skaitau, t-shirt. Didinausi foto, ziurejau, nes buciau irgi susiviliojusi biggrin.gif Gerai nufotkinta, apgaulingai smile.gif
Atsakyti

Ar jau pirkote zappos su 20%?

Atsakyti
Merginos, ar jau gaunat skaičius už Dkny striukes?

Perimsiu skaičius už šią striuke šviesią spalvą M dydžio. gal kuri persigalvojo.? Rašykit į Az.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2020 12 09, 10:52)
<p>Sveikos, merginos, aš šiandien savo milžinišką maišą pasiimsiu. Labai laukiu smile.gif</p><p></p><p>Kiek keistokas klausimas: ieškojau kažko gražaus ir pradėjau domėtis senovine juvelyrika - ar nupirktumėte iš etsy? </p>

Taip, galim

QUOTE(Madam V @ 2020 12 09, 10:59)
<p>Peterthomas tik tam auksiniam nuolaida? Gal taiko ir kitiems kremams. Labai panorau vieno kremuko  biggrin.gif O ta kaukė su auksu gera? Kažkaip mažai pasisakiusių apie ją</p>

Taip, PTR duoda didele nuolaida tik vienai konkreciai prekei kas kazkiek laiko

QUOTE(Limeta @ 2020 12 09, 11:16)
<p>Ar jau pirkote <strong>zappos</strong> su 20%?</p>

Taip, jau pirkome
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 06, 15:13)
šiuolaikinės baterijos atlaiko, o 25 metų garantija reiškia, kad gamintojas garantuoja, kad 25 metus jų efektyvumas bus ne mažesnis nei 80 proc.
Yra visokių technologijų, lietuviai yra pagaminę saulės modulius, kurie sukasi kartu su saule, todėl jie yra efektyvesni nei standartiniai, aišku ir kainuoja brangiau, bet ilgoje perspektyvoje - atsiperka.
Šiek tiek dirbu su saulės elektrinėmis  mirksiukas.gif dabar net gi butuose gyvenantys gali įsigyti saulės elektrinę ir taip naudoti žalią energiją  bigsmile.gif
o dėl elektros rinkos liberalizavimo, tai net prisijungiau pažiūrėt kiek dabar moku ir kiek mokėsiu nuo naujų, tai bent jau pagal mano turimus dabartinius tarifus ir tai, kam sudariau 24 mėn. sutartį, mokėsiu tikrai mažiau. Aišku, mėnesio sąskaitoje tas skirtumas tikrai nebus didelis.

Šiandien kalbėjomės truputėlį su uošviu apie saulės baterijas, pas juos įmonėj ant stogo yra sudėtos, tai bent jau juridiniams asmenims sakė net neapsimoka mokėti už pasaugojimą, geriau atiduoti ir pirkti. Elektra visgi gaminama daugiausiai vasaros metu, žiemą, kai jos suvartojimas, pvz mūsų atveju, yra didžiausias, pagaminama daug mažiau, taigi reikėtų perduoti į el. tinklus ir mokėti už pasaugojimą, kurio kainos tik didėja. Tai viena. Kitas dalykas dėl pačių baterijų, tai su pačių baterijų saulės elementais kaip ir neturėtų kilti problemų, jų efektyvumas išieka, bet yra įtampos keitiklis, kuris dirba labai intensyviais režimais, tai kokia garantija jiems suteikiama?
Trečias dalykas, kaip su saulės baterijų utilizavimu ar perdirbimu? Bent jau kol kas, sakė, ši problema neišspręsta, pakeistas saulės baterijas laikyti pas save? Jei pradės jas surinkti, dar neaišku kokia bus kaina, taigi ir su atsiperkamumu dar lieka daugiau klaustukų.
Na ir paskutinis dalykas- ekologija. Pats elektros gaminimas yra ekologiškesnis, bet baterijų gamybos, o vėliau perdirbimo ar utilizavimo labai jau neekologiškos, taigi ir su ta žalia energija dar toks neaiškus dalykas.
Mes sakėm susidėsim kada į lentelę, visus skaičiukus ir pasižiūrėsiim, per kiek laiko atsipirktų mums idealiu atveju, neįvertinant visų rizikų, pagal mūsų suvartojimą.
Atsakyti
Laba, pasidalinkite ka berniukams maždauk 8 perkate dovanu? Maniškis nežino ko nori visai, lyg laikrodžio gudručio, tai gal kokio žaisli, tai ir pati pasimetusi:))
Pasidalinkite kuo jūsu vyrukai gyvena, kas madoje?
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2020 12 09, 13:19)
Laba, pasidalinkite ka berniukams maždauk 8 perkate dovanu? Maniškis nežino ko nori visai, lyg laikrodžio gudručio, tai gal kokio žaisli, tai ir pati pasimetusi:))
Pasidalinkite kuo jūsu vyrukai gyvena, kas madoje?

pirkau kazkokia masinele, kur keicia spalva, HP dzempa. HP valdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2020 12 09, 12:57)
Šiandien kalbėjomės truputėlį su uošviu apie saulės baterijas, pas juos įmonėj ant stogo yra sudėtos, tai bent jau juridiniams asmenims sakė net neapsimoka mokėti už pasaugojimą, geriau atiduoti ir pirkti. Elektra visgi gaminama daugiausiai vasaros metu, žiemą, kai jos suvartojimas, pvz mūsų atveju, yra didžiausias, pagaminama daug mažiau, taigi reikėtų perduoti į el. tinklus ir mokėti už pasaugojimą, kurio kainos tik didėja. Tai viena. Kitas dalykas dėl pačių baterijų, tai su pačių baterijų saulės elementais kaip ir neturėtų kilti problemų, jų efektyvumas išieka, bet yra įtampos keitiklis, kuris dirba labai intensyviais režimais, tai kokia garantija jiems suteikiama?
Trečias dalykas, kaip su saulės baterijų utilizavimu ar perdirbimu? Bent jau kol kas, sakė, ši problema neišspręsta, pakeistas saulės baterijas laikyti pas save? Jei pradės jas surinkti, dar neaišku kokia bus kaina, taigi ir su atsiperkamumu dar lieka daugiau klaustukų.
Na ir paskutinis dalykas- ekologija. Pats elektros gaminimas yra ekologiškesnis, bet baterijų gamybos, o vėliau perdirbimo ar utilizavimo labai jau neekologiškos, taigi ir su ta žalia energija dar toks neaiškus dalykas.
Mes sakėm susidėsim kada į lentelę, visus skaičiukus ir pasižiūrėsiim, per kiek laiko atsipirktų mums idealiu atveju, neįvertinant visų rizikų, pagal mūsų suvartojimą.

kaip gerai, kad pasidalinot informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 12 09, 11:48)
As irgi dabar studijuoju foto, atrodo grynai kaip storokas dzemperis
Aciu jums  ax.gif

QUOTE(stuleju @ 2020 12 09, 12:03)
Lygiai taip pat kai ziurejau tada kai buvo ideta nuoroda pamaniau. Po to skaitau, t-shirt. Didinausi foto, ziurejau, nes buciau irgi susiviliojusi biggrin.gif Gerai nufotkinta, apgaulingai smile.gif

Vis laimė, kad ne aš viena tokia biggrin.gif bet tikrai, tikėjausi storoko džempo. Vakar net Eglei skambinau, sakau mano ten du turėjo būti, sako tai ir yra du, viename maišiuke. Ištraukiu, o ten maikonas unsure.gif nu nieko biggrin.gif

Šiandien kalbėjomės truputėlį su uošviu apie saulės baterijas, pas juos įmonėj ant stogo yra sudėtos, tai bent jau juridiniams asmenims sakė net neapsimoka mokėti už pasaugojimą, geriau atiduoti ir pirkti. Elektra visgi gaminama daugiausiai vasaros metu, žiemą, kai jos suvartojimas, pvz mūsų atveju, yra didžiausias, pagaminama daug mažiau, taigi reikėtų perduoti į el. tinklus ir mokėti už pasaugojimą, kurio kainos tik didėja. Tai viena.

taip, pasaugojimo mokestis yra. Skaičiuojant atsipirkimą būtina įvertinti ir jį.

Kitas dalykas dėl pačių baterijų, tai su pačių baterijų saulės elementais kaip ir neturėtų kilti problemų, jų efektyvumas išieka, bet yra įtampos keitiklis, kuris dirba labai intensyviais režimais, tai kokia garantija jiems suteikiama?

inverteriams įvariai, priklauso nuo gamintojų. Bet paprastai 5-8 metų, tik jis palyginti su pačia baterija ne karvę kainuoja.

taip, su utilizavimu problema nėra iki galo išspręsta. Bet kai dabar garantijos iki 25 metų, tai statant ant stogo nevertinčiau tai kaip rizikos, vis tiek rinkai augant tai bus išspręsta. Galų gale pasibaigus jos tarnavimui gali palikti ant stogo biggrin.gif biggrin.gif dabar jos gražios biggrin.gif neatrodo kaip spuogas. Jei stogo danga juoda, kartais net ir nesimato.
Vat su nutolusia elektrine taip, ten kai dideli kiekiai, neaišku kiek tau parko utilizavimas gali kainuoti už tavo sąlyginai nedidelę dalį.

nu čia jau religijos klausimas biggrin.gif aš į tokias diskusijas paprastai nelinkusi veltis ax.gif

p.s. neparduodu aš tų elektrinių biggrin.gif tiesiog veiklos sritis tam tikram taške susijusiu, todėl žinau daugiau, nei statistinis vartotojas. Bet matyt todėl, pati jos dar ir nestatau biggrin.gif Nors gundaus, kol dar subsidijas valstybė duoda. Ir šiaip galvoju, turėt nepriklausomą energijos šaltinį gerai ne vien dėl "žalio" požiūrio.
Atsakyti