Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(regal @ 2020 12 09, 11:57)
Šiandien kalbėjomės truputėlį su uošviu apie saulės baterijas, pas juos įmonėj ant stogo yra sudėtos, tai bent jau juridiniams asmenims sakė net neapsimoka mokėti už pasaugojimą, geriau atiduoti ir pirkti. Elektra visgi gaminama daugiausiai vasaros metu, žiemą, kai jos suvartojimas, pvz mūsų atveju, yra didžiausias, pagaminama daug mažiau, taigi reikėtų perduoti į el. tinklus ir mokėti už pasaugojimą, kurio kainos tik didėja. Tai viena. Kitas dalykas dėl pačių baterijų, tai su pačių baterijų saulės elementais kaip ir neturėtų kilti problemų, jų efektyvumas išieka, bet yra įtampos keitiklis, kuris dirba labai intensyviais režimais, tai kokia garantija jiems suteikiama?
Trečias dalykas, kaip su saulės baterijų utilizavimu ar perdirbimu? Bent jau kol kas, sakė, ši problema neišspręsta, pakeistas saulės baterijas laikyti pas save? Jei pradės jas surinkti, dar neaišku kokia bus kaina, taigi ir su atsiperkamumu dar lieka daugiau klaustukų.
Na ir paskutinis dalykas- ekologija. Pats elektros gaminimas yra ekologiškesnis, bet baterijų gamybos, o vėliau perdirbimo ar utilizavimo labai jau neekologiškos, taigi ir su ta žalia energija dar toks neaiškus dalykas.
Mes sakėm susidėsim kada į lentelę, visus skaičiukus ir pasižiūrėsiim, per kiek laiko atsipirktų mums idealiu atveju, neįvertinant visų rizikų, pagal mūsų suvartojimą.

QUOTE(Carlin @ 2020 12 09, 12:29)

taip, pasaugojimo mokestis yra. Skaičiuojant atsipirkimą  būtina įvertinti ir jį.
inverteriams įvariai, priklauso nuo gamintojų. Bet paprastai 5-8 metų, tik jis palyginti su pačia baterija ne karvę kainuoja.
taip, su utilizavimu problema nėra iki galo išspręsta. Bet kai dabar garantijos iki 25 metų, tai statant ant stogo nevertinčiau tai kaip rizikos, vis tiek rinkai augant tai bus išspręsta. Galų gale pasibaigus jos tarnavimui gali palikti ant stogo  biggrin.gif  biggrin.gif  dabar jos gražios  biggrin.gif  neatrodo kaip spuogas. Jei stogo danga juoda, kartais net ir nesimato.
Vat su nutolusia elektrine taip, ten kai dideli kiekiai, neaišku kiek tau parko utilizavimas gali kainuoti už tavo sąlyginai nedidelę dalį.
nu čia jau religijos klausimas biggrin.gif aš į tokias diskusijas paprastai nelinkusi veltis  ax.gif

p.s. neparduodu aš tų elektrinių biggrin.gif tiesiog veiklos sritis tam tikram taške susijusiu, todėl žinau daugiau, nei statistinis vartotojas. Bet matyt todėl, pati jos dar ir nestatau biggrin.gif Nors gundaus, kol dar subsidijas valstybė duoda. Ir šiaip galvoju, turėt nepriklausomą energijos šaltinį gerai ne vien dėl "žalio" požiūrio.

Esam vartotojai saulės baterijų ax.gif klauskit kas įdomu papasakosiu.
Atsakyti
Aš truputį ne į tema, pateršiu temutę.
Įdėjau skelbimą, tipo nori pirkti, ar tai ne sukčiaus kaži rašymas?🤔

Alright am glad you still have it. Is there anything else important i must know about it apart from the ones you posted? I will Also arrhange shipment through my shipper after you have gotten the money.
PAYMENT DETAILS:
Bank name?
Account Owner's Name?
Account or Card number?
Email ?
The total amount in euros?
OR
IBAN DETAILS:
IBAN?
NAME OF ACCOUNT PROPERTY?
E-MAIL?
TOTAL AMOUNT IN EURO? Thanks i'll be waiting to hear back from you...
Atsakyti
O mergaites nebeideda jau meginuku kai perki is sephoros? 🙁 anksciau gaudavau tai budavo super🙂
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2020 12 09, 13:49)

Esu irgi toki gavusi, is karto blokavau.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2020 12 09, 13:00)
Esu irgi toki gavusi, is karto blokavau.

Aciu. 4u.gif I vaiberi parase, o skelbimas idetas Skelbiu.lt
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2020 12 09, 14:22)
Aciu. 4u.gif  I vaiberi parase, o skelbimas idetas Skelbiu.lt

Galit ramiai blokuot
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2020 12 09, 13:49)
Ačiū, šį jau mačiau, bet pasirodo reikia balto doh.gif
vargeli tu vargeli, turėsiu dabar galvos skausmo iki Kalėdų tongue.gif

baltas

https://mobile.pigu....ngs?id=33396291

siunčia į LT

https://www.amazon.d...-...C256&sr=8-7

https://www.amazon.d...e...?th=1&psc=1

vokiškame amazone tikrai yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilga*: 09 gruodžio 2020 - 15:02
QUOTE(linamog @ 2020 12 09, 13:53)
Galit ramiai blokuot

Aciu Linamog, blokuoju. Dabar jau zinosiu kita kart. 4u.gif
Atsakyti
Megzta suknia su vilna 29$

Smelinis kasmyro wrap 39$

Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.fossil.com - 40%
www.nastygal.com - 15%
www.ralphlauren.com
www.finishline.com - $15 nuo $100
www.stevemadden.com
www.ninewest.com - 20%
www.cabelas.com
www.merchbar.com
www.aeropostale.com
www.oldnavy.com~40%
www.store.acdc.com - 15%
www.overstock.com - 30$ nuo 150$
www.joesnewbalanceoutlet - 10$ nuo 100$
www.anntaylor.com - $150 nuo $250
www.jcrew.com - 50%/20%
www.drayjs.com - 15%
www.hautelook.com
www.aeropostale.com
www.32degrees.com
www.stnstore.com
www.target.com
www.uniqlo.com
www.sierra.com
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopdisney.com
www.childrensplace.com - 10$ nuo 40$

PREKES MUSU GROZIUI

www.amway.com
www.yankeecandle.com
www.walgreens.com
www.puritan.com - 20%
www.vitacost.com - 10%
www.naturosciences.com
www.swansonvitamins.com - 20%
www.kiehls.com - 35$ nuo 115$
www.sleekshop.com - 20%
www.fragrancenet.com - 37%
www.peterthomasroth.com
www.bergdofgoodman.com
www.fairytaleshaircair.com - 10%
www.bathandbodyworks.com
www.maxaroma.com - 15%
www.tanforless.com

Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2020 12 09, 14:01)
Dėl dovanų berniukams: pažiūrėkit Sphero robotukus. turim sphero 2.0, dabar abiem reikia Sphero Ollie- tai užsakiau amazon. va su Sphero 2.0 jį "vairuodami" nuo Vanagupės iki tilto nuėjom pajūriu be jokių diskusijų ;).
Patvarus, turim jau kokie 4 m. karst nuo karto išsitraukia abu pažaist ( 11 ir 4m)

Ne tik berniukams, mergaitėms toks irgi labai patiktų, kur pirkot? siuntėtės iš USA? gal galite nuorodą būtent kur pirkot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 09 gruodžio 2020 - 16:05

Alright am glad you still have it. Is there anything else important i must know about it apart from the ones you posted? I will Also arrhange shipment through my shipper after you have gotten the money.
PAYMENT DETAILS:
Bank name?
Account Owner's Name?
Account or Card number?
Email ?
The total amount in euros?
OR
IBAN DETAILS:
IBAN?
NAME OF ACCOUNT PROPERTY?
E-MAIL?
TOTAL AMOUNT IN EURO? Thanks i'll be waiting to hear back from you...

Sveiki,

būkite atsargi. Man panašus atvejis buvo. Tik vat dabar jau konkrečiai visko nepamenu. Kaip ir sutikau su jų siūlomom sąlygom, bet po to man užkliuvo, kad jie prašo sumokėti man, tik nepamenu už ką, nors pati pardavinėjau prekę. o kai gaus mokėjimą grąžins ar kažką panaušaus padarys. Kai kilo įtarimas, kad kažkas ne to, nusprendžiau nutraukti viską ir neparduoti. Tai pradėjo grasinti, kad į kalėjimą pasodins ir pan., nes viskas procesas jau procese ir negalima jo nutraukti. Žinokite, taip prigąsdino, žiauriai įsigandau ir nuvažiavau į banką, pasiryžusi sumokėti, o man ir sako kasoje, kad čia sukčiai yra ir jūs ne pirma jau tokia, jokiu būdu nemokėkite... Parašiau į Paypal (nes ale ten daviau sutikimą, kad visas mokėjimo procesas vyktų per juos) sistemą ar taip gali būti, užregistravo mano skundą ir irgi atrašė, kad sukčiaujama. Parašiau tiems pirkėjams, kad jeigu nenustos grasinti ir sukčiauti, tai kreipsiuosi į policiją. Kai tai parašiau, daugiau nei vieno laiško nei žinutės iš jų negavau.

Tokia mano patirtis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo defy: 09 gruodžio 2020 - 16:35