Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Aš patenkinta šiuo Saeco Lirika One Touch, vienu paspaudimu daro latte, capucino, nors aš tik juodą geriu, bet vaikai kartais baltą, tai po kiekvieno puoduko pieno šlangelę praplauna irgi vienu paspaudimu, na ir žinoma MB nukalkina kada reikia. Didelė vandens talpa, labai paprasta naudoti 👍 Ir kaina ne kosminė
https://mobile.pigu....101?id=15293055
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 13 gruodžio 2020 - 01:02
Spyglelis gal nuorodą įmestumėt nenspresso daugartinės kapsulės?
Atsakyti

Ačiū už patarimus dėl kavos aparatų. Išsirinkau Dolce Gusto, nes paskirtis - kaip gerai Spyglelis apibūdino - atostogų, dukrai su draugėmis vietoj Caffe Inn. Ir taip, čia greičiau kavos gėrimas, negu kava :) plius, aparato kaina maža, kapsulių įvairovė didelė. 

O aš lieku ištikima savo moka kavinukui :) 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2020 12 13, 00:45)
na aš pabandysiu apibendrint kavos aparatus:
1. Dolce Gusto- kapsuliu belekokiu - kapučino, esspreso, juod, latte  kakava: reikia deti pieno kapsule, issimti , tada deti kavos kapsule- gaunasi tikrai skanus kavos gėrimai. kaina apie 50€.
2. Nesspreso kapsuliniai: kavos aparatas+ pieno plakiklis ( būna komplekte brangesniam arba reik papildomai nusipirkt). Plaką be jokių pastangų tobuliausią pieno putą. Jei reik su puta:  apie 150-200€.
3. Aparatai , kurie mala pupules ir daro normalą kavą po spaudimu. Tikra kava,kaip iš normalaus aparato. Pieną daro įvairiai- vienu paspaudimu ar  atskirai- labai svarbu plauti pieno šlangelę vandeniu po kiekvieno padarymo. kaina matyt nuo kokių 500-700 iki xxxx €.
išvada: Dolce Gusto- kavos gėrimas, skanus atostogom; nespreso mes visada vezamės atostogom- na superinė ta kava, beje jau mačiau amazon ir daugkartinių kapsulių. Mažas , paprastas naudoti.
Tikri kavos aparatai:  nors mūsų Jurai jau 10m, panašu  kad atlaikys dar tiek. Reikalauja periodinės priežiūros. Tėvam pirkčiau tim Nespresso.

gal ne visai aparatas, bet kam reikia skanios kavos ir nenori didelio prietaiso namuose, tai labai geras variantas itališkas kavinukas ir nespresso aeroccino plakiklis smile.gif

na arba tada variantas nespresso kapsulinis ir aeroccino plakiklis. Tos dolce gusto kavos tikrai nepanašios į latte ar kapučiną tikrą.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2020 12 13, 09:53)
Spyglelis gal nuorodą įmestumėt nenspresso daugartinės kapsulės?

https://www.amazon.c...2xpY2s9dHJ1ZQ==

pvz tokia, bet nebandžius. Jau daugumai kapsulinių yra reusable, bet tada matyt praranda prasmę tas kapsulinis ....

Aerocino tikrai fantastika! bet būna ir Lidle tų plaktuvų, man rodos 19.99€ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglelis: 13 gruodžio 2020 - 09:21

gal ne visai aparatas, bet kam reikia skanios kavos ir nenori didelio prietaiso namuose, tai labai geras variantas itališkas kavinukas ir nespresso aeroccino plakiklis smile.gif

na arba tada variantas nespresso kapsulinis ir aeroccino plakiklis. Tos dolce gusto kavos tikrai nepanašios į latte ar kapučiną tikrą.

Ačiū, Argija, būtent tokį variantą - kavinuką ir plakiklį - naudojame jau daug metų, bet kai paauglei dukrai visa ko viršūnė yra karamelinė macchiato  ir pan., manau, Dolce Gusto puikus variantas  :)
Atsakyti
I kavos aparatu tema, gal kas turit philips latte go serijos koki (apie situs deklaruoja, kad plaunasi lengvai tie pieno plakikliai, nereik slanguciu plaut), ar delonghi... kazi sie kaip, ir kaina ju vidutine, 500-600€ ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 13 gruodžio 2020 - 10:00
QUOTE(zibuteg @ 2020 12 13, 00:08)
Carlin, o koks jūsų kapsulinis  kavos aparatas? Lyg patenkinta juo 4u.gif
Aš mamai ieškau, niekaip neišrenku.  unsure.gif

Aš mamai būtent Nespresso pirkau. Dabar kalėdoms aerochino prie jo nupirkau. Man tai labai skani būtent nespresso kapsulių kava. Sau atostogoms irgi Nespresso pirksiu. Namie tai didelį automatinį įmontuojamą turiu, bet Nespresso labai patinka.
Atsakyti
Labas rytas 😁 ką perkat be kavos aparatų?
Atsakyti
PETER THOMAS ROTH rinkiniams 50% papildoma nuoalida
https://www.petertho...erfectpresents/
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 13, 11:07)
Aš mamai būtent Nespresso pirkau. Dabar kalėdoms aerochino prie jo nupirkau. Man tai labai skani būtent nespresso kapsulių kava. Sau atostogoms irgi Nespresso pirksiu. Namie tai didelį automatinį įmontuojamą turiu, bet Nespresso labai patinka.

konkrečiai tokį?
https://www.kavosdra...nza-mini-black/
Atsakyti