Mind Enhancement with Alpha GPC & Lions Mane Mushroom for Neuro Energy & IQ krūūtas kažkoks

Nea, čia tik expresso arba long ir kapsulės nenspresso turi būt parašyta, aš pirkau su aparatu, bet yra jų ir kitur, topo centre, pigu.lt.
Cappuccino kaip suprantu dedas, tiesiog kapsulė su pieno milteliais, kai užsimanau su putasavo turiu plakiklį pieno susiplaku ir expresso iš aparato tobula
Ačiū man irgi pieno plakiklyje išplakta pieno puta pati tobuliausia, joks aparatas tokios nepadaro. Be abejo, tik darbo daugiau.
Bet ieškau “žaisliuko” dukrai, kuri nori vienu paspaudimu įvairių kavų su pienu. Turbūt Dolce Gusto reikėtų žiūrėti.
Čia visokių įdomių kavų kapsulių iš Starbucks yra, Dolce Gusto tinkamų https://www.kavosdra...apsules/page/3/
Ačiū, taip pat radau šį puslapį
Aš kiek žiūrėjau youtube veikimą, tai dolce gusto įvairūs atsiliepimai, bet mane pradėtų erzint tas kapsulių išėmimas, tada dedi sausą piena vėl išimi. O crups mane žavi pakėliai įdedi kapsulę nuspaudi, pasirenki mygtuką ir laikai paspaudus, nori baigt atleidi. Nori kitą daryt vėl pakeli, o kapsulė krenta į konteineriuką. Pažiūrėkite youtube ir tada apsispręsite.
Gera pastaba, bet mes įprastai geriame kavą iš moka kavinuko, čia bus retesniems atvejams, kai norėsis kitokios kavos ir taip pat dukrai.