Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2020 12 12, 22:24)

Mind Enhancement with Alpha GPC & Lions Mane Mushroom for Neuro Energy & IQ krūūtas kažkoks biggrin.gif
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.nastygal.com - 15%
www.finishline.com - $15 nuo $100
www.stevemadden.com
www.ninewest.com - 20%
www.cabelas.com
www.loft.com - 55%
www.merchbar.com
www.aeropostale.com
www.victoriasecret.com
www.store.acdc.com - 15%
www.jcrewfactory.com - 60%
www.overstock.com - 15%
www.joesnewbalanceoutlet - 10$ nuo 100$
www.karllagerfeldparis.com - 40%
www.anntaylor.com - 50%
www.drayjs.com - 15%
www.saksoff5th.com - 25%
www.oldnavy.com - 40%
www.dillards.com
www.stnstore.com
www.sierra.com
www.6pm.com
www.yoox.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopdisney.com
www.childrensplace.com - 10$ nuo 40$

PREKES MUSU GROZIUI

www.amway.com
www.yankeecandle.com
www.walgreens.com
www.puritan.com - 20%
www.vitacost.com - 10%
www.naturosciences.com
www.swansonvitamins.com - 20%
www.kiehls.com - 35$ nuo 115$
www.sleekshop.com - 20%
www.bergdofgoodman.com
www.fairytaleshaircair.com - 10%
www.bathandbodyworks.com
www.maxaroma.com - 15%
www.tanforless.com
www.pharmaca.com - 25%

Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2020 12 12, 23:27)
Mind Enhancement with Alpha GPC & Lions Mane Mushroom for Neuro Energy & IQ krūūtas kažkoks biggrin.gif

Gal su Mushroom linksmiau bus, ne tik atmintis sustiprės biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Jau paėst skaniai tai mum irgi švents reikals biggrin.gif
JMD vienintelė vieta Vilniuje kur ilga eilė visada buna. Karts nuo karto ir as ja atstoviu tai Talluti. Cia nelabai mano maistas, bet kaip jie juos pagamina tai nera lygiu  :wub: Woltas veza juos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egluzek: 12 gruodžio 2020 - 22:42

Nea, čia tik expresso arba long ir kapsulės nenspresso turi būt parašyta, aš pirkau su aparatu, bet yra jų ir kitur, topo centre, pigu.lt.
Cappuccino kaip suprantu dedas, tiesiog kapsulė su pieno milteliais, kai užsimanau su putasavo turiu plakiklį pieno susiplaku ir expresso iš aparato tobula wub.gif

Ačiū :) man irgi pieno plakiklyje išplakta pieno puta pati tobuliausia, joks aparatas tokios nepadaro. Be abejo, tik darbo daugiau.

Bet ieškau “žaisliuko” dukrai, kuri nori vienu paspaudimu įvairių kavų su pienu. Turbūt Dolce Gusto reikėtų žiūrėti.

Atsakyti
QUOTE(Sunny_Sun @ 2020 12 12, 23:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kriisti" data-cid="72751251" data-time="1607804468"><div><p>Nea, čia tik expresso arba long ir kapsulės nenspresso turi būt parašyta, aš pirkau su aparatu, bet yra jų ir kitur, topo centre, pigu.lt.
Cappuccino kaip suprantu dedas, tiesiog kapsulė su pieno milteliais, kai užsimanau su putasavo turiu plakiklį pieno susiplaku ir expresso iš aparato tobula vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ačiū smile.gif man irgi pieno plakiklyje išplakta pieno puta pati tobuliausia, joks aparatas tokios nepadaro. Be abejo, tik darbo daugiau.
</p><p></p><p>Bet ieškau “žaisliuko” dukrai, kuri nori vienu paspaudimu įvairių kavų su pienu. Turbūt Dolce Gusto reikėtų žiūrėti.</p>

Čia visokių įdomių kavų kapsulių iš Starbucks yra, Dolce Gusto tinkamų https://www.kavosdra...apsules/page/3/
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2020 12 12, 11:46)
Aciu uz siuntinuka 4u.gif

aciu jums 4u.gif

Victoria's Secret Stretch Cotton Lace-waist Cheeky Panty, S dydis, cameo spalva, 5 eurai

The Lacie Bikini Panty, pilka spalva, S dydis, 5 eurai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 12 gruodžio 2020 - 23:00
QUOTE(Sunny_Sun @ 2020 12 12, 23:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kriisti" img]</p></div></blockquote><p>Ačiū smile.gif man irgi pieno plakiklyje išplakta pieno puta pati tobuliausia, joks aparatas tokios nepadaro. Be abejo, tik darbo daugiau.
</p><p></p><p>Bet ieškau “žaisliuko” dukrai, kuri nori vienu paspaudimu įvairių kavų su pienu. Turbūt Dolce Gusto reikėtų žiūrėti.</p>

Aš kiek žiūrėjau youtube veikimą, tai dolce gusto įvairūs atsiliepimai, bet mane pradėtų erzint tas kapsulių išėmimas, tada dedi sausą piena vėl išimi. O crups mane žavi pakėliai įdedi kapsulę nuspaudi, pasirenki mygtuką ir laikai paspaudus, nori baigt atleidi. Nori kitą daryt vėl pakeli, o kapsulė krenta į konteineriuką. Pažiūrėkite youtube ir tada apsispręsite.
Atsakyti
Carlin, o koks jūsų kapsulinis kavos aparatas? Lyg patenkinta juo 4u.gif
Aš mamai ieškau, niekaip neišrenku. unsure.gif
Atsakyti

Čia visokių įdomių kavų kapsulių iš Starbucks yra, Dolce Gusto tinkamų https://www.kavosdra...apsules/page/3/

Ačiū, taip pat radau šį puslapį  :4u:

Aš kiek žiūrėjau youtube veikimą, tai dolce gusto įvairūs atsiliepimai, bet mane pradėtų erzint tas kapsulių išėmimas, tada dedi sausą piena vėl išimi. O crups mane žavi pakėliai įdedi kapsulę nuspaudi, pasirenki mygtuką ir laikai paspaudus, nori baigt atleidi. Nori kitą daryt vėl pakeli, o kapsulė krenta į konteineriuką. Pažiūrėkite youtube ir tada apsispręsite.

Gera pastaba, bet mes įprastai geriame kavą iš moka kavinuko, čia bus retesniems atvejams, kai norėsis kitokios kavos ir taip pat dukrai.

Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 12 12, 23:08)
Carlin, o koks jūsų kapsulinis  kavos aparatas? Lyg patenkinta juo 4u.gif
Aš mamai ieškau, niekaip neišrenku.  unsure.gif

mes darbe Lavazza kapsulinį naudojam, galima gerti, bet namuose gaminama kava nekapsuliniu aparatu visgi geresnė
https://lavazzablue.lt/
Atsakyti
na aš pabandysiu apibendrint kavos aparatus:
1. Dolce Gusto- kapsuliu belekokiu - kapučino, esspreso, juod, latte kakava: reikia deti pieno kapsule, issimti , tada deti kavos kapsule- gaunasi tikrai skanus kavos gėrimai. kaina apie 50€.
2. Nesspreso kapsuliniai: kavos aparatas+ pieno plakiklis ( būna komplekte brangesniam arba reik papildomai nusipirkt). Plaką be jokių pastangų tobuliausią pieno putą. Jei reik su puta: apie 150-200€.
3. Aparatai , kurie mala pupules ir daro normalą kavą po spaudimu. Tikra kava,kaip iš normalaus aparato. Pieną daro įvairiai- vienu paspaudimu ar atskirai- labai svarbu plauti pieno šlangelę vandeniu po kiekvieno padarymo. kaina matyt nuo kokių 500-700 iki xxxx €.
išvada: Dolce Gusto- kavos gėrimas, skanus atostogom; nespreso mes visada vezamės atostogom- na superinė ta kava, beje jau mačiau amazon ir daugkartinių kapsulių. Mažas , paprastas naudoti.
Tikri kavos aparatai: nors mūsų Jurai jau 10m, panašu kad atlaikys dar tiek. Reikalauja periodinės priežiūros. Tėvam pirkčiau tim Nespresso.
Atsakyti