Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Melyna didele odine Timberland rankine 40$

Didele odine kremine Timberland rankine 41$

Didele odine rankine 43$
Atsakyti
QUOTE(Mamika. @ 2020 12 16, 18:21)
Mergaites, kada jus planuojate vaziuot pas Egle? Kaip  tycia si karta pati nuvaziuot negalesiu. O taip norisi greiciau gauti ir jei tiks spet iki komandos atostogu uzsakyti paltuka dar ir kitos spalvos .
Aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Startuosiu už 10 minučių
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 16, 15:52)
jei kas norit atsiimt Virbeliskiu g prie lidlo, galiu paimti. tik kad darbo metu.

Gal galit mano paimti? 4u.gif
Atsakyti

Dar negalesiu atiduoti nes neturiu Linos leidimo

Atsakyti
QUOTE(niiki @ 2020 12 16, 19:47)

Jeigu jūsų apmokėta, skambinkit Eglei. Jau esu automobilyje. Ji pridės.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 16, 20:40)
Startuosiu už 10 minučių

Paimkite, prasau ir mano:4u:
Atsakyti
MBT odiniai batai 51$
Atsakyti
kurios dienos jūs cia dalijatės siuntą Vilniuje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 16 gruodžio 2020 - 20:04
QUOTE(Spyglelis @ 2020 12 16, 19:57)
Pernai pirkau tuos iš Belk kašmyro megztukus: man tai viskas ok su jais- tik plonyčiai, tai aš apatinę maikutę dėjausi.
Bet už tokią kaina man ok. spalvos gražios, kaip nupiešta: raudona graži ryški, rožinė- labai švelni, jauki.

O kaip dydžiai??
Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2020 12 16, 17:43)
<p><strong>Ir dar svarbi informacija dėl Vilniaus siuntų iš namų teritorijos keliausiu tik savaitgalį, tad tada vienu kartu kiek rasiu tuščių paštomatų ir patalpinsiu. Galimi paštomatai tik LP ir DPD, su Omniva prasta situacija, tad kurį laiką jų paslaugomis nesinaudosiu. Bet paštomatu siuntos didelė tikimybė, kad iki švenčių nepasieks!!!</strong></p>

Ar reikia suprasti, kad praėjusios savaitės siunta taip ir neišsiųsta? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Tuoj desiu SIERRA, galima jungtis
Atsakyti
Noriu pasiūlyti populiariuosius 32degrees veliūrinius komplektukus M dydžio, po 36 €.

Tamsiai mėlyną ir bordo spalvos.

Su etiketėm, neišpakuoti dar net. Pirkau dovanoti, bet supratau,kad su dydžiu prašoviau. Arba keisčiau abu į S dydį.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti