Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

jei kas norit atsiimt Virbeliskiu g prie lidlo, galiu paimti. tik kad darbo metu.
Atsakyti
Ar ši siunta jau paskutinė iki švenčių? kitos savaitės būsimos siuntos jau nesulauksim kitą savaitę? unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti

Aš važiuosiu, galiu paimti. Gyvenu Žirmūnų pradžioje :)

Atsakyti
Dar turiu pasiūlyti, gal kažkam reikia iš medium didžio (Single Wick Candles), 12€
1)Black cherry merlot
2) shampagne toast
Dideles žvakes (3-Wick Candles), 22€
1)most wonderful time of the Year
2)eucalyptus
Žvakės Vilniuje. Siunti nesinori ir neaišku kada gausite, tai geriau iš Vilniaus
Atsakyti
Paštomatai dar gan greit stumdo siuntinius kol kas. Pirmadienį apie 21 val. įdėjau du siuntinius į LP express, tai šiandien per pietus jau juos pasiėmė kitam mieste. Ten dovanos buvo, bijojau, kad negaus iki Kalėdų, bet gavo daug anksčiau. rolleyes.gif
Ir važiavau šiandien per visą miestą iki Eshopwedrop siuntinio pasiimti - be problemų.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2020 12 16, 17:14)
Paštomatai dar gan greit stumdo siuntinius kol kas. Pirmadienį apie 21 val. įdėjau du siuntinius į LP express, tai šiandien per pietus jau juos pasiėmė kitam mieste. Ten dovanos buvo, bijojau, kad negaus iki Kalėdų, bet gavo daug anksčiau. rolleyes.gif
Ir važiavau šiandien per visą miestą iki Eshopwedrop siuntinio pasiimti - be problemų.

Omniva, jei siuntą Į Vilnių (ne IŠ) - tragedija.
Kiti miestai - puikiai.a
Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2020 12 16, 16:14)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="juratela" data-cid="72752858" data-time="<a href="> Aš irgi apie tą patį pagalvojau, nes lauke tai galima bendrauti ar kažką perdavinėti, o viduj ni vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Kontaktinis aptarnavimas iki 15 min. uždaroj patalpoj berods galimas. O aš visai be kontakto  hmm.gif
<p>Bet kooperuotis kas visai netoli gyvena saugiai pasidalinant būtų geriau, išvengtume bereikalingo judėjimo. Nes kažkaip pasidalinti reikia  help.gif</p>

Puiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2020 12 16, 16:51)

Sveiki, gal kas este pirke, kaip kokybe? Tera keli atsiliepimai ir nekokie:(
Atsakyti
aš galėčiau paimti, jei kam tinka Pašilaičių g.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 16, 15:52)
jei kas norit atsiimt Virbeliskiu g prie lidlo, galiu paimti. tik kad darbo metu.

Prašyčiau tamstos paimti 4u.gif tik beliko sulaukti Eglės laiškučio. Ar galėtumėt?
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2020 12 16, 18:06)
Prašyčiau tamstos paimti  4u.gif tik beliko sulaukti Eglės laiškučio. Ar galėtumėt?

Jeigu kas važiuosit Baltupiai, Jaruzalė, Santariškės galit paimti mano??
Atsakyti
Gruodžio 4 d dabar jau baigti skaičiukai ?Apmokėjau visas,bet dieną dar vieną mažą saskaitėlę gavau.Dabar galvoju lūktelt ar mokėt rolleyes.gif ?
Atsakyti