jei kas norit atsiimt Virbeliskiu g prie lidlo, galiu paimti. tik kad darbo metu.
Ar ši siunta jau paskutinė iki švenčių? kitos savaitės būsimos siuntos jau nesulauksim kitą savaitę?

Aš važiuosiu, galiu paimti. Gyvenu Žirmūnų pradžioje
Dar turiu pasiūlyti, gal kažkam reikia iš medium didžio (Single Wick Candles), 12
1)Black cherry merlot
2) shampagne toast
Dideles žvakes (3-Wick Candles), 22
1)most wonderful time of the Year
2)eucalyptus
Žvakės Vilniuje. Siunti nesinori ir neaišku kada gausite, tai geriau iš Vilniaus
1)Black cherry merlot
2) shampagne toast
Dideles žvakes (3-Wick Candles), 22
1)most wonderful time of the Year
2)eucalyptus
Žvakės Vilniuje. Siunti nesinori ir neaišku kada gausite, tai geriau iš Vilniaus
Paštomatai dar gan greit stumdo siuntinius kol kas. Pirmadienį apie 21 val. įdėjau du siuntinius į LP express, tai šiandien per pietus jau juos pasiėmė kitam mieste. Ten dovanos buvo, bijojau, kad negaus iki Kalėdų, bet gavo daug anksčiau.
Ir važiavau šiandien per visą miestą iki Eshopwedrop siuntinio pasiimti - be problemų.

Ir važiavau šiandien per visą miestą iki Eshopwedrop siuntinio pasiimti - be problemų.
QUOTE(Pasaulė @ 2020 12 16, 17:14)
Paštomatai dar gan greit stumdo siuntinius kol kas. Pirmadienį apie 21 val. įdėjau du siuntinius į LP express, tai šiandien per pietus jau juos pasiėmė kitam mieste. Ten dovanos buvo, bijojau, kad negaus iki Kalėdų, bet gavo daug anksčiau.

Omniva, jei siuntą Į Vilnių (ne IŠ) - tragedija.
Kiti miestai - puikiai.a
QUOTE(Egluzek @ 2020 12 16, 16:14)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="juratela" data-cid="72752858" data-time="<a href="> Aš irgi apie tą patį pagalvojau, nes lauke tai galima bendrauti ar kažką perdavinėti, o viduj ni
</blockquote> Kontaktinis aptarnavimas iki 15 min. uždaroj patalpoj berods galimas. O aš visai be kontakto 
<p>Bet kooperuotis kas visai netoli gyvena saugiai pasidalinant būtų geriau, išvengtume bereikalingo judėjimo. Nes kažkaip pasidalinti reikia
</p>

<p>Bet kooperuotis kas visai netoli gyvena saugiai pasidalinant būtų geriau, išvengtume bereikalingo judėjimo. Nes kažkaip pasidalinti reikia

Puiku

QUOTE(ciurlionis @ 2020 12 16, 16:51)
Sveiki, gal kas este pirke, kaip kokybe? Tera keli atsiliepimai ir nekokie:(
aš galėčiau paimti, jei kam tinka Pašilaičių g.
QUOTE(JMD @ 2020 12 16, 15:52)
jei kas norit atsiimt Virbeliskiu g prie lidlo, galiu paimti. tik kad darbo metu.
Prašyčiau tamstos paimti

QUOTE(lola.lola @ 2020 12 16, 18:06)
Jeigu kas važiuosit Baltupiai, Jaruzalė, Santariškės galit paimti mano??
Gruodžio 4 d dabar jau baigti skaičiukai ?Apmokėjau visas,bet dieną dar vieną mažą saskaitėlę gavau.Dabar galvoju lūktelt ar mokėt
?