Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2020 12 17, 12:20)
tai tarkim nuvaziuot ok, o tada kaip grizt  biggrin.gif ar uztektu irodymo, kad gyvenu vilniuje jei ant macsinos techpasio vilniaus daresas? nes butas ne mano vardu o mamos biggrin.gif

o kur deklaruota gyvenamoji vieta?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 17, 11:20)
tai tarkim nuvaziuot ok, o tada kaip grizt  biggrin.gif ar uztektu irodymo, kad gyvenu vilniuje jei ant macsinos techpasio vilniaus daresas? nes butas ne mano vardu o mamos biggrin.gif

Gyvenamosios vietos deklaracijos pazyma, jeigu deklaruota tame bute Vilniuje tikrai padetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2020 12 17, 12:20)
Gavau nedidelį siuntinuką. Kremukus Peter dar bandysiu, kvapai iš Scents kaip visada nuostabūs. O vat šitos kelnės yra nerealios, noriu kitų spalvų irgi  bigsmile.gif Tik jos didintos. Su 108 cm klubais 12 dydis man per didelės tongue.gif

https://www.jcrew.co...lor_name=cherry

Blogai, aš irgi 12 pasiėmiau, nes reviu tai rašo mažintos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 17, 12:03)
kokio slaugos biuletenio? ja priziurim kaip savo seimos nari, ji neiseina is namu ir tiek. yra soc darbuotoja, kuri si pirmadieni buvo paskutini karta iki Nauju Metu. Butas, kuriame ji gyvena yra musu nuosavybe. Tai sakau bent tai gal paeis.

Jei NT turi tai tikrai ileis 😊 jei papildomų pakeitimų neives..
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 17, 10:20)

O cia tai jau negerai, nebent registruota tam bute arba deklaruota gyvenamoji vieta. Nusifotkinkt is buto bylutes, kur esi irasyta . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2020 12 17, 12:20)
Gavau nedidelį siuntinuką. Kremukus Peter dar bandysiu, kvapai iš Scents kaip visada nuostabūs. O vat šitos kelnės yra nerealios, noriu kitų spalvų irgi  bigsmile.gif Tik jos didintos. Su 108 cm klubais 12 dydis man per didelės tongue.gif

https://www.jcrew.co...lor_name=cherry

ir as situ laukiu 12 dydzio smile.gif
Atsakyti
Arba gal darbo popieriai kokie būtų argumentas.
Atsakyti
gal dar ką nors paperkam? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 17, 11:27)
o kur deklaruota gyvenamoji vieta?

Aišku gimtam Vilniuj wub.gif

O kur ta deklaraciją gaut? Nuo gimimo čia esu, niekad jokių perdeklaravimų nesu darius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 17, 12:45)
Aišku gimtam Vilniuj  wub.gif

O kur ta deklaraciją gaut? Nuo gimimo čia esu, niekad jokių perdeklaravimų nesu darius  biggrin.gif

teoriškai man rods policija gali patikrint patys.
Atsakyti

Kokia siunta Kauno, kuria dalinsite?

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 17, 10:20)

bet tai nesupratau, ar tai toks būtinas važiavimas visai šeimai šventėms pas babytę, negi nėra kitų būtų aprūpinti babytę maistu?
Mes šiemet būsim vieni per Kūčias, nei sūnus grįžta iš DE (visus metus nemačiau cray.gif ), nei uošviai neatvažiuos, nekalbu jau apie per Kalėdas visų brolių ir seserų su šeimomis susitikimą verysad.gif Būtų ankstesnioji vyriausybė prikirpus lakstymus bent jau spalio men, tikėtina nereikėtų dabar tokių drastiškų priemonių, o kai patys sąžiningai sėdim namuose su minimaliu lankymusi viešose vietose nuo rugsėjo pabaigos,net ir sūnų palikom mokytis nuotoliniu būdu, nors mokėsi mokykloje kas dvi savaites kontaktiniu, tai jau taip įgrįso visas šitas š. ir pikta ant žmonių, kurie vis dar nesupranta situacijos rimtumo. Vakar kalbėjau su broliu, palaidojo krikšto mamą, kuri prieš dvi savaites buvo paguldyta į ligoninę dėl širdies problemų, joje užsikrėtė korona, mirė dėl abipusio plaučių uždegimo ir dar dėl keletos priežasčių.
Atsakyti