Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2020 12 17, 12:28)
neeee, auto mano asmeninis biggrin.gif
nu zodz, ziuresim.
o del valdzios vartu gera ideja. ir banke irgi yra gyvenamoji vieta.

Jei bus bėdų dėl važiavimo, parašyk man - aš Šiauliuose, pagelbėsiu mirksiukas.gif

O šiaip, tai turėkit kuo daugiau dokumentų, kokių galima prispausdinti. Buto nuosavybė - liuks. Dėl Vilniaus - gal dar mokymosi įstaigų, darboviečių sutartys padėtų.
Gi suprastų paregūnai, kad ne iš Šiaulių važinėjate į mokslus, darbus... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 17 gruodžio 2020 - 12:54
Mes tai antradienį lėkėm (kol legalu) pas mano tėvus, pasimatėm šaltyje per atstumą, pasikeitėm dovanom, nes jau buvau nemačiau en laiko ir vėl nematysiu. Kada tai baigsis? cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 12 17, 12:55)
Mes tai antradienį lėkėm (kol legalu) pas mano tėvus, pasimatėm šaltyje per atstumą, pasikeitėm dovanom, nes jau buvau nemačiau en laiko ir vėl nematysiu. Kada tai baigsis?  cray.gif

kol visi pardoškose trinsis subinėm vieni i kitus ir nebus situacijos rimtumo suopračio, tol nieko nebus.
Papildyta:
QUOTE(lauryna50 @ 2020 12 17, 12:51)
Jei bus bėdų dėl važiavimo, parašyk man - aš Šiauliuose, pagelbėsiu  mirksiukas.gif

O šiaip, tai turėkit kuo daugiau dokumentų, kokių galima prispausdinti. Buto nuosavybė - liuks. Dėl Vilniaus - gal dar mokymosi įstaigų, darboviečių sutartys padėtų.
Gi suprastų paregūnai, kad ne iš Šiaulių važinėjate į mokslus, darbus...  blink.gif

skambinom į savivaldybę, sakė viskas logiška ir turėtų būti leidžiama, nes ir mano mama rizikos amžiaus. bet davė telefoną policijoje, kuriuo dar pasikonsultuot liepė dėl dokumentų ar pan.

labai ačiū už gerus norus! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Kam patogu atsiimti Santariskiu gale uz autobusu ziedo, rasykit Eglei kad pridetu prie mano siuntinuko, vakare paimsiu, i az parasykit savo kontaktus.
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2020 12 17, 11:50)

NESUPRANTU, VIS PASIŽIŪRIU, KAŽI JIE GALI BŪTI GERI, TIKSLIAI EINANTYS? GAL KAS NORS YRA PIRKĘ? PAKOMENTUOKIT
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2020 12 17, 12:09)
NESUPRANTU, VIS PASIŽIŪRIU, KAŽI JIE GALI BŪTI GERI, TIKSLIAI EINANTYS? GAL KAS NORS YRA PIRKĘ? PAKOMENTUOKIT

Velniazin, oficialiame ju puslapyje toks pats kosmine kaina. Ar nebus dirbtinai ispusta kaina. unsure.gif
Atsakyti
Kaukiu komplektas 2.50$

Atsakyti
Aciu labai visai sauniai komandai uz siuntinuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Eglei ir JMD bis.gif bis.gif uz logistika.
JUS SUPERINES!
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2020 12 17, 15:09)

Kiek žinau, jei jie šveicariški, turi ant ciferblato būti užrašyta swiss made
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 17, 13:02)
kol visi pardoškose trinsis subinėm vieni i kitus ir nebus situacijos rimtumo suopračio, tol nieko nebus.
Papildyta:

skambinom į savivaldybę, sakė viskas logiška ir turėtų būti leidžiama, nes ir mano mama rizikos amžiaus. bet davė telefoną policijoje, kuriuo dar pasikonsultuot liepė dėl dokumentų ar pan.

labai ačiū už gerus norus!  4u.gif  wub.gif

mirksiukas.gif
Jeigu kas, rašyk 4u.gif

Ar čia Gruodžio 4d siuntos dalybos? Įdomu kaip įv.miestų siuntinukai ar jau Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 17 gruodžio 2020 - 13:30

O cia tai jau negerai, nebent registruota tam bute arba deklaruota gyvenamoji vieta. Nusifotkinkt is buto bylutes, kur esi irasyta . 4u.gif

Buto bylute jau seniai ne dokumetas, kuris patvirtina nuosavybę ar deklaruotą vietą. Nuosavybę įrodo pirkjmo (dovanojomo, mainų ar kt) sutartis. Manau turi tikti RC išrašas, nes jame nurodyta, kam priklauso nuosavybė. Pažymą apie deklaruotą gyvenamą vietą galima gauti internetu, kaip ir deklaruoti naują gyvenamosios vietos adresą. 

Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2020 12 17, 14:09)

Geri, turiu tris, pirmą jau daug metų- Gevril, ne GV2, limituotas modelis kairiarankiams, užtai su nuolaida pavyko nusipirkt. Tą pamačius jau maždaug aiški jo kaina. Kiti du GV2, bet irgi tikrai neprasti, eina puikiai, nesibraižo. Dizainas- skonio reikalas. Firma labai sena, ne koks neaiškios kilmės gamintojas.

mano tokie
https://www.worthpoi...2603b-245380213
https://www.amazon.c...s/dp/B00FAMRUMO
https://www.gevril.com/products/12100
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 17 gruodžio 2020 - 13:48