Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2020 12 20, 15:15)
Gafsa, įpareigoju tave primint man kitais metais nuo lapkričio nebepirkt 🤣🤣🤣 nes man tuo metu proto užtemimas būna 😁 galėsiu krūvą kremų ant savęs teptis 🤣 gal į kūdikį pavirsiu nes Ale anti age 🤣🤣🤣 ir tu prisidėjai, imk imk, gera dovana 🤣🤣🤣

nu jooo, gera dovana... labai mėgstu dovanas, jei tau liks laisvų... rolleyes.gif biggrin.gif

Tiesiog priminsiu imt per ''kitus miestus'' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 20, 15:18)
nu jooo, gera dovana... labai mėgstu dovanas, jei tau liks laisvų... rolleyes.gif  biggrin.gif

Tiesiog priminsiu imt per ''kitus miestus''  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2020 12 20, 15:17)
Na, pas mus gatvėse tik pernai tokios pasirodė, bet užsienyje jos kurį laiką populiarios.. seku Shea Whitney YouTube, jos geriausias 2019 m pirkinys buvo labai panaši YSL rankinė ax.gif

Aš vis pasikuičiu vestiaire puslapyje, ten kartais ''never worn'' būna gerom kainom.
QUOTE(ramka @ 2020 12 20, 15:17)
O sitas ka daro? Mazu i man dar i kremu kolekcija reik rolleyes.gif

vit C reik iki pavasario naudot, kad pigmentinių dėmių nebūtų, antioksidantas, oda gyvesnė atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Dzemuskinas @ 2020 12 20, 13:48)
Kaunas dėžių dar negavo, nei vienos. Jei atvež rytoj, tai visus skubius siuntinius tikiuosi atiduoti per antradienio vakarą ir dalinsiu trečiadienį iki 10val., todėl pasiplanuokite laiką atsiėmimui, vėliau atiduoti negalėsiu ir susitiksime po Kalėdų  smile.gif

Cia rimtai blink.gif Atsiemimas treciadieni planuojamas tik iki 10 valandos unsure.gif Na tikrai Kaunui nesiseka...
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2020 12 20, 16:17)
O sitas ka daro? Mazu i man dar i kremu kolekcija reik rolleyes.gif

Sudėtis gera. Tinka brandesnei odai.
Antioksidantai – tai vitaminai, mineralai ir kitos maistinės medžiagos, kurios yra svarbios žmogaus organizmui, nes apsaugo nuo laisvųjų radikalų poveikio bei yra svarbūs junginiai atsinaujinimo procesams.
Peptidai puiki priemonė nuo raukšlių ir kitų senėjimo požymių.
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2020 12 20, 15:25)
Antioksidantai – tai vitaminai, mineralai ir kitos maistinės medžiagos, kurios yra svarbios žmogaus organizmui, nes apsaugo nuo laisvųjų radikalų poveikio bei yra svarbūs junginiai atsinaujinimo procesams.

Ir dermatologai sako, kad peptidai yra vieni iš nedaugelio sudedamųjų dalių, kurie veikia.
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2020 12 20, 13:50)

šilkinę suknelę man pagavo, bet 0 dydį, tikiuosi bus didinta, gal kas turit ? cool.gif  hmm.gif

https://www.jcrew.co...silktwill/AP161

rašo, kad mažintos, o kokia tiesa - neaišku. Jei Jums bus per maža gal man perleisit biggrin.gif
Papildyta:
Vat įdomu kada 12.11 dalins, mano tik vienas siuntinukas įv.miestų ir apmokėtas jau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2020 12 20, 13:54)
But gerai, jei nuo kokios 17-17,30 dalint pradetumet, nes po darbo galeciau pasiimt, o jei vėliau tai bijau, kad policija is kaimo į miestą nebeįleis 🙄🤦

Galetu bent vienas dalinimo laikas bent nuo 16 val buti, bet noreti niekas nedraudzia biggrin.gif
QUOTE(braskee84 @ 2020 12 20, 14:25)
Cia rimtai  blink.gif Atsiemimas treciadieni planuojamas tik iki 10 valandos  unsure.gif  Na tikrai Kaunui nesiseka...

Nezinau kuo tas Kaunas nusikalto, bet panasu nusikalto unsure.gif Ir juoktis, ir pabliauti noris bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2020 12 20, 14:41)
Galetu bent vienas dalinimo laikas bent nuo 16 val buti, bet noreti niekas nedraudzia biggrin.gif

Nezinau kuo tas Kaunas nusikalto, bet panasu nusikalto  unsure.gif Ir juoktis, ir pabliauti noris  bigsmile.gif

Labai tiksliai apibudinot busena biggrin.gif
Atsakyti

Nuo kokio amžiaus rekomenduojama?  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2020 12 20, 15:41)

Nezinau kuo tas Kaunas nusikalto, bet panasu nusikalto  unsure.gif Ir juoktis, ir pabliauti noris  bigsmile.gif

Labai gerą seną anekdotą skaičiau:uždarė Kauną ir visi žino už ką sėdi 🤣
Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2020 12 20, 16:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="musiukas111" data-cid="72755615" data-time="1608467143"><div><p>Sudėtis gera. Tinka brandesnei odai.
Peptidai puiki priemonė nuo raukšlių ir kitų senėjimo požymių.</p></div></blockquote><p>Nuo kokio amžiaus rekomenduojama?  4u.gif </p>

Jeigu tikėti tyrimais, kad oda pradeda senti nuo 25 metų, tai kaip prevencinė priemonė irgi tinka. Na ir aišku, jei jau atsirado pirmosios raukšlelės
Atsakyti