Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

[quote=JMD,2020 12 21, 23:55]
Tep, paimsiu.
Aciu wub.gif

Atsakyti

Vilnius rytoj gaus 687, vakarop jau planuočiau atiduoti toms kas bus susimokėjusios. Tad labai prašau paskubėkit su mokėjimais. Dalinsiu ir trečiadienį iki vėlyvo vakaro, vėliau jau tik tarpušventyje!!!

Atsakyti
Laukiu saskaitu kaip vaikystej Kaledu senio unsure.gif jauciu smigsiu nesulaukus.
Atsakyti

Laukiu saskaitu kaip vaikystej Kaledu senio unsure.gifjauciu smigsiu nesulaukus.
Gafsa ryte su pirmu užskaitymu padarysi  :D Svarbu suderink kas jas paims  :rolleyes:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egluzek: 21 gruodžio 2020 - 23:22
Kam patogu Virbeliškių g., rašykit. Trečiadienį būsiu darbe iki 17 h. Dėl ketvirtadienio nepažadu.
Atsakyti

Kam patogu Virbeliškių g., rašykit. Trečiadienį būsiu darbe iki 17 h. Dėl ketvirtadienio nepažadu.

Va va dėl ketvirtadienio ir aš nepažadu reikės pagaminti 12 patiekalų, tad neturėsiu kada pirkiniais užsiimti  :help: 

Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2020 12 22, 00:21)
Gafsa ryte su pirmu užskaitymu padarysi  biggrin.gif Svarbu suderink kas jas paims  rolleyes.gif

Šįkart ne problema, jei kas, ir pati laisva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 21, 23:28)

Labas rytas, gavau ir as kelias saskaitas. Gal gali ir mano paimti / 11 dienos 687. Eglei parasysiu. 4u.gif

o kazin, dar saskaitu bus uz 11 diena ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ralija: 22 gruodžio 2020 - 07:03
QUOTE(ralija @ 2020 12 22, 06:57)
<...>
o kazin, dar saskaitu bus uz 11 diena ?  4u.gif

Minėjo, kad parašys temoje, kai jau bus visos. Aš ir laukiu, ar jau visos, ar dar ne, nes norisi iškart susimokėt, kad atiduotų po to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2020 12 22, 09:46)
Minėjo, kad parašys temoje, kai jau bus visos. Aš ir laukiu, ar jau visos, ar dar ne, nes norisi iškart susimokėt, kad atiduotų po to  biggrin.gif

as daugiau nieko ir negavau, bet gal dar bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2020 12 22, 00:16)
<p><strong>Vilnius rytoj gaus 687, vakarop jau planuočiau atiduoti toms kas bus susimokėjusios. Tad labai prašau paskubėkit su mokėjimais. Dalinsiu ir trečiadienį iki vėlyvo vakaro, vėliau jau tik tarpušventyje!!!</strong></p>

Labas rytas, perduokite, prasau, mano siuntinukus JMD. Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 21, 23:28)

Gal galesite mano paimti?
Atsakyti