Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2020 12 22, 12:25)
kiek mažai  huh.gif einu mokėt savo liūdnų sąskaitų  verysad.gif

Aš galvoju ko čia taip kūdai, paskui permečiau pirkinius, kad ne kažkas ir buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 22, 13:27)
Aš galvoju ko čia taip kūdai, paskui permečiau pirkinius, kad ne kažkas ir buvo  biggrin.gif

Pas mane daug lapkričio pabaigoj dar pirkta, tikėjausi trigubai daugiau unsure.gif labai liūdna, atrodo niekad tiek ilgai neidavo, bet turbūt visad taip atrodo kai lauki unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 22, 12:34)
Pas mane daug lapkričio pabaigoj dar pirkta, tikėjausi trigubai daugiau unsure.gif labai liūdna, atrodo niekad tiek ilgai neidavo, bet turbūt visad taip atrodo kai lauki  unsure.gif

Tai čia iš usa. O aš pirkau iš DE lažkr 29, dar neturiu 🙈
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 22, 13:36)
Tai čia iš usa. O aš pirkau iš DE lažkr 29, dar neturiu 🙈

nu fašistai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 22, 12:39)
nu fašistai  unsure.gif

Rašė pristatymą gruodžio 4 😁 pažadukai jie
Atsakyti
Pasirodykit,ko prisipirkot.
Atsakyti

Pasidalinkit patirtimi, kaip ištiesinti rankinės odą. Nu šakės, kad susiglamžius  :( Ačiū visoms pasidalijusioms patirtimi  :aciuks: 

Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2020 12 22, 12:42)

Jcrew marškinius su aksominiais taškučiais. Vat tų laukiu labiausiai. Noriu per gimtadienį pasipošt. Nors prieš namų sienas, bet vistiek noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2020 12 22, 14:42)

Laba diena. Ką tik iš LP exspess parsinešiau siuntinį, tad komentuoju:
mielas, šiltas, nėra ilgas, pilka pastelinė spalva, bet gal kiek dar yra ir į rudumą. M dydis (gerai kad neužsakinėjau L, nes būtų buvęs stipriai per platus).
https://www.uniqlo.c...cgid=women-sale

ir sijonas: liemuo su guma, M dydis, būtų tikęs ir S (iš anksčiau pirktų, ir dabar gautų prekių iš Uniqlo darau išvada, kad uniqlo dydžiai labiau į didesnę pusę. Esu anksčiau pirkusi lininę suknelę L (nes mano toks dydis Lt), tai teko stipriai siaurinti). Navy spalva, realiai labai tamsiai mėyna, kas man labai patinka. Maloniai nustebau, kad megztinis ir sijonas tobulai spalviškai dera tarpusavyje.
https://www.uniqlo.c...9SMA004000.html
Ačiū visai šauniai komanda už darbą 4u.gif
Ačiū visoms, kurios patariat, dedat nuorodas ir dalinatės ne tik apie pirkimus ir prekes, bet dalinatės savo gyvenimiškais patarimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2020 12 22, 13:45)
<p>Pasidalinkit patirtimi, kaip ištiesinti rankinės odą. Nu šakės, kad susiglamžius  verysad.gif Ačiū visoms pasidalijusioms patirtimi  aciuks.gif </p>

Bandyčiau tept odos priežiūrai skirtu kondicionierium, tada įdėt ko nors dėl svorio ir formos ir pakabint išsikabot.
Atsakyti

Apmokėjusios sąskaitas 687 prekių skambinkit man nuo 17 h  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2020 12 22, 13:38)
<p><strong>Apmokėjusios sąskaitas 687 prekių skambinkit man nuo 17 h</strong>  4u.gif </p>

O patvirtinimai sumokėjimo yra, ar reikia rašyti atskirai? sumokėjau apie 13 val., kai jau parašė, kad skaičiai baigti smile.gif
Atsakyti