Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveiki. Ir aš dėkoju Linom už siuntinukus. Smagu buvo gauti, kad ir paskutinę akimirką smile.gif. Svarbu dukros dovana atkeliavo biggrin.gif
Tik negavau užsakytų dezinfekcinių 2 komplektukų iš 636 siuntos. Gal pas kažką kitą nukeliavo netyčia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitar: 23 gruodžio 2020 - 09:29
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2020 12 23, 05:02)
Aš nesigaudau jrew dydžiuose, o labiausiai kelnių. Kokį dydį reiktų pirkti būtent šio modelio kelnių su 105 cm klubais? (kai komanda grįš po atostogų, jei dar bus pardavime, tai norėčiau labai).

Šios kelnes kaip minėjau tinka labiau kriaušes figūros šeimininkėms , t.y, lieknesniu liemeniu ir pilnesnemis šlaunimis. Tai retenybe j Crew kelnių asortimente smile.gif
Atsakyti

labai labai aciu jums visoms, taip dziaugiuosi, kad sitos siuntos dar spejo ateiti iki Kaledu wub.gif

as kazkada baltas virtuvines spinteles sugalvojau su jomis pavalyti, tai taip ir liko tokie matiniai plemai ax.gif

Ok spinteliu nevalysiu savo baltų  :hmm:  Vaiko pripieštas sienas labai gerai išvalo  :yahoo: 

Atsakyti
Pasirodau. RL džinsai, nerealus, ploni bet ne skysti. Superiniai. Ėmiau savo įprastą 28 dydį. Ir jcrew merinas, jau rodžiau. Apatinė foto.

Cia tos linines kelnes. 6 dydis. Nu tilpau. Atsiprašau, neturiu kada iš lygint 🤭 labai fainos iš tikro. Tikrai tik kriaušės figūrai, kitoms nzn. Nors ne kriaušėmis ką dėsi tas tinka 😁. Ir crew maike, nu rastas ir spalva griūk negyvas kaip man patinka. Small dydis. Svarbiausia ilga🥰
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 23 gruodžio 2020 - 12:24
QUOTE(manouche @ 2020 12 23, 00:27)

ir dar striukėstriukė Everlane nereali wub.gif
Ačiū visai Rudaplaukės komandai 4u.gif.

Manouche, kokia gera striukė 😍👍 Kokia kaina buvo? 4u.gif
Atsakyti
Noriu padėkoti už siuntinį, ačiū visai komandai! Gražių švenčių wub.gif

Spygliz, džinsai ir jcrew merinukai puikiai kaip visada tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2020 12 23, 13:31)
Noriu padėkoti už siuntinį, ačiū visai komandai! Gražių švenčių wub.gif

Spygliz, džinsai ir jcrew merinukai puikiai kaip visada tau smile.gif

Ačiū 🥰
Supratau, kad jau nebesukusiu, gerai kad galima didesnius rūbus pirkt 🤣
Atsakyti

Ir aš dėkoju visai komandai, už nupirkimus, kantrybe, puiku bendravima🤗🧡🎈
Ramkai, didelis AČIŪ, kad visada paima ir mano siuntinukus😘
Jaukiu ir ramiu švenčiu🎄🎅❄Bukit sveikos🧡

O aš noriu pasiulyti šiuos baltinukus S dydžio🎈
https://www.loft.com...ectedColor=9000
Papildyta:
Dar siuos fainuolius australia luxe keisciausi is 9 i 8 dydi, arba teks parduoti🎈
https://www.saksoff5...613_color=BLACK

kokia kaina marskinuku, gundziausi pirkt, kai buvo 70% nuolaida, o dabar gailiuosi...

ir man reikia tikram M dydziui, nebus mazoki?  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 12 23, 14:23)
Cia tos linines kelnes. 6 dydis. Nu tilpau. Atsiprašau, neturiu kada iš lygint 🤭 labai fainos iš tikro. Tikrai tik kriaušės figūrai, kitoms nzn.

Kaip aš jau laukiu, kada komanda grįš iš atostogų ax.gif ir laikau špygas, kad neišpirktų šitų lininių.
Jei kam netiko, mielai perpirkčiau 10 ar 12 dydį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 23 gruodžio 2020 - 13:32
Merginos, ateinu pasitarti. Laukiu siuntos iš Prancūzijos, Lietuvą, Kauną pasiekė gruodžio 13. Iki šiol niekaip nepristatyta į Klaipėdą. Pakankamai brangi ir dūžtanti...Kažin, kaip elgtis?
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2020 12 23, 12:30)
Manouche, kokia gera striukė 😍👍 Kokia kaina buvo?  4u.gif

Racke nebeliko, susisgraibiau Nordstrome uz panasiai tiek pat 63$.
Atsakyti