Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

As emiau AL savo dydi tai man didoki, norisi mazesniu, bet tikrai Labas faini, kokybiski ir silti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciobreliss: 23 gruodžio 2020 - 15:56
QUOTE(manouche @ 2020 12 23, 16:50)
Pirmąsyk girdžiu, kad iš FR be problemų su paštu, nes kiek iki šiol girdėjus, pastoviai neateina, nueina ne tuo adresu, grįžta gavėjui.. sekasi gi tau mirksiukas.gif

Nu žinok puikiai, jau ne vieni metai. Tiek pirmyn, tiek atgal. Adresą spausdinu, kad nebūtų nesusipratimų, siunčiu ir gaunu registruotai, su nurodytu tel nr.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 23, 15:56)
Nu žinok puikiai, jau ne vieni metai. Tiek pirmyn, tiek atgal. Adresą spausdinu, kad nebūtų nesusipratimų, siunčiu ir gaunu registruotai, su nurodytu tel nr.

Siunčiate per Lietuvos paštą, registruotu, apdraustą? Ar per kitus siuntėjus. Man reikia saugiai į Nyderlandus nusiųsti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redaga: 23 gruodžio 2020 - 16:17
Aciu uz siuntinuka 4u.gif Ir dovanele 4u.gif

Vakar isbandziau Kiehls avocado krema paakiams, labai patiko konsistencija, nei per kieta, nei per skysta, labai lengvai pasiskirste wub.gif

Gal kas noretu periimti skaiciukus Tommy Hilfiger striukes (ICON OMBRE DOWN MAXI PUFFER COAT), dydis S, pirkta uz 212,50 dol. Striuke is parduotuves pakeliui pas Rudaplauke 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2020 12 23, 17:10)
Siunčiate per Lietuvos paštą, registruotu, apdraustą? Ar per kitus siuntėjus. Man reikia saugiai į Nyderlandus nusiųsti

Visaip biggrin.gif
Jei labai brangus daiktas, siųsčiau per Fedex, bet šiaip dažniausiai per LP.
Atsakyti
Ačiū komandai už siuntinuką aciuks.gif 4u.gif Gražių, jaukių švenčių visoms! newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 23, 16:28)
Visaip  biggrin.gif
Jei labai brangus daiktas, siųsčiau per Fedex, bet šiaip dažniausiai per LP.

Iš Prancūzijos per 4 d atvyko į LT. O Lt jau rodo, kad gr 13 pasiekė, laukiu, vieną kartą žadėjo gr 18, dabar gr 21, galiausiai 28 . Taip dar nebuvę, net pagalvojau, kad pametė...paprašiau, nufotografavo krovinį, tikiuosi nebus duženos. Schenker vežėjas. Na, aš kantri
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbulas: 23 gruodžio 2020 - 17:12
Mielos Rudaplaukės komandos narės, ačiū, kad puošiate mane ir mano šeimą, rūpinatės mano grožiu ir sveikata wub.gif Linkiu jums sveikų, darbingų, energingų ir labai smagių ateinančių metų. Su artėjančiom Šv. Kalėdom!!!

Labai smagios TH kelnės. Labai patogios, audinys minkštas, tik žiemai gal šaltoka su jom https://www.macys.co...nts?ID=11308804

Šitas meškis nerealus - šiltas, minkštas wub.gif Dukra jau konfiskavo biggrin.gif

https://www.macys.co...irt?ID=11351761
Atsakyti
Ačiū labai visai komandai 4u.gif
TH striukė puiki ploja.gif ir Levis paltas bei šortukai tiko tobulai ploja.gif

gražių švenčių!
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2020 12 23, 14:55)
Merginos, reikia patarimų dėl NEMIGOS  rolleyes.gif  užmiega greitai, bet po to vidury nakties blūdinėja žmogus:((
kažakada kalbėjot ir dalinotės atrastais efektyviais vaistais iš IHERB...

Sitie va
Atsakyti

Noreciau padekoti siai komandai,forumo narems uz patarimus, tai pat tos kurios dalinasi nusipirktais geriais, aciu Gitanai kuri visada operatyviai ir greitai issiucia

graziu, jaukiu ir sveiku artejanciu svenciu 

Atsakyti
Damos, gal kuri pas Eglę iš Santariškių/ Jeruzalės/ Baltupių važiuos ir mano galėtų prigriebti? ax.gif
Atsakyti