Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(geliuke @ 2020 12 23, 19:36)
Damos, gal kuri pas Eglę iš Santariškių/ Jeruzalės/ Baltupių važiuos ir mano galėtų prigriebti?  ax.gif

Ir mano 4u.gif Nes aš ryt galėčiau tik vakarop paimti...
Atsakyti

Mielos Rudaplaukės komandos narės, ačiū, kad puošiate mane ir mano šeimą, rūpinatės mano grožiu ir sveikata wub.gifLinkiu jums sveikų, darbingų, energingų ir labai smagių ateinančių metų. Su artėjančiom Šv. Kalėdom!!!

Labai smagios TH kelnės. Labai patogios, audinys minkštas, tik žiemai gal šaltoka su jom https://www.macys.co...nts?ID=11308804

Šitas meškis nerealus - šiltas, minkštas wub.gifDukra jau konfiskavo biggrin.gif

https://www.macys.co...irt?ID=11351761

O šitas meškis atitinka dydį ar imti mažesnį? Ačiū

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2020 12 23, 19:00)
O šitas meškis atitinka dydį ar imti mažesnį? Ačiū</p>

L dydis tiko su 104 cm krūtine. Jis turi būti laisvas
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 12 23, 19:02)

Tikrai taip, vyras su šiais tik išmiega, dabar užsakiau kur jie+melatininu 4u.gif
Atsakyti
ir man reiktų šių nuo nemigos, kazkaip reiketų prisiminti po atostogų mergaičių ir užsisakyti
Atsakyti
Aciu labai uz siuntinuka, mergaites. Jus pacios paciausios!

wub.gif wub.gif wub.gif Geru svenciu! newyear.gif santa2.gif

JMD 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš tai taip susipergyvenau, kad merginos išeis ilgųųųų atostogų , kad nupirkau ir tolimesnėms šventėms dovanėlę.

Ačiū, kad išpildot norus wub.gif
Atsakyti
Ačiū Eglei, JMD 4u.gif

Puiki Rudaplaukės komanda 4u.gif Puikios temos damos smile.gif 4u.gif
newyear.gif su artėjančiomis šventėmis 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 12 23, 19:02)

QUOTE(kriisti @ 2020 12 23, 21:07)
Tikrai taip, vyras su šiais tik išmiega, dabar užsakiau kur jie+melatininu 4u.gif

Ačiū, bandysim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2020 12 23, 19:07)

Kristi, kuriuos emet su melatininu? ax.gif
Atsakyti
Labai ačiū už siuntinį 4u.gif į everlane batus įsiskiepijau, be kojinės visai gerai, bet 10,5 būt gal geriau. Bet nešiosiu, nepasiduosiu biggrin.gif
Australia luxe odinius ėmiau savo dydį, kadangi neplatūs, ne zomša, tai manau neprašoviau, zomšiniai kažkaip pasitempia ir 9 visai ok, o odinių 10 neklapsi. Jei kailis susispaus, vidpadį įsidėsiu storą, nepasiusiu.

Gerų švenčių visoms 4u.gif palinkėsiu, kad kitais metais BŪTŲ KUR ir KADA viską pranešiot, o ne tik tarpusavy vargt, kaip JMD biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2020 12 23, 21:54)
kad nupirkau ir tolimesnėms šventėms dovanėlę.

??? bigsmile.gif Velykoms? bigsmile.gif
Atsakyti