Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(doruta @ 2021 01 03, 17:16)
Gal zinote PRAMANAT nuolaidos koda -30%?

Vaiva netinka?
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2021 01 03, 16:57)
pasidalinkite, kokius prieskonius perkate is cia
https://www.penzeys.com/

esu pirkusi cinamona, ciberzole

is kur is viso perkate gerus prieskonius  4u.gif

Visada parsiveždavau iš užsienio specializuotų turgų. Baigias atsargos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 03, 17:26)
Vaiva netinka?

-25% duoda su VAIVAI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2021 01 03, 17:28)
-25% duoda su VAIVAI biggrin.gif

Pažiūrėkit kas instagrame juos reklamuoja būna nuol kodai pas jas
Atsakyti
Ačiū už prekes, JustArm už greitą persiuntimą😉🎈
Atsakyti
Šiuos turbūt jau daug kas gavote
https://www.nordstro...h...&eid=412243

27 cm plačiai pėdai kokio dydžio reiktu? O gal jie netinka plačiai pėdai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavute11: 03 sausio 2021 - 18:11
QUOTE(vavute11 @ 2021 01 03, 19:10)
Šiuos turbūt jau daug kas gavote
https://www.nordstro...h...&eid=412243

27 cm plačiai pėdai kokio dydžio reiktu? O gal jie netinka plačiai pėdai?

11
Aš savo 10 ėmiau, norėčiau puse nr didesnių, dėl komforto. Nors nešiosiu ir 10. mano čiut mažiau nei 27.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 03 sausio 2021 - 18:18
QUOTE(Lucie @ 2021 01 03, 19:02)
Na, ne visos smile.gif, kaip ir pavasarį pasikartosiu, kad yra kam ir patogu ir tinka. Ir dalintoja labai maloni.

Kiek suprantu tai diskutuotina ne pati dislokacijos vieta (sutikite jeigu vertinant susisiekima viesuoju transportu, tai vieta absoliuciai nuo visu stoteliu toliausiai randasi)-kas nera pageidavimu koncertas ir nepasirinksi kur visom idealiai patogu privaziuot butu.... bet nepatogumu kelia dalinimo intervalai ir kompromisu nedaug... Man asmeniskai labai arti namu, bet su laikais reikia jau pasistyguoti kad kazkas issiruostu vakare atskiru marsrutu prasukti... pastomatai siaip dar siuloma kaip iseitis tai gal patogiau butu kam jau visai sudetinga... bet nu idealias salygas sunku sukurti kad visiems butu ir patogu ir gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2021 01 03, 18:25)
Kiek suprantu tai diskutuotina ne pati dislokacijos vieta (sutikite jeigu vertinant susisiekima viesuoju transportu, tai vieta absoliuciai nuo visu stoteliu toliausiai randasi)-kas nera pageidavimu koncertas ir nepasirinksi kur visom idealiai patogu privaziuot butu.... bet nepatogumu kelia dalinimo intervalai ir kompromisu nedaug... Man asmeniskai labai arti namu, bet su laikais reikia jau pasistyguoti kad kazkas issiruostu vakare atskiru marsrutu prasukti... pastomatai siaip dar siuloma kaip iseitis tai gal patogiau butu kam jau visai sudetinga... bet nu idealias salygas sunku sukurti kad visiems butu ir patogu ir gerai  4u.gif

Man dalinimo vieta superine, dalintoja taip pat labai patinka, bet man nepatogus dalinimo laikai, nu sunkiai prisiderinu 🙄 kažkaip gyvenant Kaune dar mokėt už siuntimą sakyčiau nesąmonė, bet manau siusiuos paštomatu. Reiks mažiau pirkt, bėdos nebus 🤣🤣🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 03 sausio 2021 - 19:20
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 03, 19:16)
11
Aš savo 10 ėmiau, norėčiau puse nr didesnių, dėl komforto. Nors nešiosiu ir 10. mano čiut mažiau nei 27.

O plačiai pėdai butu vietos patogiai kažin?
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2021 01 03, 20:32)
O plačiai pėdai butu vietos patogiai kažin?

manouche platoka koja, bet tilpo į savo 9 kaip paprastai

jie minkšti, neturėtų būt nepatogu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 03 sausio 2021 - 19:36
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 03, 20:35)
manouche platoka koja, bet tilpo į savo 9 kaip paprastai
jie minkšti, neturėtų būt nepatogu

Dekui labai 4u.gif
Atsakyti