Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ciobreliss @ 2021 01 03, 17:12)
As tai beveik niekada negaliu tokiu dalinimo grafiku pasiimti, gerai, kad Ramka pagelbeja 4u.gif  wub.gif

Nera uz ka, gi nesunku prigriebt, kai vaziuoji savojo, tik dbr kai dabar dirbu is namu, irgi specialiai vaziuoju i kita miesto gala biggrin.gif O cia teisybe, kad rajonas nuo miesto bus atskirtas iki menesio galo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 03 sausio 2021 - 21:38
QUOTE(r@mke @ 2021 01 03, 22:33)
O cia teisybe, kad rajonas nuo miesto bus atskirtas iki menesio galo  blink.gif

Paliko esamus ribojus. Svarstys 17 d., ar liks iki mėnesio galo.

Atsakyti
Su Naujais visus 4u.gif
O aš.čia viena negavau sąskaitos už Khiels kremą,kai visos masiškai pirkome? Ir šiaip sąskaitų pasigendu biggrin.gif
Atsakyti
Kurioj vietoj Kaune dalina?
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2021 01 03, 21:52)
Kurioj vietoj Kaune dalina?

Netoli Kalniečių parko, LSMU klinikų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2021 01 04, 00:42)
Su Naujais visus 4u.gif
O aš.čia viena negavau sąskaitos už Khiels kremą,kai visos masiškai pirkome? Ir šiaip sąskaitų pasigendu  biggrin.gif

Laba. Gerų atėjusių naujų 4u.gif
Aš irgi negavau už kremus sąskaitų. Sąskaitą tai gavau tik vieną (iš amazon pirkta prekė), bet vis dar laukiu, gal vėluoja sąskaitos.
Atsakyti
Labas rytas, koks malonus laiškas ryte pašto dėžutej 😍 negaliu patikėt kad net per Kalėdas Rudaplauke išsiuntė siuntą 😍❤️ wow

P. S. Už peterthomas kremus ir aš negavus dar kas laukiat, Linamog minėjo kad dalį jų vėlai išsiuntė, tai dar turėtume gaut sąskaitų.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
$19.15
https://www.petertho...ze-1806243.html

$19.95
https://www.petertho...in-care#start=1
Atsakyti
Labas rytas, merginos, tai jau perkate šiandien? 4u.gif Man kai ko iš nordstromrack reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2021 01 04, 09:36)
Labas rytas, merginos, tai jau perkate šiandien?  4u.gif Man kai ko iš nordstromrack reikia  biggrin.gif

perkam smile.gif

VITACOST

HARNEY
-20%

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Su Naujais metais, nauja pradžia 4u.gif

Turiu klausimą, ar nupirktumėt iš Longvadon?
Gal junktūsi merginos turinčios apple laikrodukus? Labai dailūs odoniai dirželiai;)
Atsakyti