Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Komanda, nusiunciau 3 prekes, kasike jas rodo, kad yra, cia j.crew. Tikiuosi, kad perkate ir veliau imesite uztvirtinimus :)
Atsakyti
Laba diena,
klausimas komandai: kokiu el. adresu turėčiau rašyti prašymą dėl nedidelės prekės iš 669 siuntos palaikymo, kol ateis kita siunta su kitomis mano prekėmis?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Renkasi SIERRA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 07 sausio 2021 - 13:04
QUOTE(spygliz @ 2021 01 06, 23:42)
Įsijunk ccn, bbc ar bet ką. Protestuotojai kapitoliju užėmė. Kongresas susirinko šiandien bidena prezidentu patvirtint, o trumpas protestuotojus uzsiunde.. Net baisu klausyt ką komentuoja 🙄 komendanto valanda įveda, jau yra sužeistų.

Jus turbut ne ta medalio puse ziurite ax.gif , kuria transliuoja papirktos tv . tiek pas mus, tiek jav, realybe ir teisybe yra visai kitokia unsure.gif

https://www.youtube....AT66gOqz_RjUSJk

paziurekite video, kaip Policija pati atidaro uzkardas ir suleidzia, ala Trumpo protestuotojus. o realybe kitokia .
kas biski domisi visu siuo, supras ka noriu pasakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _evita_: 07 sausio 2021 - 12:56
QUOTE(_evita_ @ 2021 01 07, 12:53)
Jus turbut ne ta medalio puse ziurite  ax.gif , kuria transliuoja papirktos tv . tiek pas mus, tiek jav, realybe ir teisybe yra visai kitokia  unsure.gif

https://www.youtube....AT66gOqz_RjUSJk

paziurekite video, kaip Policija pati atidaro uzkardas ir suleidzia, ala Trumpo protestuotojus. o realybe kitokia .
kas biski domisi visu siuo, supras ka noriu pasakyti.

kas iš kokios pusės žiūri , jei nenori susiginčyti apie politiką ir religiją geriau nekalbėti, bet žiūrint į viską jei nebūtų tų tvorų atidarę, turėtume šiandien ne 4 žuvusius ir ne užbaigtą protestą, o masines riaušes USA, bet čia mano nuomonė smile.gif o apie Trumpą aš savo nuomonę irgi turiu.
jooo, tas video labai gerai parodo protestuotoju bukumą - daužyti, rėkauti ir be kaukiuų pandemijos metu varinėt, nes viruso NĖRA biggrin.gif sąmokslo teorija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 07 sausio 2021 - 13:34
Jezusmarija, jau ir cia biski pasidomeje ploksciazemininkai samokslo teoretikai skverbiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 07, 13:17)
Jezusmarija, jau ir cia biski pasidomeje ploksciazemininkai samokslo teoretikai skverbiasi  biggrin.gif

Yra du beribiai dalykai, visata ir žmonių kvailumas. Bet dėl visatos aš abejoju.

Einsteinas
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 07, 13:17)
Jezusmarija, jau ir cia biski pasidomeje ploksciazemininkai samokslo teoretikai skverbiasi  biggrin.gif

biggrin.gif galvojai pasislepsi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 07 sausio 2021 - 13:39
Youtuberiai drąsiai galėtų teigti, kad marsiečiai kapitolijų užpuolė, ir kas galėtų tą paneigt? biggrin.gif
Atsakyti

Nauja,su etiketem "Diesel" vaikiska striukyte!

Realiai labai labai grazute, minkstute. Kaip gaila vaikiui maza.
Dydis 14-16
Kaina tik 50 e. [Pradine 160$]
Kaunas.Siunciu

vartotojo įkelta nuotrauka

https://www.nordstro...olor=BLACK CAMO

Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.toryburch.com
www.worldofwatches.com
www.uniformadvantage.com
www.victoriassecret.com
www.armaniexchange.com
www.monoweardesign.com
www.dkny.com - 30%
www.anntaylor.com - 70%
www.shop.samsonite.com
ww.32degrees.com
www.hautelook.com
www.uniqlo.com
www.sierra.com
www.belk.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40
www.shopdisney.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.bathandbodyworks.com
www.kikocosmetics.com
www.fragranceshop.com - 30%
www.peterthomasroth.com
www.sigmabeauty.com
www.vitacost.com - 15%
www.fragrancex.com
www.tanforless.com
www.puritan.com

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 07, 14:17)

biggrin.gif
aš tai vis mąstau kaip Užkalnis dabar išsivartys biggrin.gif
Atsakyti