Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Vilnius gavo 689, susidėliosiu ir kviesiu. 

Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2021 01 07, 18:06)
<p>Vilnius gavo 689, susidėliosiu ir kviesiu. </p>

kai nereali naujiena, labai laukiau sios siuntos wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 07, 12:50)
gAL KAS ESATE PIRKE UNIQLO vyriskus XS rubus, gal galit pasakyt kokiam ugiui tinka?

JMD, prieš metus pirkau savo dabar jau ketvirtokui Uniqlo bliuzoną ir maikutę XXS iš vyrų skyriaus. Jo ūgis šiuo metu apie 145 cm, pilnesnis vaikinas. Tai maikutė tokia normali pagal ilgį, maždaug kaip 12-14 metų vaikinui, bliuzonas maloniai laisvas ir ilgis geras. Jei reikia, galiu pamatuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2021 01 07, 17:34)
JMD, prieš metus pirkau savo dabar jau ketvirtokui Uniqlo bliuzoną ir maikutę XXS iš vyrų skyriaus. Jo ūgis šiuo metu apie 145 cm, pilnesnis vaikinas. Tai maikutė tokia normali pagal ilgį, maždaug kaip 12-14 metų vaikinui, bliuzonas maloniai laisvas ir ilgis geras. Jei reikia, galiu pamatuoti  4u.gif

hmmmm, tada bus mazi unsure.gif vaiku dydziai 13 Y iki 160, jam jau per mazi, t.y. per trumpi. Plocio pilnai pakanka. mano vaiks dabar apie 167. kudutis. tai galvojau vyriski XS gal bus geri. bet jei XXS 145 vaikui geri, tai mano vaikui XS bus mazi ir platus.... velnias, kaip cia suzinot dabar unsure.gif
Atsakyti

O COS nuo sale dar -20 proc ?
Atsakyti
Turime laisvus:
J.Crew odiniai ilgaauliai, 10H dydis, modelis kaip pirmoj foto, spalva kaip antroj foto - $48.60
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

J.Crew zomsiniai ilgaauliai, dydis 10H, spalva Dark Navy - $45.90
vartotojo įkelta nuotrauka

Vaikiski UGG Classic II Glitter Boot, Gold spalva, dydis 13 (31EU) - $29.98

Vyriskas Invicta 12802 Men's Watch Quartz, su dezute ir papildomais 3 dirzeliais komplekte, jau Lietuvoje, galutine kaina - €60

Vyriski Tommy Hilfiger Men's Alistair Sneakers, jau Lietuvoje, dydis 8.5US (atitinka 41.5EU), ant vieno is batu priekio nezymus ibrezimas, galutine kaina - €40
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Rebecca Minkoff Women's Nylon Dome Backpack, Bone spalva - $24.49

Moteriski Adidas Nizza Shoes - Slip-Ons, spalva Burgundy, dydis 6US (36.5EU) - $10

J.Crew Short-sleeve Tippi sweater in flowers, XL dydis - $27.59
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 07 sausio 2021 - 18:13
QUOTE(JMD @ 2021 01 07, 18:42)
hmmmm, tada bus mazi  unsure.gif vaiku dydziai 13 Y iki 160, jam jau per mazi, t.y. per trumpi. Plocio pilnai pakanka. mano vaiks dabar apie 167. kudutis. tai galvojau vyriski XS gal bus geri. bet jei XXS 145 vaikui geri, tai mano vaikui XS bus mazi ir platus.... velnias, kaip cia suzinot dabar  unsure.gif

Bliuzono XXS dydžio ilgis nugaroj nuo peties - 60 cm, maikutė XXS - ilgis nugaroj 58 cm. Šiaip Uniqlo viršutinių rūbų trumpumas žudo doh.gif Reik bandyt iš Europinio siųstis, netiks grąžinsit. Pamenu, aš ir bijojau pirkti XXS, kad bus kaip maišas, bet europinis neturėjo XXS dydžio, tai ėmiau iš JAV, pataikiau. Dabar jau imčiau XS
Atsakyti
Tiesa, giriu Palladium pasiltintus batus is sierra, salyginai lengvi, lankstus padas, dydi atitinka. Kailis per visa bato pada ir liezuvi, ant vidpadzio nera. Dydi atitinka, jei noresit det silta vidpadi, imkit dydziu didesnius. Ejau be vidpadzio, silti.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 01 07, 19:48)
Turime laisvus

Imu, rašau
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 01 07, 17:45)
O COS nuo sale  dar -20 proc ?

taip
Atsakyti

Kas noretu atsiimti siandien ir susimokėjot skambinkit ir atvykit iki 20 h paimti  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 07, 16:53)
evvva musu ten perka  smile.gif

QUOTE(Alexia @ 2021 01 07, 17:05)
o neatsakė, kad didinti. Bent jau kur su raidėmis tai man užtektų S, nors esu amerikietiškas M 6-8.
nors sukneles dar negavau irgi M laukiu

QUOTE(boruzhe @ 2021 01 07, 17:05)
Yra dvi linijos mirksiukas.gif
Karl Lagerfeld - atitinka dydžiai.
O Karl Lagerfeld Paris - didinti. Bent jau man visi tokie pasitaikė.

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti