Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Turiu Landsend tokias kelnes 12 dydzio navy spalvos 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2021 01 08, 20:02)
Turiu Landsend tokias kelnes 12 dydzio navy spalvos 4u.gif

Parašiau ax.gif
Atsakyti
Gal kas parduodat husky skyriaus kelnes 14-16dydžio?

Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 01 08, 16:37)
jei paėmėte ačiū, jei dar ne, tai rytoj šiaip ar taip į centrą reikės važiuoti

Nepaėmiau ax.gif , išvažiavau ansčiau į miestą
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2021 01 08, 15:26)
Carlin, o kiek Jūsų pėda cm ir kokį dydį ėmėt? Pasimatuoti dabar be šansų, ir man dėl tos pačios priežasties prisireikė...subjuro oras ir reikia čia ir dabar  biggrin.gif

23,5, perku paprastai 6.5, šiuos ėmiau 37. Su paprasta kojine viskas puikiai, bet su sportinėmis, kur būna paminkštinimai, jau apie 10 km pradeda spaust. Tai gal net ir didesnius reikėjo imti, bet gal būtų klapsėję.

QUOTE(oziarage avinuke @ 2021 01 08, 16:26)
<p>JMD jūs čia apie mane parašėte ! Dar pridėčiau D.Montvyda,69 danguje gražuoles ir Bunke... net nevalingai ieškau išjungti kanala ar garsa mašinoje protest.gif </p>

Čia kaip mano vyras Skaivą išgirdęs biggrin.gif

QUOTE(regal @ 2021 01 08, 17:01)
o tai per  kiek laiko nueina 100 km  blink.gif ? 30km dar suprantu, nors vakare bent jau man tai kojos dega, gal reikia priprasti ax.gif , o gal ir amžius jau ne tas  biggrin.gif

100 neriba, būna kelias paras eina, pailsi vos, numiega ir vėl eina, ten gal 150 koks gaunasi biggrin.gif Per kiek laiko tiksliai nežinau, bet nuo ankstaus ryto iki sutemų biggrin.gif aš su dviračiu galiu tiek važiuot, bet eiti tiek ne man biggrin.gif per daug nuobodu.
Atsakyti
O aš negaliu nei klausyt, nei matyt tų...krepšininkų dvynių, nu negaliu, organiškai, net nežinau jų balsų tono, nes iškart perjungiu, užtildau rolleyes.gif tongue.gif.

O apie vaikščiojimą, kas nors atidirbtų už mane tas 8-10 valandų, ir atlyginimą man paliktų, eičiau ir eičiau, kad ir į tą Compostella ar kokią tą Madonna ax.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 08 sausio 2021 - 19:45
Regal, gal apie jegelaviciute kalbi, nes jurgeleviciute nelabai etery rodos arba aš jos nepastebiu
Atsakyti
Aš irgi ieškau 14 dydžio kelnių (sniego), 160-165 jaunuoliui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2021 01 08, 19:42)
O aš negaliu nei klausyt, nei matyt tų...krepšininkų dvynių, nu negaliu, organiškai, net nežinau jų balsų tono, nes iškart perjungiu, užtildau rolleyes.gif  tongue.gif.

Oj šitie tai geruliai biggrin.gif man labai patinka!

QUOTE(manouche @ 2021 01 08, 19:42)

O apie vaikščiojimą, kas nors atidirbtų už mane tas 8-10 valandų, ir atlyginimą man paliktų, eičiau ir eičiau, kad ir į tą Compostella ar kokią tą Madonna ax.gif.

Camino de Santiago? Ten nebent su gera kompanija ir daug vyno einčiau biggrin.gif o į Madonna di Campiglio tai dabar žiauriai norėčiau paslidinėt! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 01 08, 20:33)

100 neriba, būna kelias paras eina, pailsi vos, numiega ir vėl eina, ten gal 150 koks gaunasi biggrin.gif Per kiek laiko tiksliai nežinau, bet nuo ankstaus ryto iki sutemų biggrin.gif aš su dviračiu galiu tiek važiuot, bet eiti tiek ne man biggrin.gif per daug nuobodu.

Mano brangusis prieš 4 metus man siurprizą padarė, iš Kauno su dvirka atvarė į Šventają, per lietų, prieš vėją per 16 val. 🤪 Dieną skambinau, sakau: ką veiki? sako: rūsį tvarkau, padusdamas 😃 O 23 val skambutis į duris, stovi gražuolis prasižergęs su dvirka 🤣

QUOTE(manouche @ 2021 01 08, 20:42)

Davai varom, aš jau keli metai audžiu mintį į piligriminę 😉

Palik tą atlyginimą, Suharikų pasiimsim, o vistiek kas priglaus, vyno inpils bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 08 sausio 2021 - 20:03
į madonna slidinėti ir aš norėčiau, kurortas kuris man labiausia patiko, vis įsijungiu webcam pasižiūriu ne vieną kurortą ir verkt norisi
Atsakyti
Carlin, kažkada klausei apie natūralią kosmetiką, tai draugė iš čia man atsiunčia. Labai geri lip balm
https://www.islandth...tions/lip-carep
Atsakyti