Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(sollo @ 2021 01 08, 20:59)
Mano brangusis prieš 4 metus man siurprizą padarė,  iš Kauno su dvirka atvarė į Šventają, per lietų, prieš vėją per 16 val. 🤪 Dieną skambinau, sakau: ką veiki? sako: rūsį tvarkau, padusdamas 😃 O 23 val skambutis į duris, stovi gražuolis prasižergęs su dvirka 🤣

Čia Meilė stebuklus daro wub.gif Labai skaniai susiskaitė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2021 01 08, 20:54)
o į Madonna di Campiglio tai dabar žiauriai norėčiau paslidinėt! biggrin.gif

as ir i Madonna jungciaus clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 08 sausio 2021 - 20:12
QUOTE(sollo @ 2021 01 08, 20:09)
Carlin, kažkada klausei apie natūralią kosmetiką, tai draugė iš čia man atsiunčia. Labai geri lip balm
https://www.islandth...tions/lip-carep

Ačiū 4u.gif kokie faini lūpų balzamai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 08, 18:42)
Regal, gal apie jegelaviciute kalbi, nes jurgeleviciute nelabai etery rodos arba aš jos nepastebiu

ai, taip taip, net pavarde man jos uzkliuva, Agnė J, ohmy.gif
Atsakyti
Merginos,

junkitės - J crew kai kuriems kašmyrams nuolaidas paleido:

https://www.jcrew.co..._...1&Nrpp=1000
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2021 01 08, 18:59)

Mano brangusis prieš 4 metus man siurprizą padarė,  iš Kauno su dvirka atvarė į Šventają, per lietų, prieš vėją per 16 val. 🤪 Dieną skambinau, sakau: ką veiki? sako: rūsį tvarkau, padusdamas 😃 O 23 val skambutis į duris, stovi gražuolis prasižergęs su dvirka 🤣

wub.gif Įsivaizduoju, koks buvo siurprizas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 01 08, 21:26)
ai, taip taip, net pavarde man jos uzkliuva, Agnė J,  ohmy.gif

man nuo sitos irgi atmetimo reakcija, dukra ja instagrame seka, dejosi kazkada video ,kaip jos randai gyja po eilines grozio peiliu operacijos , sakau : " man sitos duros man geriau nerodyk", tai dukra sake, mama, tu jai gal pavydi.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 01 08, 20:54)
Oj šitie tai geruliai biggrin.gif man labai patinka!
Camino de Santiago? Ten nebent su gera kompanija ir daug vyno einčiau biggrin.gif o į Madonna di Campiglio tai dabar žiauriai norėčiau paslidinėt! biggrin.gif

Tau kelio raiščiai vėl nusibodo?

Papildyta:
QUOTE(sollo @ 2021 01 08, 20:59)

Davai varom, aš jau keli metai audžiu mintį į piligriminę 😉

Palik tą atlyginimą, Suharikų pasiimsim, o vistiek kas priglaus, vyno inpils  bigsmile.gif

Ir aš noriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2021 01 08, 16:37)
As tai tipo pirkau sau  biggrin.gif bet per ilgos  ir man aptemptos. O jos turi buti laisvos. .

As saviskiui perku metai is metu kai nupigina, man jos nerealios. Liemuo reguliuojasi superines.  Kol kas 12 dydi perku. Tai iki 16 dar pora metu gal..

Jetau, tai kokio lieknumo reik būt? biggrin.gif
Va mano vaiks su 16 dydžiu. Nepasakyčiau, kad jam jos būtų bais plačios

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 08 sausio 2021 - 20:52
QUOTE(Carlin @ 2021 01 08, 19:54)
Camino de Santiago? Ten nebent su gera kompanija ir daug vyno einčiau biggrin.gif

Dukra kai ėjo ,sakė labai skirtinga liaudis eina biggrin.gif Buvo ir kompanijų,ir daug vyno biggrin.gif Maniškė tai viena ėjo smile.gif
QUOTE(sollo @ 2021 01 08, 19:59)
Mano brangusis prieš 4 metus man siurprizą padarė,  iš Kauno su dvirka atvarė į Šventają,

Dukra šią vasarą iš Kauno į Telšius parmynė smile.gif
Papildyta:
https://www.shoes.co...roof-mid/145896 55.97
Atsakyti
Pračiiuožus aš Madonną pračekinimui, labai labai faina, erdvės ten kokios wub.gif. Nors ir Cortina D’Ampezo ne ką blogiau... ech, papyliau aš čia druskos unsure.gif. Labai pasiilgau kalnų wub.gif. Bet tiktų ir Santjago kelias, su kelių palačiokių ramia kompanija wub.gif.
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2021 01 08, 21:11)
Čia Meilė stebuklus daro  wub.gif  Labai skaniai susiskaitė  biggrin.gif
Papildyta:
as ir i Madonna  jungciaus  clap.gif

Meilė dvirkai, riedučiams, pačiūžoms, varo negailėdamas savęs 🤪

QUOTE(regal @ 2021 01 08, 21:29)
wub.gif Įsivaizduoju, koks buvo siurprizas wub.gif

oi, gaunu iš jo aš tų siurprizų 🤣 Čia anksčiau reikėjo iš Kauno atsivežt sūnui paauglišką dviratį, tai jo kolega turejo iki Klaipedos atvežt, sakau tegu paskambina atvažiuosiu pasiimt, laukiu laukiu, nesulaukiau, ai galvoju nebevežė, apie 24val skambutis į duris, stovi gražuolis sulinkęs, o rankoj vaikiška dvirkos sėdynė 🤣 Padare siurprizą, atvažiavo pats su kolega iki Klaipedos, atvežė dviratį, nenorejo manęs trukdyt sakė ir pats atmynė nuo Klp iki Šventosios su paauglišku dviračiu būdamas ~190 ūgio 🤣 Jam patinka tokie iššūkiai, o man tai nervų kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
Dedu NORDSTROMRACK, galima jungtis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 08 sausio 2021 - 21:33