Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(regal @ 2021 01 11, 18:03)
Koks grožis  wub.gif Na o dėl kasymosi, gali būti ir netinkamas maistas, na bet turite apsilankyti pas veterinarą, nes su įvairiais bandymais tik dar daugiau bėdų galima pasidaryti.
O šiaip įdomu, o veisėja nieko nepastebėjo, neminėjo dėl kasymosi, nes kažkaip keista, kad tik prsivežus kiltų tokios problemos. blink.gif

Sake, kad kasosi, bet kaip galima priezasti ivardino, kad nemaudyti suniukui. Bet man jau tada buvo aisku, kad priezastis ne ta...
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2021 01 11, 18:01)
Sake, kad kasosi, bet kaip galima priezasti ivardino, kad nemaudyti suniukui. Bet man jau tada buvo aisku, kad priezastis ne ta...

Linkiu kuo greičiau surasti priežastį ir panaikinti pasekmes, na ir visgi šuniuko suteikiamas džiaugsmas ir meilė atperka visus rūpesčius 4u.gif
Atsakyti
[quote=rapoja,2021 01 11, 17:13]
Va koks grožis wub.gif Vet gydytojas žinoma pasakys ką naudot,bet va šitie geriami lašai lb neblogi kailiui https://www.vet1.lt/...unims-ir-katems .Šampūnas https://www.keturkoj...ampunas-250-ml- .
Linkiu,kad kuo greičiau susitvarkytų mirksiukas.gif

Nuo erkių nebuvo sulašinta?Nuo to gali ilgokai kasytis.Zyrtekso suduot galima ,jei labai kasosi.Tik dozių tai nežinau,pagal svorį...

Bet gal su vet geriau pasitarsi dėl visko 4u.gif biggrin.gif ...
[/quote

Aciu labai wub.gif Nezinau nuo ko sulasinom, ten gal universalus, bet nuo tu poodiniu erkuciu, tai kiek skaitau leidziami vaistai 2 savaites unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2021 01 11, 16:09)
Sveikos, gal galetumete Kauno rekomenduoti veterinarijos gydytoja  4u.gif  Ilga laika neturejom
augintinio, dabar uzsiturejom, reik konsultacijos, nezinau, kur kreiptis  unsure.gif

RUMINAvet. Siaip visi gydytojai geri.Kiekvienas gyd specializuojasi kazkur. Ernesta labai sauni gydytoja
Atsakyti
Netiko striukė dukterėčiai, gal ką sudomins dydis M, juoda, 100 eurų.
https://www.nordstro...CvYFqd-hRWOfFFo
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypass: 11 sausio 2021 - 19:27
https://www.saksoff5...761_color=BLACK
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2021 01 11, 20:01)

Gražuolis wub.gif
Gali būt poodinės erkutės, dažnai iš veislynų būna, bet tą greit vetas nustatys. Jei ausis kasosi tai ausų erkutės gali būt. Bet dažnai ir maistas netinkamas tam įtakos turi.
Apžiūrekit gerai visą kūnelį, dažnai ir parazitų pasitaiko paimant iš veislyno. Labiausiai paausius, pažastis ir sėdimają 😉
Atsakyti
Jcrew. Dydis S į didesnę pusę, kaina 11 eur (+siuntimas).
Pirkau du dydžius, sau pasilikau tinkantį. Medžiaga labai maloni, o modelis su cinkeliu.

vartotojo įkelta nuotrauka

Dėkoju Eglei už saugias ir tikslias dalybas, komandai už pagautus grožius 😍
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2021 01 11, 19:34)
Gražuolis  wub.gif
Gali būt poodinės erkutės, dažnai iš veislynų būna, bet tą greit vetas nustatys. Jei ausis kasosi tai ausų erkutės gali būt. Bet dažnai ir maistas netinkamas tam įtakos turi.
Apžiūrekit gerai visą kūnelį, dažnai ir parazitų pasitaiko paimant iš veislyno. Labiausiai paausius, pažastis ir sėdimają 😉

Aciu 4u.gif

Ne, parazitu neturi. Ausu nesikaso, pagrinde kojytes, viena sona ir slauni 4u.gif
Atsakyti

Pirkom is veislyno. Vos parsivezus pamaciau, kad labai daug kasosi, net kailiuka issikases. Veiseja patare ismayduti, nes galbut priezastis, kad nemaudytas, ismaudem, istepem kuo imanoma, bet niekas nepadejo. Bijau, kad nebutu poodine erkute, nes lauktu ilgas gydymas. Neatmentu ir alergijos tikimybes.

f2d6830b6988f45751025d8039290d0855.jpeg

Mažutis gražuoliukas. Noriu šuniuko  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2021 01 11, 20:44)
Aciu  4u.gif

Ne, parazitu neturi.  Ausu nesikaso, pagrinde kojytes, viena sona ir slauni  4u.gif

Labai pasaugokit, kad nenusidraskytų iki žaizdelių 4u.gif
Jei alergija prireiks kantrybės 🙏 Kur Rapoja įdejo tą šampūną naudokit tik nežinau ar pupiams tinka. Na ir maistą reiks turbūt keist. Aš, kad ir kaip priešinaus tam, nes 11 metų ėdė super premium maistą, bet senatvėj atsirado visokių bėdelių tai Z/D Hills alergiukams mano 13-metis senjoras bedantis dabar vartoja rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 11 sausio 2021 - 20:19
Pupiams tas šampūnas tinka smile.gif

Šiaip tai mane nustebino Sollo pastebėjimas,kad iš veislynų dažnai gaunami šuniukai su erkėmis ar parazitais unsure.gif Na taip ir veislynus reikia rinktis atsakingai,visko matyt pasitaiko unsure.gif Aš tai žinau ,kad bet kada galiu kreiptis konsultuotis ar pagalbos pas savo mažio ciuckio veisėją,dabar ar kažkada ,nesvarbu už kiek metų wub.gif biggrin.gif
Dičkio veisėjai irgi labai atsakingi,faini žmonės.Tik jau nebeiškyla klausimų,kai šuniui 8 metai smile.gif
Drąsiai rekomenduočiau abu veislynus.

braskee84,kai sužinosi diagnozę-papasakok ir mums,įdomu ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 11 sausio 2021 - 20:42