Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(sollo @ 2021 01 11, 20:17)
Labai pasaugokit, kad nenusidraskytų iki žaizdelių  4u.gif
Jei alergija prireiks kantrybės 🙏 Kur Rapoja įdejo tą šampūną naudokit tik nežinau ar pupiams tinka. Na ir maistą reiks turbūt keist. Aš, kad ir kaip priešinaus tam, nes 11 metų ėdė super premium maistą, bet senatvėj atsirado visokių bėdelių tai Z/D Hills alergiukams mano 13-metis senjoras bedantis dabar vartoja  rolleyes.gif

Labai aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskee84: 11 sausio 2021 - 20:42
Parduodu netikusį paltuka
S dydis, dydį atitiktinka, kaina 75 eur.
vartotojo įkelta nuotrauka[/URL]
https://www.nordstro...503?color=BLACK
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 01 11, 20:38)
Pupiams tas šampūnas tinka  smile.gif

Šiaip tai mane nustebino Sollo pastebėjimas,kad iš veislynų dažnai gaunami šuniukai su erkėmis ar parazitais  unsure.gif
Drąsiai rekomenduočiau abu veislynus.

Aš irgi jau taip tikėčiausi, kad jei perku iš veislyno už 1000 eurų, tai tikrai bus ir prižiūrėti šuniukai, ir be ligų, ir bėdų po savaitės, kažkaip net šokas, sakyčiau...
Atsakyti
Dar turiu,mažinu kainą - 75 € ,nauja smile.gif
Andrew Marc Aubrey Genuine Coyote Fur Trim Puffer Coat
XL dydis (tiks nešiojančiai L)
Striukė su natūraliu kailiu wub.gif
Fill: 60% down, 40% waterfowl feathers
Fur trim: genuine coyote fur (origin: USA)
https://www.nordstro...oat?color=BLACK
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2021 01 11, 18:34)
Gražuolis  wub.gif
Gali būt poodinės erkutės, dažnai iš veislynų būna, bet tą greit vetas nustatys. Jei ausis kasosi tai ausų erkutės gali būt. Bet dažnai ir maistas netinkamas tam įtakos turi.
Apžiūrekit gerai visą kūnelį, dažnai ir parazitų pasitaiko paimant iš veislyno. Labiausiai paausius, pažastis ir sėdimają 😉

bet tai kokie veislynai turi būti, kad nusipirkus mažiuką šuniuką tiek parazitų jau gali turėti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 01 11, 20:38)
Aš tai žinau ,kad bet kada galiu kreiptis konsultuotis ar pagalbos pas savo mažio ciuckio veisėją,dabar ar kažkada ,nesvarbu už kiek metų  wub.gif  biggrin.gif

Visiškai sutinku! Mano katinui 13 metų, aš vis dar jo veisėjai rašau, jei kažkokių klausimų kyla, mielai pakonsultuoja.
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2021 01 11, 19:17)
Labai pasaugokit, kad nenusidraskytų iki žaizdelių  4u.gif
Jei alergija prireiks kantrybės 🙏 Kur Rapoja įdejo tą šampūną naudokit tik nežinau ar pupiams tinka. Na ir maistą reiks turbūt keist. Aš, kad ir kaip priešinaus tam, nes 11 metų ėdė super premium maistą, bet senatvėj atsirado visokių bėdelių tai Z/D Hills alergiukams mano 13-metis senjoras bedantis dabar vartoja  rolleyes.gif

mes turėjom šarpėjų, tai visus 12 metų hills'u maitinom, nes veisėjai juo pradėjo maitinti, jis tiko,tai mes ir neeksperimentavom, tik skonius keisdavom, kad neatsibostų vienas. Kol jaunas buvo, duodavom dar ir maisto nuo savo stalo, bet į senatvę perėjom jau tik prie sauso maisto, jis subalansuotas, jokių papildų/vitaminų neduodavom, kailis buvo gražus net ir senatvėje, niekas nepagalvodavo, kad jau jam buvo 11 metų.
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2021 01 11, 17:25)
Dainavos klinika, Pašilės gatvėje

Netoli namu musu bet atsiliepimai ne kazka is ten
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2021 01 11, 16:58)
Pirkom is veislyno. Vos parsivezus pamaciau, kad labai daug kasosi, net kailiuka issikases. Veiseja patare ismayduti, nes galbut priezastis, kad nemaudytas, ismaudem, istepem kuo imanoma, bet niekas nepadejo. Bijau, kad nebutu poodine erkute, nes lauktu ilgas gydymas. Neatmentu ir alergijos tikimybes.

vartotojo įkelta nuotrauka

Ach, tos veisejos.. Mes taip ir apsigavom.... Deja, kai kergia 2 kartus per metus, tai nėra kada atsistatyti kalems. Žiūrėkite maistą, netinka jis. Tiesiog netinka.....Nepadės nei Šampūnas, niekas.... Ir apskritai stiprybės. Meilė ir priežiūra padės jūsų sunyciui.
Atsakyti
QUOTE(mia66505 @ 2021 01 11, 21:22)
Ach, tos veisejos.. Mes taip ir apsigavom.... Deja, kai kergia 2 kartus per metus, tai nėra kada atsistatyti kalems. Žiūrėkite maistą, netinka jis. Tiesiog netinka.....Nepadės nei Šampūnas, niekas.... Ir apskritai stiprybės. Meilė ir priežiūra padės jūsų sunyciui.

Rimtai kalbat apie patikimą veislyną unsure.gif ?!Gal apie daugintojus unsure.gif ?

Tas šuniukas dar tik kelios dienos kaip naujuose namučiuose,nedarykit baisių išvadų .Dar nieks neaišku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 11 sausio 2021 - 21:27
QUOTE(rapoja @ 2021 01 11, 21:25)
Rimtai kalbat apie patikimą veislyną  unsure.gif ?!Gal apie daugintojus unsure.gif ?

Tas šuniukas dar tik kelios dienos kaip naujuose namučiuose,nedarykit baisių išvadų .Dar nieks neaišku.

Na mūsų atgyveno 11. 2 mėn. Pirkom iš veislyno, geri duomenys, alergiškila buvo viskam, nuo 2 metu vien ligos. Po to pradėjau aiškintis, kas kodėl, tai veislynai nutyli, kad geros kalės kerkiamos 2 kartus per metus. Šuniukai gimsta silpni. Įsigijom abradora, kuris be vandens negali gyventi, o yra alergiškas vandeniui, bet kokiam maistui, šampūnui, formuojasi vidiniai augliai.. Tik gera priežiūra ir meilę padėjo ilgai gyventi.
Atsakyti
oje, apie veislynus jau atskira tema, kaip MB sako: yra žmonių, bet yra ir gyvačių 😢 Mia66505 tiesą rašo 😢 Sveiko, geros vados šuniuko iš patikimo veislyno būna, kad reikia laukti keletą metų
Nekalbu jau apie daugintojus, veisėjus 😡

Papildyta:
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 01 11, 21:53)
Aš irgi jau taip tikėčiausi, kad jei perku iš veislyno už 1000 eurų, tai tikrai bus ir prižiūrėti šuniukai, ir be ligų, ir bėdų po savaitės, kažkaip net šokas, sakyčiau...

taip ir tuėtų būti, bet realybė deja kitokia 😢
Atsakyti