Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

YRA SVARKUUUUUU

https://www.jcrew.co...e=golden-brandy
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 01 12, 14:25)
https://www.puritan....in-10-mg-031364 sita, junkites tikrai nebloga kaina ir dar -20. as 1 buteliuka nusiunciau 4u.gif

Nuo 10mg ryte biski i šonus nesioja
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 01 12, 11:14)
<p>Taisau komentara nes neperskaiciau diskusijos iki galo. Kad kazka kazkam rasyti-reikia is pradziu tureti veterinaro isvada. Antras dalykas tai viena vada ir viena kale tai pakankamai jaunas veislynas, jinai tikrai turejo pastebeti poodine erkute tai jau aiskiai matosi kad veiseja nelabai ka ismano. Aplamai tokiu veislynu venkite. Veislynuose kales nera kergiamos 2 kartus per metus, tokie suniukai nebus registruojami LKD ir veislynui atims licenzija. Siaip veislynai yra rimtai reguliuojami, maniske dreba del visko kad tik neatimtu licenzijos. Ir visada skaitykite sutartis. Tam ir perkate is veislyno kad zinotumete ka perkate ir veisejas uz suniuka prisiima atsakomybe. </p>

Nuoširdžiai neįsivaizduoju ko jūsų Veisejai drebet, jei viską daro pagal reikalavimus???

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 01 12, 12:00)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72765399" data-time="1610444363">
<div>
<p>Speju basenji vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>tai ju kaina pasaulio rinkoje yra nuo 1800 iki 4500 doleriu ir daugiau. Tai sakyciau viena brangesniu veisliu rinkoje.Lietuvoje veislyna zinau viena Aliuzija, esu macius suniukus parodose.</p>

Kalbant apie cvergsnaucerius (kitais nelabai domiuosi) Ne paslaptis, kad didelė dalis puikių veislės atstovų lieka pas veisejus arba iškeliauja į užsienį. Kurie lieka LT ir jiems ieškoma šeimininkų gaun sutartis su įsipareigojimais ar bendrasavininkyste. Bet visumoj nedrįsčiau teigti, kad ta braškės šuns veiseja kažkoks blogis kuri pirmą vada turi, tai neparodo, kad šuo nebus per kategorijos. Visko būna, reikia kalbėti ir aiškintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 12 sausio 2021 - 14:20
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 12, 14:58)
Nuo 10mg ryte biski i šonus nesioja

tai duosiu pradziai puse 4u.gif otada matysim kaip ji veikia, nes kale 4 kapsules kur po 1 mg, nieko neveike tie 4 jo unsure.gif aisku LT pirkti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 12 sausio 2021 - 14:21
QUOTE(kriisti @ 2021 01 12, 14:18)
tai duosiu pradziai puse 4u.gif

Pati geriau, kelis kart, nieko nenešioja nei manęs nei vyro. Realiai suveikė tik pati pirmąjį vartojimo kartą, po jo gali saujom ryt-0linis efektas 😁
Atsakyti

Todel kad toks zmogaus tipas del visko labai stresuoti  :) ir dirba ne viena desimti metu, viska daro pagal reikalavimus bet visko buna. As pati turiu patina kuri kergiame tai patikekit, net dirbtiniam apsavinime esu dalyvavus, visko buna o jei dar jautresnis esi, tai ir stresuoja. Bet ji is to gyvena, jai cia ne hobis tidel veislyno vardas jai yra labai svarbus nes didelis idirbis. Ir aisku visko buna bet su poodinem erkem kazi ar rimtas veislynas leistu sau sunis pardavineti, visko girdejus bet ne to  :unsure:

Nuoširdžiai neįsivaizduoju ko jūsų Veisejai drebet, jei viską daro pagal reikalavimus???

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 12 sausio 2021 - 14:37
QUOTE(spygliz @ 2021 01 12, 15:21)
Pati geriau, kelis kart, nieko nenešioja nei manęs nei vyro. Realiai suveikė tik pati pirmąjį vartojimo kartą, po jo gali saujom ryt-0linis efektas 😁

o tai ka vartojat, kad miegotumet, nes nu nuo tos įtampos jo majo....jau net dermatintiniai 2 plemai pas vyra ant nugaros atsirado verysad.gif(
Atsakyti

o tai ka vartojat, kad miegotumet, nes nu nuo tos įtampos jo majo....jau net dermatintiniai 2 plemai pas vyra ant nugaros atsirado verysad.gif(

pabusiu gal nepopuliari bet jusu vyrui patarciau meditacija, galima derint su vaistais. Mano draugui padejo kvepavimo pratimai, man meditacija. Pageriu kartais ir melatonina, plius dar sportinis kruvis, pries miega iseiti bent valandele pasivaiscioti labai teigiamai veikia organizma ir miega.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 12 sausio 2021 - 14:41

pabusiu gal nepopuliari bet jusu vyrui patarciau meditacija, galima derint su vaistais. Mano draugui padejo kvepavimo pratimai, man meditacija. Pageriu kartais ir melatonina, plius dar sportinis kruvis, pries miega iseiti bent valandele pasivaiscioti labai teigiamai veikia organizma ir miega.

vaistus turiu omeny melatonina. 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 01 12, 15:40)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kriisti" data-cid="72765497" data-time="1610454946">
<div>
<p>o tai ka vartojat, kad miegotumet, nes nu nuo tos įtampos jo majo....jau net dermatintiniai 2 plemai pas vyra ant nugaros atsirado vartotojo įkelta nuotrauka(</p>
</div>
</blockquote>
<p>pabusiu gal nepopuliari bet jusu vyrui patarciau meditacija, galima derint su vaistais. Mano draugui padejo kvepavimo pratimai, man meditacija. Pageriu kartais ir melatonina, plius dar sportinis kruvis, pries miega iseiti bent valandele pasivaiscioti labai teigiamai veikia organizma ir miega.</p>

nežinau kada jis priberes tokiam reikalui, nes nelabai pripazista, jam vaiksciojimas padedavo, bet dabar kai salta nelabai eina.....
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 01 12, 14:35)

kaip suprantu, streso šaltinio neįmanoma pašalinti, bet ar daro kažką, kad labiau atsipalaiduot? Tarkim pasivaikščiojimai prieš miegą, fizinis krūvis, knygų skaitymas ir pan.

Aš irgi iškart blogai pradedu miegot, jei koks stresas darbe. Bet tada stengiuosi dar prieš miegą atsijungti. Ilgi pasivaikščiojimai, knygų skaitymas, jokio telefono prieš miegą.

nes vien vaistais ilgalaikio sprendimo nebus.
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2021 01 12, 14:13)

Kalbant apie cvergsnaucerius (kitais nelabai domiuosi)

noriu ir aš vėl šuns unsure.gif tik nežinau kokio unsure.gif žiūrim tas veisles su vaikais ir neišsirenkam biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas turi sniego kelnes tvirtesniam vyrukui, liemuo 96 cm, tamsios spalvos, juodos idealiausia, tinka ir devetos ugis apie 160 cm. White siera L dydis tai sakant klynas issirezes ir jau taip aptemptas ciut uzsega jas :((( o ant kalnu nori.
Atsakyti