QUOTE(regal @ 2021 01 12, 15:20)
aš irgi noriu, bet mano vyras dar nepasirašo, jau pratinu jį prie tos minties (matyt dar širdgėla kankina dėl buvusio šuniuko). Bet dabar jei imtume, imtume nedidelį šuniuką ir gal net mišrūną, kad ilgiau gyventų ir kad kartu galėtume pasiimti, kur nors keliaujant bent Lietuvoje.
mano vyras irgi nepasirašo. Bet pas mus demokratija, trys balsai prieš vieną
aišku, aš puikiai suprantu visus rūpesčius, pati turėjau ilgus metus, parodose dalyvavau, kergiau

gražų amželį su tarptautiniu čempionu gyvenau

dabar nebenorėčiau po parodas važinėt, kažkaip užteko to, bet norėčiau veislinio. Tik nežinau kokio, atrodo vienas patinka, pasiskaitai daugiau apie veislę ir supranti, kad ne man ji. Tada pamatai kitą, vėl kažkas netinka. Gal kai subręsim visi rimtai naujam augintiniui, tada ir veislę bus lengviau išsirinkti
QUOTE(kriisti @ 2021 01 12, 15:26)
va pries miega neina jis laukan, kad ir kaip kalbinu, tagi suni turime, tai as einu viena ar su vaikais, o jis tiesiog jegu neturi kai kempine sako as.... na reikes bandyt kalbint eit....dabar nebeskaito net knygu, nuo tos itampos upas praejes, o taip vis vilkdavo namo net is bibliotekos.
O dabar pas mus kaimynai laiptineje kaip fainai sugalvojo visi atnesam knykas, viesa biblioteka ir sudedam, kas noris tas skaitos ir taip dalinames, perskaite grazinam

Jau apsidziaugiau vyras parsinese knyga pragulejo savaite net neapemem upo nera sako
čia jau blogai

būtinai reikia rasti veiklą, kuri patiktų, nes taip ir depresiją gali įsivaryt. Ne veltui sakoma, kad prie visų vaistų dar ir su galva reikia padirbėti