Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2021 01 12, 15:13)
Kalbant apie cvergsnaucerius (kitais nelabai domiuosi)

Turi barzdą? bigsmile.gif

Tai ką su tuo švarku daryt? unsure.gif Turiu Jcrew paltą švarką, kuris 4 Tall dydžio, bet marškinius kai kuriuos 8 nešioju biggrin.gif Tai kyba imt vidurkį 6?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 12, 15:21)
Pati geriau, kelis kart, nieko nenešioja nei manęs nei vyro. Realiai suveikė tik pati pirmąjį vartojimo kartą, po jo gali saujom ryt-0linis efektas 😁

o mane nešioja, šimtakilograminį kolegą irgi.
QUOTE(kriisti @ 2021 01 12, 15:35)
o tai ka vartojat, kad miegotumet, nes nu nuo tos įtampos jo majo....jau net dermatintiniai 2 plemai pas vyra ant nugaros atsirado verysad.gif(

nuo tų plėmų gali netikėtai šitas padėt, verta pabandyt https://camelia.lt/o...rsi-200-ml.html
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 01 12, 13:33)
<p>Todel kad toks zmogaus tipas del visko labai stresuoti  smile.gif ir dirba ne viena desimti metu, viska daro pagal reikalavimus bet visko buna. As pati turiu patina kuri kergiame tai patikekit, net dirbtiniam apsavinime esu dalyvavus, visko buna o jei dar jautresnis esi, tai ir stresuoja. Bet ji is to gyvena, jai cia ne hobis tidel veislyno vardas jai yra labai svarbus nes didelis idirbis. Ir aisku visko buna bet su poodinem erkem kazi ar rimtas veislynas leistu sau sunis pardavineti, visko girdejus bet ne to  unsure.gif</p>

Kazkaip per daug audru. Visi nuo kazko pradeda, zmonem pirma vada. Gal kazko nezinojo, kazko nesuziurejo, nesitikejo. Sutartyse irgi visu imanomu punktu "kas bus jei bus" nenumatysi. Bet jei zmones normalus, saziningai tuo uzsiima (o kad saziningai, tai reik labai tiketis, juk ne daugina), jei eina i kontakta ir sprendzia problema, tai ras abi puses kompromisa, ir suniuko seimininkai ji pagydys, ir veisejams bus pamoka ir tokia patirtis. Ateity gal taps labai rimtu, geru ir zinomu veislynu 4u.gif
Atsakyti
Parduodu naujas sniego kelnes white sierra L, mano manymu atitinka 36-38 dydį, mums neprireikė.
sniego kelnes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuoge: 12 sausio 2021 - 15:22
QUOTE(Carlin @ 2021 01 12, 13:50)
kaip suprantu, streso šaltinio neįmanoma pašalinti, bet ar daro kažką, kad labiau atsipalaiduot? Tarkim pasivaikščiojimai prieš miegą, fizinis krūvis, knygų skaitymas ir pan.

Aš irgi iškart blogai pradedu miegot, jei koks stresas darbe. Bet tada stengiuosi dar prieš miegą atsijungti. Ilgi pasivaikščiojimai, knygų skaitymas, jokio telefono prieš miegą.

nes vien vaistais ilgalaikio sprendimo nebus.
Papildyta:
noriu ir aš vėl šuns  unsure.gif  tik nežinau kokio  unsure.gif  žiūrim tas veisles su vaikais ir neišsirenkam  biggrin.gif

aš irgi noriu, bet mano vyras dar nepasirašo, jau pratinu jį prie tos minties (matyt dar širdgėla kankina dėl buvusio šuniuko). Bet dabar jei imtume, imtume nedidelį šuniuką ir gal net mišrūną, kad ilgiau gyventų ir kad kartu galėtume pasiimti, kur nors keliaujant bent Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 12, 16:10)

nuo tų plėmų gali netikėtai šitas padėt, verta pabandyt https://camelia.lt/o...rsi-200-ml.html

4u.gif 4u.gif nes dabar vis patepu alijosiaus geliu nifyga nemacina ir niesti bele kaip unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2021 01 12, 15:50)
kaip suprantu, streso šaltinio neįmanoma pašalinti, bet ar daro kažką, kad labiau atsipalaiduot? Tarkim pasivaikščiojimai prieš miegą, fizinis krūvis, knygų skaitymas ir pan.

Aš irgi iškart blogai pradedu miegot, jei koks stresas darbe. Bet tada stengiuosi dar prieš miegą atsijungti. Ilgi pasivaikščiojimai, knygų skaitymas, jokio telefono prieš miegą.

nes vien vaistais ilgalaikio sprendimo nebus.
Papildyta:

va pries miega neina jis laukan, kad ir kaip kalbinu, tagi suni turime, tai as einu viena ar su vaikais, o jis tiesiog jegu neturi kai kempine sako as.... na reikes bandyt kalbint eit....dabar nebeskaito net knygu, nuo tos itampos upas praejes, o taip vis vilkdavo namo net is bibliotekos.

O dabar pas mus kaimynai laiptineje kaip fainai sugalvojo visi atnesam knykas, viesa biblioteka ir sudedam, kas noris tas skaitos ir taip dalinames, perskaite grazinam 4u.gif Jau apsidziaugiau vyras parsinese knyga pragulejo savaite net neapemem upo nera sako
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 12, 14:51)

O 90 kaina gera?
už kiek pirkai? 4u.gif
Atsakyti

sunku kazka patarti. Mano draugas susieme kai pradejo streikuoti sirdis ir suprato kad tokiais tempais ir 40ties nesulauks. Dziaugiuosi nes vasara palaidojom savo kolega kokiu 38 metu kuriam taip ir sustojo sirdis, darbe susitikime. 

nežinau kada jis priberes tokiam reikalui, nes nelabai pripazista, jam vaiksciojimas padedavo, bet dabar kai salta nelabai eina.....su

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 01 12, 13:35)
o tai ka vartojat, kad miegotumet, nes nu nuo tos įtampos jo majo....jau net dermatintiniai 2 plemai pas vyra ant nugaros atsirado verysad.gif(

Aš irgi nemiegu, blūdiju, akys stulpu, jau gal pusę metų, plėmai irgi atsirado.🤔
Padeda tik savaitgalį vynas.
Svarbiausia kad nėr dėl ko nervuotis, ramu, viskas gerai, nesuprantu kodėl?
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 01 12, 16:30)
<p>sunku kazka patarti. Mano draugas susieme kai pradejo streikuoti sirdis ir suprato kad tokiais tempais ir 40ties nesulauks. Dziaugiuosi nes vasara palaidojom savo kolega kokiu 38 metu kuriam taip ir sustojo sirdis, darbe susitikime. </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kriisti" data-cid="72765506" data-time="1610455554">
<div>
<p>nežinau kada jis priberes tokiam reikalui, nes nelabai pripazista, jam vaiksciojimas padedavo, bet dabar kai salta nelabai eina.....su</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

tai va jis jau pilnas 40-metis biggrin.gif 4u.gif tai ir sako į senatvę bludyt pradėjau, reikės tyst bandyt į lauką reikės kiek įmanoma 4u.gif Jis man sako is kur pas tave tiek energijos biggrin.gif duok man biski 4u.gif o tik meteliais jaunesne, as va ryte vaikam ir šilto padarau palieku, nes abu nuotoliniam sedi namie....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 12 sausio 2021 - 15:37
QUOTE(regal @ 2021 01 12, 15:20)
aš irgi noriu, bet mano vyras dar nepasirašo, jau pratinu jį prie tos minties (matyt dar širdgėla kankina dėl buvusio šuniuko). Bet dabar jei imtume, imtume nedidelį šuniuką  ir gal net mišrūną, kad ilgiau gyventų ir kad kartu galėtume pasiimti, kur nors keliaujant bent Lietuvoje.

mano vyras irgi nepasirašo. Bet pas mus demokratija, trys balsai prieš vieną biggrin.gif
aišku, aš puikiai suprantu visus rūpesčius, pati turėjau ilgus metus, parodose dalyvavau, kergiau biggrin.gif gražų amželį su tarptautiniu čempionu gyvenau smile.gif dabar nebenorėčiau po parodas važinėt, kažkaip užteko to, bet norėčiau veislinio. Tik nežinau kokio, atrodo vienas patinka, pasiskaitai daugiau apie veislę ir supranti, kad ne man ji. Tada pamatai kitą, vėl kažkas netinka. Gal kai subręsim visi rimtai naujam augintiniui, tada ir veislę bus lengviau išsirinkti unsure.gif

QUOTE(kriisti @ 2021 01 12, 15:26)
va pries miega neina jis laukan, kad ir kaip kalbinu, tagi suni turime, tai as einu viena ar su vaikais, o jis tiesiog jegu neturi kai kempine sako as.... na reikes bandyt kalbint eit....dabar nebeskaito net knygu, nuo tos itampos upas praejes, o taip vis vilkdavo namo net is bibliotekos.

O dabar pas mus kaimynai laiptineje kaip fainai sugalvojo visi atnesam knykas, viesa biblioteka ir sudedam, kas noris tas skaitos ir taip dalinames, perskaite grazinam 4u.gif  Jau apsidziaugiau vyras parsinese knyga pragulejo savaite net neapemem upo nera sako
unsure.gif

čia jau blogai unsure.gif būtinai reikia rasti veiklą, kuri patiktų, nes taip ir depresiją gali įsivaryt. Ne veltui sakoma, kad prie visų vaistų dar ir su galva reikia padirbėti unsure.gif

Atsakyti
https://www.nike.com/ gal yra koks kodas?
Atsakyti