Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

VS truksta 2$ iki free ship
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2019 02 10, 17:52)
Mergaitės, kokio dydžio ėmėte pirštines? Aš norėjau jų 10-metei dukrai , bet dėl dydžio neapsisprendžiau, tad taip ir liko nenupirktos.

Aš beveik 10-metei paėmiau M leopardines. Dar negavau, bet tiuosi tiks, nes rankytės smulkios ax.gif

QUOTE(sollo @ 2019 02 10, 19:04)
kažkada liaupsinot čia Sunshinus tai nulekiau aerouoste paniuxint, tai viau 🤮 rolleyes.gif

Aš mėginuką papirkau, bet taip ir nesuprantu, patinka man jie, ar ne biggrin.gif
Šiandienai mano mylimiusi TF BlackOrchid wub.gif Turiu ir TF VelvetOrchid, bet ne taip jie mane veža. Mamai iš viso jie pelėsiu atsiduoda biggrin.gif
Gal kažkas galite ką nors parekomenduoti panašius į TF BO, bet kažkuo kitokius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2019 02 10, 21:05)
Aš beveik 10-metei paėmiau M leopardines. Dar negavau, bet tiuosi tiks, nes rankytės smulkios  ax.gif
Aš mėginuką papirkau, bet taip ir nesuprantu, patinka man jie, ar ne  biggrin.gif
Šiandienai mano mylimiusi TF BlackOrchid  wub.gif Turiu ir TF VelvetOrchid, bet ne taip jie mane veža. Mamai iš viso jie pelėsiu atsiduoda  biggrin.gif
Gal kažkas galite ką nors parekomenduoti panašius į TF BO, bet kažkuo kitokius  ax.gif

Man bloga nuo BO. O kažkada mylėjau baisiai. Paaragaukit šituos , jie labai panašūs į BO
https://www.fragrant...-Oud-13045.html
Atsakyti

Merginos, o Klaipėda, siuntą gavo? :) visos tik džiaugias ir aš noriu :D

Atsakyti
QUOTE(Kristi05 @ 2019 02 10, 22:17)
<p>Merginos, o Klaipėda, siuntą gavo? smile.gif visos tik džiaugias ir aš noriu biggrin.gif</p><p></p>

QUOTE(Ingredd @ 2019 02 09, 17:58)
Klaipeda gavo 531 dezute, ryt surasysiu laiskelius kas dar negavot..;) kam skubu skambinkites
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2019 02 10, 18:12)
vartotojo įkelta nuotrauka

perlleidziam 12 dydi 59eurai, sau pasilikom kita 4u.gif

kaip šita striukytė natūroje? Ar verta dėmesio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 02 10, 21:15)
Man bloga nuo BO. O kažkada mylėjau baisiai. Paaragaukit šituos , jie labai panašūs į BO
https://www.fragrant...-Oud-13045.html

Ačiū, pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
Primenu, kad LORD uzsakymus siusti su nuorodomis, nes is krepsio prekes neatsidaro
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 10 vasario 2019 - 22:18
QUOTE(linamog @ 2019 02 10, 23:05)
Primenu, kad LORD uzsakymus siusti su nuorodomis, nes is krepsio prekes neatsidaro

Parodykit ka is ten perkat?
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.ae.com
www.macys.com
www.uniqlo.com
www.columbia.com - 20%
www.finishline.com - 15$ nuo 150$
www.uggaustralia.com - 10%
www.guessfactory.com - 20%
www.lordandtaylor.com
www.loftoutlet.com
www.anntaylorfactory.com - $20 nuo $100
www.australialuxeco.com
www.sierratraidingpost.com - 25%
www.joesnewbalanceoutlet.com - $20 nuo $175
www.usa.tommy.com - 30%
www.uniformadvantage.com
www.victoriassecret.com
www.levis.com - 25%
www.groupon.com
www.gant.com - 20%
www.talbots.com
www.drjays.com
www.yoox.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.gymboree.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.swansonsvitamins.com - 15%
www.stockngo.com
www.walgreens.com -15% Beauty
www.bhcosmetics.com - 20%
www.fragrancenet.com - 37%
www.fragranceshop.com - 30%
www.kyliecosmetics.com
www.colourpop.com - $5 nuo $35
www.timelessha.com - 40%
www.skinstore.com - 25%
www.vitacost.com - 20%
www.iherb.com

Renkame:

Crest Noticeably White Whitestrips 20 ea - po $10.83

CHI Silk Infusion - po $9.61
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 10 vasario 2019 - 23:06

Aš beveik 10-metei paėmiau M leopardines. Dar negavau, bet tiuosi tiks, nes rankytės smulkios ax.gif

Aš mėginuką papirkau, bet taip ir nesuprantu, patinka man jie, ar ne biggrin.gif
Šiandienai mano mylimiusi TF BlackOrchid wub.gifTuriu ir TF VelvetOrchid, bet ne taip jie mane veža. Mamai iš viso jie pelėsiu atsiduoda biggrin.gif
Gal kažkas galite ką nors parekomenduoti panašius į TF BO, bet kažkuo kitokius ax.gif

Àš šiandien išbandžiau TF OUD WOOD. Man patinka, tik nežinau, ar susidraugausiu. Galvoju, gal pirkti tik atomiką pradžiai  :hmm:​ 

Atsakyti