Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2019 02 11, 00:27)

CHI Silk Infusion - po $9.61
vartotojo įkelta nuotrauka
[/b][/color]

Ar sis produktas geras? Koki stebukla jis daro?
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2019 02 11, 00:09)

Iš mano patirties biggrin.gif
Iš pradžių labai geras. Plaukai glotnūs , kaip šilkas , blizgantys .
Panaudojus ilgiau labai išsausino plauką ,nebenaudoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2019 02 10, 23:09)

Turi silikonu daugiau nei silko. Nustojus naudoti silikonai issiplauna ir plaukai atrodo dar labiau pazeisti nei iki vartojimo....
Isbandyta, deja

Apie chi "silka"
Kosmetikos dnr
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Merginos patarkit siusiu narei daikta su salyga grazinti jei netiks daiktas ne 20 eur prasyti sumoketi is anksto ar veliau ? Islaidas siuntimo dengia nare
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2019 02 11, 06:25)
Merginos patarkit siusiu narei daikta su salyga grazinti jei netiks daiktas ne 20 eur prasyti sumoketi is anksto ar veliau ? Islaidas siuntimo dengia nare

Vėliau ir pėdos jos gali būt atšąlę biggrin.gif sumoka tegul viską. Reiks grąžint tuomet grąžinsit ir pinigus.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 02 11, 06:37)
Vėliau ir pėdos jos gali būt atšąlę  biggrin.gif sumoka tegul viską. Reiks grąžint tuomet grąžinsit ir pinigus.

Aciu na rytas uz vakara ptotingesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 02 11, 07:37)
Vėliau ir pėdos jos gali būt atšąlę  biggrin.gif sumoka tegul viską. Reiks grąžint tuomet grąžinsit ir pinigus.

Jo, jo būtinai biggrin.gif
Kiekvienas pagal sugedimo laipsnį lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
O as apsimiegojus skaitau ir mastau, kas ta siusiu nare... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2019 02 10, 22:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Asstule" data-cid="72349536" data-time="1549825556"><div><p>Aš beveik 10-metei paėmiau M leopardines. Dar negavau, bet tiuosi tiks, nes rankytės smulkios vartotojo įkelta nuotrauka

Aš mėginuką papirkau, bet taip ir nesuprantu, patinka man jie, ar ne vartotojo įkelta nuotrauka
Šiandienai mano mylimiusi TF BlackOrchid vartotojo įkelta nuotraukaTuriu ir TF VelvetOrchid, bet ne taip jie mane veža. Mamai iš viso jie pelėsiu atsiduoda vartotojo įkelta nuotrauka
Gal kažkas galite ką nors parekomenduoti panašius į TF BO, bet kažkuo kitokius vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Àš šiandien išbandžiau TF OUD WOOD. Man patinka, tik nežinau, ar susidraugausiu. Galvoju, gal pirkti tik atomiką pradžiai  hmm.gif </p><p></p>

As irgi sita tik neseniai isbandziau, dziaugiuos, kad tik atomika isigijau, nes man tas kvapas laikosi kokia valanda, o paskui ar as jo nejauciu, ar jis iisblesta unsure.gif Jums ilgai laikesi? nes pvz. tiziana Terenzi man atrodo stipresni kvapai, t.y. laikosi ilgiau. Ir tas pats Black orchid ilgai laikesi, bet siaip jis man is pradziu labai patiko, o paskui pradejo labai erzint smile.gif
Atsakyti

As irgi sita tik neseniai isbandziau, dziaugiuos, kad tik atomika isigijau, nes man tas kvapas laikosi kokia valanda, o paskui ar as jo nejauciu, ar jis iisblesta unsure.gifJums ilgai laikesi? nes pvz. tiziana Terenzi man atrodo stipresni kvapai, t.y. laikosi ilgiau. Ir tas pats Black orchid ilgai laikesi, bet siaip jis man is pradziu labai patiko, o paskui pradejo labai erzint smile.gif

Kol kas jaučiu nuo vakar dar tą kvapą  :wub: Jūs teisi, jis po truputį blėsta. Bet kvapas išskirtinis, kažkuri jo nata labai patinka :4u: Erzina gal tai, jog jis man atrodo vyriškas. Nežinau, ar norėčiau juo dažnai kvėpintis :hmm: Gal teko jums pirkti  kvapomanuose pasidalintus kvapus? 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2019 02 11, 07:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kripu" data-cid="72349738" data-time="1549861312"><div><p>As irgi sita tik neseniai isbandziau, dziaugiuos, kad tik atomika isigijau, nes man tas kvapas laikosi kokia valanda, o paskui ar as jo nejauciu, ar jis iisblesta vartotojo įkelta nuotraukaJums ilgai laikesi? nes pvz. tiziana Terenzi man atrodo stipresni kvapai, t.y. laikosi ilgiau. Ir tas pats Black orchid ilgai laikesi, bet siaip jis man is pradziu labai patiko, o paskui pradejo labai erzint vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>  Kol kas jaučiu nuo vakar dar tą kvapą  wub.gif Jūs teisi, jis po truputį blėsta. Bet kvapas išskirtinis, kažkuri jo nata labai patinka 4u.gif Erzina gal tai, jog jis man atrodo vyriškas. Nežinau, ar norėčiau juo dažnai kvėpintis hmm.gif Gal teko jums pirkti  kvapomanuose pasidalintus kvapus? </p>
[right][snapback]72349742[/snapback][/right]

Zinoma, teko. Ir pati pasidalinu jais..

Koki kalci pirkti 8m mergaitei?
Gaila, is Iherb nebeiseina paciai atsisiusti, nes labai sukele siuntimo kainas verysad.gif
Atsakyti