QUOTE(Gafsa @ 2021 01 14, 17:23)
Aš kažkada netyčia 100 proc alpaką nusipirkau 6pm. Prie 0 su juo visai nešalta. Prie mažiau uniqlo po apačia pasluoksniuočiau, būtų turbūt gerai. Bet man vistiek patikimiau atrodo kai pačiam palte kažkas įsluoksniuota. Jaučiu imsiu maxmarą. Sunku buvo pirmą goosę, pirmą vutonkę jamt, bet paskui kaip per sviestą
Kai -15 ir žemiau, vistiek be gooses neišeis man. Aš kaip spygliz, nebūna per šilta.
ir as ta pirkau alpaka, ..kada cia buvo gal pries 8 metus .. oi kaip gi laikas bega

... pamenu silta gera, nu ne mano modelis truksta ugio , kaip babte is kaimo apsimaturiavus , idejau i pardavima , atejo mergina gazele auksta , uzsidejo nerealiai ant jos , kaip is zurnalo virselio ... dar turejau La Canadiene ilgaaulius , uzsidejo , kaip lyg siuta ant jos , isejo apsipatenkinus, dar paskui rase , moteros darbe visos klause kur tokius gerius rado
...............
o man siltas Stefanel paltas 100 proc merino vilna, paskui Frensh Conection paltas irgi labai daug vilnos .... bet ziema kai didesnis minusas as tiek prie striukiu .