Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2021 01 14, 20:11)
Šiaip, mane nervina tas kokių nuolaidų laukimas ir ieškojimas. Radau, patiko, nusipirkau. Man gaila laiko ir energijos  biggrin.gif pusę gyvenimo gali sugaišt niekam.  Jei nebūtinas daiktas, taip, gali žaist savo malonumui. O šiaip gali 18 metų nei dydžio  nei palto nerast  biggrin.gif

tai viska gali eit ir nusipirkt, bet ka as zinau, jei yra galimybe sutaupyt ko ne... ypac kai si sezona tikrai nepirksiu nebent kitam biggrin.gif tai galiu ir sistemingi pamedziot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 14, 20:12)
mane irgi nervina, bet pasiteisina, kai ieškai sistemingai, ne aklai ir neužsiciklini. Yra skirtumas, kur 1000, kur 450.

Yra. Jei turi 10 paltų ir nori 11. Aš paprastai turiu po 1 vienos rūšiesir paskirties daiktą, išskyrus jau visokius tokius darbinius drabužius. Tai jei būč laukus kol mano juodą misticą nukainuos iki 450, tai musėt mano anūkai ir sulauks, bet jau gūsių muset kki to laiko nebebus, o aš dabar šalčiau rūrą.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 14, 21:22)
Yra. Jei turi 10 paltų ir nori 11. Aš paprastai turiu po 1 vienos rūšiesir paskirties daiktą, išskyrus jau visokius tokius darbinius drabužius. Tai jei būč laukus kol mano juodą misticą nukainuos iki 450, tai musėt mano anūkai ir sulauks, bet jau gūsių muset kki to laiko nebebus, o aš dabar šalčiau rūrą.

Man kai darbinius žalius duoda, tai susikoncentruoju į tai, kas džiugina- šiltus drabužius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 14, 20:25)
Man kai darbinius žalius duoda, tai susikoncentruoju į tai, kas džiugina- šiltus drabužius  biggrin.gif

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Bet su besmegenio 100 sluoksnių gal būtum kaip su goose 🤣
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 14, 21:22)

drinks_cheers.gif ypač jei reikia konkretaus modelio, dydžio ir spalvos.. čia ir porą metų gali gaudyti ir nepagauti su nuolaida..
O su Maxmaros paltais, tai max iki plius 5 laipsnių galiu eiti. Turiu ir alpakos, ir kašmyro. Šalta man su jais ir prie nulio jau niekaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evameda1: 14 sausio 2021 - 20:34
QUOTE(spygliz @ 2021 01 14, 21:28)
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Bet su besmegenio 100 sluoksnių gal būtum kaip su goose 🤣

Besmegenio ir vieno pakanka, kad jį kur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 14, 17:23)
Aš kažkada netyčia 100 proc alpaką nusipirkau 6pm. Prie 0 su juo visai nešalta. Prie mažiau uniqlo po apačia pasluoksniuočiau, būtų turbūt gerai. Bet man vistiek patikimiau atrodo kai pačiam palte kažkas įsluoksniuota. Jaučiu imsiu maxmarą. Sunku buvo pirmą goosę, pirmą vutonkę jamt, bet paskui kaip per sviestą  biggrin.gif

Kai -15 ir žemiau, vistiek be gooses neišeis man. Aš kaip spygliz, nebūna per šilta.

ir as ta pirkau alpaka, ..kada cia buvo gal pries 8 metus .. oi kaip gi laikas bega blink.gif ... pamenu silta gera, nu ne mano modelis truksta ugio , kaip babte is kaimo apsimaturiavus , idejau i pardavima , atejo mergina gazele auksta , uzsidejo nerealiai ant jos , kaip is zurnalo virselio ... dar turejau La Canadiene ilgaaulius , uzsidejo , kaip lyg siuta ant jos , isejo apsipatenkinus, dar paskui rase , moteros darbe visos klause kur tokius gerius rado biggrin.gif
...............
o man siltas Stefanel paltas 100 proc merino vilna, paskui Frensh Conection paltas irgi labai daug vilnos .... bet ziema kai didesnis minusas as tiek prie striukiu .
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2021 01 14, 21:31)
drinks_cheers.gif ypač jei reikia konkretaus modelio, dydžio ir spalvos.. čia ir porą metų gali gaudyti ir nepagauti su nuolaida..
O su Maxmaros paltais, tai max iki plius 5 laipsnių galiu eiti. Turiu ir alpakos, ir kašmyro. Šalta man su jais ir prie nulio jau niekaip.

Reikia senovinio sintepono įsisiūt vidun biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 14, 20:59)
tinka ir kasdienai ir iseigai biggrin.gif
yra fusion fit, nesijaudink biggrin.gif
Papildyta:
del mystikos kainos. medziojau metus, pavyko nusipirkti su 10 proc nuolaida smile.gif
mystika ne shelburnas,k kur gali tiketis nuolaidu, jei jau 10 proc yra tai jau super.. o jos brangsta stabiliai kasmet. 2013 m kainavo 700 dol.

O su 163cm ūgiu fusion fit reikia ar normalią geriau?
Papildyta:
Galėtų goosioms nuolaidą į paštą mestelt, o dabar tik reklamas gaunu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2021 01 14, 19:31)

taip, aš pvz maxmaros palto tikrai kokiius 3 metus ieškojau ir laukiua, nes norėjau klasikinio, geros sudėties palto, nes kai prasidėdavo nuolaidos, tai taip ir nelikdavo mažų dydžių, bet už tai užpernai užsipirkau, dabar jau rami.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 14, 21:35)
Reikia senovinio sintepono įsisiūt vidun  biggrin.gif

biggrin.gif esu prikaupusi paltų ir striukių įvairiems orams, tai neverta knistis su sinteponu, bet prie minuso, tai goose nepakeičiama wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2021 01 14, 19:41)
O su 163cm ūgiu fusion fit reikia ar normalią geriau?
Papildyta:
Galėtų goosioms nuolaidą į paštą mestelt, o dabar tik reklamas gaunu  rolleyes.gif

pamačius kainas, fantazija atšoko goosei smile.gif , prie minus 30 į lauką vis vien neinu, o dėl įvaizdžio pirkti -man irgi neaktualu ax.gif Geriau tą tūkstantėlį kokiai kelionei išleisti smile.gif Na bet kiekvienas turi susidėliojęs savo prioritetus, o ir "kišenė" juk ne visų vienoda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 14 sausio 2021 - 20:55