Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(regal @ 2021 01 14, 21:53)
pamačius kainas, fantazija atšoko goosei smile.gif , prie minus 30 į lauką vis vien neinu, o dėl įvaizdžio pirkti -man irgi neaktualu  ax.gif Geriau tą tūkstantėlį kokiai kelionei išleisti smile.gif Na bet kiekvienas turi susidėliojęs savo prioritetus, o ir "kišenė" juk ne visų vienoda  4u.gif

gooses yra ne apie įvaizdį, o apie patogumą; apie įvaizdį yr moncler ir panašiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 01 14, 20:53)
pamačius kainas, fantazija atšoko goosei smile.gif , prie minus 30 į lauką vis vien neinu, o dėl įvaizdžio pirkti -man irgi neaktualu  ax.gif Geriau tą tūkstantėlį kokiai kelionei išleisti smile.gif Na bet kiekvienas turi susidėliojęs savo prioritetus, o ir "kišenė" juk ne visų vienoda  4u.gif

Aš įsivaizduoju mam tos gūsės dabar visam gyvenimui užteks biggrin.gif Geriau vienas geras daikc nei piln spinta kažko.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 14, 21:06)
Aš įsivaizduoju mam tos gūsės dabar visam gyvenimui užteks  biggrin.gif  Geriau vienas geras daikc nei piln spinta kažko.

Neužteks unsure.gif maniškei 7 metai, jau baisi. Rankogaliai atspurę, spalva po valyklos nebe ta. Bet vistiek miela ji man wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 01 14, 21:10)
Neužteks  unsure.gif  maniškei 7 metai, jau baisi. Rankogaliai atspurę, spalva po valyklos nebe ta. Bet vistiek miela ji man  wub.gif

Tada nenešiu valyklon biggrin.gif
Tnf striukei 11 metų. Aš ją padedu, tada vėl ištraukiu. Tada vėl padėviu, tada vėl užknisa. Bet kad nors kas jai būtų nutikę. Nieko. Absoll. Morališkai atsipykus. Bet gera ir graži ir nematyt kad jai tiek. Tai sekm variau su ja nuo kalnų biggrin.gif nu tipo jei jau nudrošiu visai, bus negaila kam nors ir padovanot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 14 sausio 2021 - 21:16
QUOTE(JMD @ 2021 01 14, 22:12)
Tada nenešiu valyklon  biggrin.gif

Tikrai geriau plauk, valyklos jas nušiurina.
Atsakyti
Aš bišk ne į temą. O kodėl vaiko pinigai 60€ o ne 70€?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 14, 21:12)
Tada nenešiu valyklon  biggrin.gif
Tnf striukei 11 metų. Aš ją padedu, tada vėl ištraukiu. Tada vėl padėviu, tada vėl užknisa. Bet kad nors kas jai būtų nutikę. Nieko. Absoll. Morališkai atsipykus. Bet gera ir graži ir nematyt kad jai tiek. Tai sekm variau su ja nuo kalnų  biggrin.gif nu tipo jei jau nudrošiu visai, bus negaila kam nors ir padovanot  biggrin.gif

Aš sisley vieną turiu 2009 pirkta biggrin.gif irgi puiki, vis dar pravėdinu.

QUOTE(Gafsa @ 2021 01 14, 21:16)
Tikrai geriau plauk, valyklos jas nušiurina.

Taip, labai geras žodis - nušiurina. Nešiau, gal tik kartą, bet užteko verysad.gif
Atsakyti

Aš bišk ne į temą. O kodėl vaiko pinigai 60€ o ne 70€?

Nes cia uz gruodi dar :)

Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2021 01 14, 18:53)
maciau pirkot apyrankes apple watch, priminkit psl is kur. Dekui

Aš čia pirkau https://www.monoweardesign.com/
Atsakyti
niu niu...apart Gooses yra ir kitu brendu siltu striukiu ....nenuvertinkit ;)
bent jau mano turetos ...
Madison
Rudsak (si dar ir fifiska gali but ) lady.gif
Pajar , yra pigesne linja yra brangesne, abi turejus, didelio skirtumo nemaciau ,apart naturalaus kailio
Andrew Marc brangesne linija iki didelsnio minuso . ne viena turiu
paskutinis atradimas NOIZE ...kanadietiskas brendas , iki -30
...tai kad , kas iesko , tas randa, ir nereikia moketi nnnnnn zino kiek ... Kiekvienam savo rubas. Goosei man gaila kai yra alternatyvu biggrin.gif

ka tik gauta sviesiai pilka jamiau, superine.... .. aisku ir svori turi 2 kg ...bet ir Gooses tokios .
https://noize.com/pr...=32177563172929
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 14 sausio 2021 - 21:29
QUOTE(Carlin @ 2021 01 14, 22:21)
Aš sisley vieną turiu 2009 pirkta biggrin.gif irgi puiki, vis dar pravėdinu.
Taip, labai geras žodis - nušiurina. Nešiau, gal tik kartą, bet užteko verysad.gif

tik niekam nesakyk, bet mano ilgi kailiniai 23 metų senumo biggrin.gif ir normaliai biggrin.gif

QUOTE(evvva @ 2021 01 14, 22:26)
niu niu...apart Gooses yra ir kitu brendu siltu striukiu ....nenuvertinkit ;)
bent jau mano turetos ...
Madison
Rudsak (si dar ir fifiska gali but ) lady.gif
Pajar , yra pigesne linja yra brangesne, abi turejus, didelios skirtumo nemaciau apart naturalaus kailio
  Andrew Marc brangesne linija iki didelsnio minuso . ne viena turiu 
paskutinis atradimas NOIZE ...kanadietiskas brendas , iki -30
...tai kad kas iesko tas randa, ir nereikia moketi nnnnnn zino kiek ... Kiekvienam savo rubas. Goosei man gaila kai yra alternatyvu    biggrin.gif
ka tik gauta sviesiai pilka jamiau, superine.... .. aisku ir svori turi 2 kg  ...bet ir Gooses tokios .
https://noize.com/pr...=32177563172929

Andrew Marc turiu, Pajar turiu, Mckage turiu, Madison iškart atsikračiau. Nifiga ne tas pats.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 14, 21:31)
Andrew Marc turiu, Pajar turiu, Mckage turiu, Madison iškart atsikračiau. Nifiga ne tas pats.

bandyk dar Noize ..... man Goose labaiusiai primena is visu ...

...cia tas pats kaip del kvepalu gincytis , siandien as kvepiu Amouage Reflections, ir ka tu man ,kad ne vasara ... o man gera jauku ir nemotais bigsmile.gif tongue.gif

va dar si gerule , jadriona tokia realiai , audinys kaip nuo zasies vanduo, nesunesiuojamas...ilga ,apgalvota , su tokia neimano susalt ir tokia stiliova .
https://noize.com/co...=32226967748673
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 14 sausio 2021 - 21:44